Bu ay Doğum yapacaklar ve normal doğum yapmış olanlar bakar mısınızz

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
Bu ay Doğum yapacaklar ne durumdasınız ve normal doğum yapanlar ateş sıcak basması doğum başlama belirtisi midir normalde günümüz 26 aralık ama doktor bu hafta bekliyo 16 sında çağırdı olmadı 19 unda yine geliceksin en geç dedi her an doğurucam diye bekliyorum:)

Sicaklik normal.diye biliyorum ama baslama belirtisi ben de olmadi.o gun gelmezse ne yapacak bebegi mi ikna edecek ...hayirlisi ile dogum yapin ins

Açılman varsa evde sıcak duş al beline tut biraz yürüyüş açılmanı kolaylaştırır, kendini sıcak tutmaya çalış. Normal Doğum süreci zamanında başlamış senin için. Benim 37+5 te 1 cm açılmam vardı 38+5 te Doğum yaptım

Benimde 37 de basladı açılmam 3 gündür de her gece yattığımda aşağıya bi baskı hissediyorum resmen bağırıp yerimden sıçrıyorum sanki Doğum kanalına inip çıkıyo gibi

Hergün muhakkak duşa giriyorum ara ara oluyo 2 gün önce sırtımda kasıklarımda çok ağrı oldu gece gittik hastaneye birden azaldı ağrımda sancımda nstde de bişey çıkmadı doğal olarak ama her gün aynı saatte bu aşağı baskılar başlıyo 11 bucuktan sonra resmen kurulu saat gibi

Düzensiz hafif sancılar ağrılar açılma yapıyor ilk aşamada. Yatışım yapıldığında 5 cm olmuştu açılmam gözle görülür sancım yoktu. Sabahına kendi sancım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…