Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Herkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim

Herkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim
Bende ocak ayında kullandım 19.5 mm büyüklüğünde bi yumurtam oluştu 1 Şubat'ta çatlatma iğnesi kullandım şimdi test için bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız

İnsallah hayırlı haberler alırsın.
Bende femara + menopur kullandım son olarak ovitrelle kullandım bugün 12. günüm merakla adet günümü bekliyorum.
Size problem neyi bende bir problem yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu sperm sonuçları 7 ay da normale döndü bu yüzden doktor bu tedaviyi önerdi ama kafam almak bullak 🤔

Hmm anladım o diğer 11 mm yumurtanız artık yok biliyosunuz demi yeniden yumurta oluşucak
Biliyorum o zaman tam emin degildik esimle borclar yuzunden biraz bekleyelim demistik. Simdi kesin karar verdik. O yuzden gidecegim nasıpse. Bn zaten hastanede calisiyorum doktorum gel istedigin zaman bosuna denemis olma garantiye al dedi

Hanımlar bende femara kullandım bugün bitti. Bana doktorum 3 gün kullanmamı söyledi ve adetin 2. Günü başlattı. Günde iki tane aynı anda içtim. 24 Şubat kontrolüm var, inşallah güzel gelişim gösterir yumurtalar :) bu arada ilk kez kullanıyorum.

İnsallah hayırlı haberler alırsın.
Bende femara + menopur kullandım son olarak ovitrelle kullandım bugün 12. günüm merakla adet günümü bekliyorum.
Size problem neyi bende bir problem yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu sperm sonuçları 7 ay da normale döndü bu yüzden doktor bu tedaviyi önerdi ama kafam almak bullak 🤔
Benimde rahimde polip gördü ama puanlık önemli değil defi benim ilaç pazar günü bitmişti bugün hafif lekelenmem oldu acaba yumurta büyüdüğü içinmiş ki

Çatlatma iğnesini yapmışmıydın. Bazen döllenmeden sonra bebek rahme yerleşirken öyle lekelenmeler görülebiliyormuş

Hayırlısı olur inşallah birlikte hayırlı haberler alırız. Benim ilk deneyimim tamamen tecrübesiizim😓

Hanımlar femarayı 3 gün kullandım. Dün bitti. Ama kullandığım süre boyunca hep sol yumurtalığım ağırdı. Sanki oyulur gibi çok net hissettim. Sağda ara ara çok hafif oldu sadece. Sizde böyle bir durum oldu mu

Back
X