- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Teşekkür ederim gerçekten bunları okuyunca kendi kendime umut veriyorum. RABBIM size bağışlasın evlatlarınızı. Acaba hangi belgeleri istiyorlar bazıları evlilik cuzdani vukuatli kayit falan diyor merak ettim yaptirmayi dusunuyorum daİnşallah kısa zamanda olur benim ilk aşılama da ikizlerim oldu umut olsunacı hissi falan yok çok basit bi işlem eşten alınan sperm enjekte ediliyor. Ben gonal f kullanmıştım tabi 3 sene oldu fiyat bilgisi veremeyeceğim
Devlette yaptırdım ben eşlerin kimlik fotokopisini istediler diye hatırlıyorum evlilik cüzdanı istemedilerTeşekkür ederim gerçekten bunları okuyunca kendi kendime umut veriyorum. RABBIM size bağışlasın evlatlarınızı. Acaba hangi belgeleri istiyorlar bazıları evlilik cuzdani vukuatli kayit falan diyor merak ettim yaptirmayi dusunuyorum da
Aynen bAna da o kadar dedilerBende yaptircaktım da vazgeçtim biraz pahalı ilaçlarla falan 3000 yakin tutuyo özel hastanede canim
Ya geçen bi topik de okudum eşlerin kimlik fotokopi vukuatlı resim 2 tane gibi bi şeyler yazıyorduDevlette yaptırdım ben eşlerin kimlik fotokopisini istediler diye hatırlıyorum evlilik cüzdanı istemediler
Anladım çok teşekkür ederimAşılama belgeleri kısa sürede toplanabiliyor. Hatırladığım kadarıyla
*Birer vesikalık fotoğraf
*Eşinin ve senin ayrı ayrı vukuatlı nüfus kayıt örneği
*Evlilik cüzdanınızın ilk üç sayfası fotokopisi
*Eşinin spermiyogram sonucu
*Rahim filmi raporu(bundan emin değilim)
* Senin hormon ve tahlil sonuçların
*eşinin ve senin nüfus cüzdan fotokopisi
Ben rahim filmi çekildikten sonra birkaç gün içinde evrakları hazırlayıp raporu da aynı gün çıkarmıştım. İlaçlar hazır olsun demişlerdi. Sonrasında adetin 2. Günü tedaviye başladık.
Biz devlette yaptırdığımız için 600 lira ilaç payı ve kanül tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?