- 19 Ocak 2022
- 117
- 79
- 28
Hmm güzel o zamanEn son o ignelerden sonra yeterince kalınlaşmış dedi yumurtamda kendi kendine çatladı bide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm güzel o zamanEn son o ignelerden sonra yeterince kalınlaşmış dedi yumurtamda kendi kendine çatladı bide
İlk çocuk mu canim benim ilk çocuğumda bir kutu bitince hamile kaldım canimİnşallahhh bu ay sağlıkla.nasip olsun.bende bı ay ikinci kez kullanacağım femarayi
Ben femara beş gün kullanıyorum ama artırarak ilk ay sabah bir akşam bir ikinci ay sabah bir öğle bir akşam bir. Üçüncü ay sabah iki aksam ikiMerhaba arkadaşlargeçen ay klomen kullandım ben de ama rahim duvarımı incelttiği için gebelik oluşmadı . Bu ay femara kullanalım dedi doktorum hem femara rahmi besliyor diye ama doktor bana 7 gün kullan öyle bakalım dedi normalde klomeni 5 gün kullanmıştım ve yumurtalarım çok güzel büyümüştü . Aranızda bu kadar süre kullanan var mı
İlk çocuk olacak nasip olursa .İlk çocuk mu canim benim ilk çocuğumda bir kutu bitince hamile kaldım canim
Yarin kan vericem . Hayirlisi insallah dua edinYaa bekle bakalım bi kac gün olmazsa kan verirsin
Yumurtanın büyümesine göre dozajı ayarlıyor o zaman . İnşallah bu son olur hayırlısıyla hepimiz içinBen femara beş gün kullanıyorum ama artırarak ilk ay sabah bir akşam bir ikinci ay sabah bir öğle bir akşam bir. Üçüncü ay sabah iki aksam iki
İnşallah canım rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallahİlk çocuk olacak nasip olursa .
Bu ay da iki kere icicem bakalım inşallah olur![]()
Evet canım öyle yapio. İnşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alırız.Yumurtanın büyümesine göre dozajı ayarlıyor o zaman . İnşallah bu son olur hayırlısıyla hepimiz için![]()
Amin inşallahEvet canım öyle yapio. İnşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alırız.
Olur inşallahYarin kan vericem . Hayirlisi insallah dua edin![]()
İnşallah yumurtaniz kalitelidir ve hamile kalirsinizKızlar bu ay femara kullandım bugun konyrolüm vardi 15 mm olmuş yumurtam 4 gun sonra öatlatma iğnesini vır dedi doktor
Amin inşallahİnşallah rabbım herkse kolaylıkla anne olmayı nasıp etsın