- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
- Konu Sahibi happymaryy
herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var