Aşılama Bu ay asilama yapanlar fiyat bilgisi ve tecrubenizi paylasir misiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Öncelikle RABBIM dileyen isteyen tüm ümmeti Muhammed(sav)in kucağını doldursun, evini senlendirsin. Aşılama yaptiysaniz tecrübenizi (yanı acı hissi var mıydı hangi ilaçları kullandınız ve hangi belgeler istendi) paylaşır mısınız lütfen. Özellikle diyarbakır da zeki akkum hoca da yapan yaparsa ne olur bilgi versin. Şimdiden teşekkür ederim.

İnşallah kısa zamanda olur benim ilk aşılama da ikizlerim oldu umut olsun 😍 acı hissi falan yok çok basit bi işlem eşten alınan sperm enjekte ediliyor. Ben gonal f kullanmıştım tabi 3 sene oldu fiyat bilgisi veremeyeceğim 😊

İnşallah kısa zamanda olur benim ilk aşılama da ikizlerim oldu umut olsun 😍 acı hissi falan yok çok basit bi işlem eşten alınan sperm enjekte ediliyor. Ben gonal f kullanmıştım tabi 3 sene oldu fiyat bilgisi veremeyeceğim 😊
Teşekkür ederim gerçekten bunları okuyunca kendi kendime umut veriyorum. RABBIM size bağışlasın evlatlarınızı. Acaba hangi belgeleri istiyorlar bazıları evlilik cuzdani vukuatli kayit falan diyor merak ettim yaptirmayi dusunuyorum da

Teşekkür ederim gerçekten bunları okuyunca kendi kendime umut veriyorum. RABBIM size bağışlasın evlatlarınızı. Acaba hangi belgeleri istiyorlar bazıları evlilik cuzdani vukuatli kayit falan diyor merak ettim yaptirmayi dusunuyorum da
Devlette yaptırdım ben eşlerin kimlik fotokopisini istediler diye hatırlıyorum evlilik cüzdanı istemediler

Bende yaptircaktım da vazgeçtim biraz pahalı ilaçlarla falan 3000 yakin tutuyo özel hastanede canim

Aşılama belgeleri kısa sürede toplanabiliyor. Hatırladığım kadarıyla
*Birer vesikalık fotoğraf
*Eşinin ve senin ayrı ayrı vukuatlı nüfus kayıt örneği
*Evlilik cüzdanınızın ilk üç sayfası fotokopisi
*Eşinin spermiyogram sonucu
*Rahim filmi raporu(bundan emin değilim)
* Senin hormon ve tahlil sonuçların
*eşinin ve senin nüfus cüzdan fotokopisi
Ben rahim filmi çekildikten sonra birkaç gün içinde evrakları hazırlayıp raporu da aynı gün çıkarmıştım. İlaçlar hazır olsun demişlerdi. Sonrasında adetin 2. Günü tedaviye başladık.

Biz devlette yaptırdığımız için 600 lira ilaç payı ve kanül tuttu

Aşılama belgeleri kısa sürede toplanabiliyor. Hatırladığım kadarıyla
*Birer vesikalık fotoğraf
*Eşinin ve senin ayrı ayrı vukuatlı nüfus kayıt örneği
*Evlilik cüzdanınızın ilk üç sayfası fotokopisi
*Eşinin spermiyogram sonucu
*Rahim filmi raporu(bundan emin değilim)
* Senin hormon ve tahlil sonuçların
*eşinin ve senin nüfus cüzdan fotokopisi
Ben rahim filmi çekildikten sonra birkaç gün içinde evrakları hazırlayıp raporu da aynı gün çıkarmıştım. İlaçlar hazır olsun demişlerdi. Sonrasında adetin 2. Günü tedaviye başladık.

Biz devlette yaptırdığımız için 600 lira ilaç payı ve kanül tuttu
Anladım çok teşekkür ederim

Back
X