Bu ay da olmadı :((

Canım daha önceden böyle bişey varmıydı yeni mi belli oldu. Allahım yardım etsin ya. Spermiyogramda mı cıktı bu
Evet tabi kac kere yapildi hep sıfır çıktı ve dr lar herhangi bir sebep soylemedi yani hormonlar normal tikaniklik falan yok dolayisiyla ilacla tedavi olmadi mikrotese yapildi ve sonuc hüsran:( ne yapacagimizi bilmiyoruz iyi bir ürolog bakicaz artik

Ben bu konuyu acali baya olmus :) hala ayni yerdeyim elde var sifir umudu kestim zaten artik cocuk istegi de kalmadi hayirlisi nasip kismet :KK42:

konunun basını okudum belkı hamıle haberi verdin diye son sayfaya bakayım dedim ,ama sok oldum yazdıklarına ,

rabbım beterinden korusun hiçbirşey dermansız değil , illa dermanı karşına çıkar , allah çıkarır ,

rabbım bir evlat bagışlasın sana isteyen herkese inşallah

konunun basını okudum belkı hamıle haberi verdin diye son sayfaya bakayım dedim ,ama sok oldum yazdıklarına ,

rabbım beterinden korusun hiçbirşey dermansız değil , illa dermanı karşına çıkar , allah çıkarır ,

rabbım bir evlat bagışlasın sana isteyen herkese inşallah
amin inşallah allah şu mübarek kandil günü dualarımızı kabul eder. mesajınızı yazalı 1 yılı geçmiş dediğim gibi başarısız denemeden sonra girmiyorum artık araştırmıyorum da ta ki bir arkadaşımın daha çocuğu olduğunu öğrenip bana da sorduğu ve moralimi bozduğu bugüne dek. allah isteyen herkese nasip etsin

amin inşallah allah şu mübarek kandil günü dualarımızı kabul eder. mesajınızı yazalı 1 yılı geçmiş dediğim gibi başarısız denemeden sonra girmiyorum artık araştırmıyorum da ta ki bir arkadaşımın daha çocuğu olduğunu öğrenip bana da sorduğu ve moralimi bozduğu bugüne dek. allah isteyen herkese nasip etsin

şu mubarek gün yüzüne rabbim sevindirsin isteyen herkesi canım

Konunuzu görünce bende heycanla sonunun güzel bitmesini bekledim.. malesef kendimi gördüm bende senin gibi çocuk istediğimiz o aylarda heycanla adet günlerini bekler adet olup testte negatifleri görünce kahrolurdum. İlk ben gittim doktora pcos çıktı çok üzüldüm kendimi suçlu hissettim sorun bende diye eşim doktora gitmemişti bile son gittiğim kadın doğumcu eşinin tahlil sonucunu görmeden ben sana tedavi uygulamam belki eşinde sıkıntı var niye seni yorayım dedi ve bizde böyle öğrendik azospermi.. suan en yakın arkadaşlarım (hepsi) ve üç ay önce evlenen kızkardeşim hamile. Hepsiylede konusuyorum hatta yakınımdaki arkadaşımın karnına dokunup bebeğinin tekmesini hissettim onlardan dua istiyorum sağolsunlar hep dua ediyorlar. Bizimde sınavımız buymuş Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bu mübarek güzel gün hürmetine rabbim bizi ve tüm isteyen kardeşlerimi hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin tez vakitte regaip istemek demek inşallah dualarımızın oldu sevincini yaşarız bizde

Back
X