Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ocak ayında kullandım 19.5 mm büyüklüğünde bi yumurtam oluştu 1 Şubat'ta çatlatma iğnesi kullandım şimdi test için bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınızHerkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim
İnşallah güzel sonuçlar alırızBende ocak ayında kullandım 19.5 mm büyüklüğünde bi yumurtam oluştu 1 Şubat'ta çatlatma iğnesi kullandım şimdi test için bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız
EvetArkadaslar bu ilac yumurtayi buyutmek icin mi
Ben de bu hafta adetimin 3m gunu gidicem. Yumurtam 11 mm di en son
Nasıl yani regl misiniz şimdiBen de bu hafta adetimin 3m gunu gidicem. Yumurtam 11 mm di en son
Yok yanlis yazmisim bu ay. Doktorum regli olunca gel 3. Gun ilsc vericem yumurtanin buyumesi icin dediNasıl yani regl misiniz şimdi
Hmm anladım o diğer 11 mm yumurtanız artık yok biliyosunuz demi yeniden yumurta oluşucakYok yanlis yazmisim bu ay. Doktorum regli olunca gel 3. Gun ilsc vericem yumurtanin buyumesi icin dedi
İnsallah hayırlı haberler alırsın.Herkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim
Biliyorum o zaman tam emin degildik esimle borclar yuzunden biraz bekleyelim demistik. Simdi kesin karar verdik. O yuzden gidecegim nasıpse. Bn zaten hastanede calisiyorum doktorum gel istedigin zaman bosuna denemis olma garantiye al dediHmm anladım o diğer 11 mm yumurtanız artık yok biliyosunuz demi yeniden yumurta oluşucak
Benimde rahimde polip gördü ama puanlık önemli değil defi benim ilaç pazar günü bitmişti bugün hafif lekelenmem oldu acaba yumurta büyüdüğü içinmiş kiİnsallah hayırlı haberler alırsın.
Bende femara + menopur kullandım son olarak ovitrelle kullandım bugün 12. günüm merakla adet günümü bekliyorum.
Size problem neyi bende bir problem yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu sperm sonuçları 7 ay da normale döndü bu yüzden doktor bu tedaviyi önerdi ama kafam almak bullak![]()
Yok daha yapmadım yarın gideceğim doktoraÇatlatma iğnesini yapmışmıydın. Bazen döllenmeden sonra bebek rahme yerleşirken öyle lekelenmeler görülebiliyormuş
Hadi inşallah birbirimizi müjdeleyelimHayırlısı olur inşallah birlikte hayırlı haberler alırız. Benim ilk deneyimim tamamen tecrübesiizim![]()
Benimde ilk deneyimim, inşallah güzel haberler alırız hep beraberHayırlısı olur inşallah birlikte hayırlı haberler alırız. Benim ilk deneyimim tamamen tecrübesiizim![]()