• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ay bebek düşünsek mi?

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Mrh arkadaşlar,geçen sene 6 buçuk aylık hamileliğimde bebeğimi kaybettim,3 ay önce de 6 haftalık düşüğüm oldu.Bir dr ilk ay,diğeri ikinci ay için düşünebileceğimizi söyledi.Geçen adet dönemim değil,ondan önceki adet dönemimden önce bir tane ara ebe var,o bakmıştı karnımdan dokundu sadece ve kendince karnıma dokunarak rahmimi düzeltti,yana kaymış dediğine göre ve enfeksiyon varmış.Adetim boyunca sabah akşam pekmez içmemi ve daha sonra maydanoz suyu içmemi ve iki üç aya kadar bebek düşünmememi söyledi.Adetim bitti maydanoz suyunu içtim,ikinci adetimi de gördüm yine yaptım içtim.Ayın 10 u gibi tekrar adet gördükten sonra artık düşüneyim mi?Çok kararsızım fikir almak istedim arkadaşlar?Bilemiyorum ama artık düşünmek istiyorum.. :49:

Son düzenleme:
İçindeki umut sönmesin. Düşünün bence bu sefer olurda düşürmezsin inşallah :16:

İnşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ama bence daha erken biraz daha toparlanın :34:

ayy inşallah ya,böyle moral verici sözlere okadar ihtiyacım var ki..

Aslında ihtiyacın yok. Moralin hep yüksek olsun isteyen iyi söyler isteyen kötü. İçini rahat tut güzel haberlerini verirsin artık :))

Aslında ihtiyacın yok. Moralin hep yüksek olsun isteyen iyi söyler isteyen kötü. İçini rahat tut güzel haberlerini verirsin artık :))

çok doğru söylüyorsun,inşallah o güzel haberi burdan paylaşırım.Çok teşekkür ederim :))

İnşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ama bence daha erken biraz daha toparlanın :34:

ama düşükten sonra uzun bir süre vermiyolarki.Benim içinde bir dr' ilk adetinden sonra',diğeri (çok iyi ve tercih edilen bir dr)'ikinci adetinden sonra düşün' dedi.Benim dördüncü adetim olacak.Bilemiyorum.. :18:

ama düşükten sonra uzun bir süre vermiyolarki.Benim içinde bir dr' ilk adetinden sonra',diğeri (çok iyi ve tercih edilen bir dr)'ikinci adetinden sonra düşün' dedi.Benim dördüncü adetim olacak.Bilemiyorum.. :18:

Tıbbi olarak öyledir ama ben psikolojik yönden düşündüm :) O yönden de hazırsanız düşünün tabiki :16:

Tıbbi olarak öyledir ama ben psikolojik yönden düşündüm :) O yönden de hazırsanız düşünün tabiki :16:

bi yanım çok istiyor ama heyecan da var,bir de 7 yaşında bir oğlum var,daha fazla yaş farkı girmesin diyorum oğlumla.:50:

bi yanım çok istiyor ama heyecan da var,bir de 7 yaşında bir oğlum var,daha fazla yaş farkı girmesin diyorum oğlumla.:50:

Her şey kısmet hayırlısıyla diğer bebişinizi de alırsınız inşallah kucağınıza sağlıklı olsun da yaş farkı falan önemli değil :21:

Her şey kısmet hayırlısıyla diğer bebişinizi de alırsınız inşallah kucağınıza sağlıklı olsun da yaş farkı falan önemli değil :21:

evet ya aynen öyle,biraz sabırsız davranıyorum ama bebiş isteyen tarafım daha ağır basıyor,inşallah net bir karara varırım burdan da paylaşırım inşallah :)))

Back
X