- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Kuzum bugün 10gun. 8.9.10gun testlerim.boyle bakalım.bekliyorumMerhaba durumlar nasil? Femara sende bir degişiklik yaptimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bugün 10gun. 8.9.10gun testlerim.boyle bakalım.bekliyorumMerhaba durumlar nasil? Femara sende bir degişiklik yaptimi?
Merhaba çatlatma iğnesi yaptırdınız mı yoksa sadece femara mıKuzum bugün 10gun. 8.9.10gun testlerim.boyle bakalım.bekliyorum
Femara ve iğne kuzumMerhaba çatlatma iğnesi yaptırdınız mı yoksa sadece femara mı
Ayyy ümitlendirmek istemem ama 1. Testte çizgi görmüyorum diğerlerinde varFemara ve iğne kuzum
ya bnde emın olamıyorum 8.gun cok cok sılıktı .Ayyy ümitlendirmek istemem ama 1. Testte çizgi görmüyorum diğerlerinde var
12gunde daha belli olur diye duydum ben.Hayirlisi insallah tez vakitde guzel haberlerimiz olurKuzum bugün 10gun. 8.9.10gun testlerim.boyle bakalım.bekliyorum
Evet canım bn erken yaptım. Aminnn insallahh.buds bugün ki ama.igne etkisi olabilir12gunde daha belli olur diye duydum ben.Hayirlisi insallah tez vakitde guzel haberlerimiz olur![]()
Birinde slik gozukuyor hadi hayirlisi insallah.guzel haberlerini bekliyorumEvet canım bn erken yaptım. Aminnn insallahh.buds bugün ki ama.igne etkisi olabilir
ınsallahhh kuzummBirinde slik gozukuyor hadi hayirlisi insallah.guzel haberlerini bekliyorum![]()
Papatyacım senin heyecanın bana yansıdı dün ya. Test yapmamak için çok zor durdummEvet canım bn erken yaptım. Aminnn insallahh.buds bugün ki ama.igne etkisi olabilir
ayyy cok heyecanlı yaaa gercekteeennnnn,Papatyacım senin heyecanın bana yansıdı dün ya. Test yapmamak için çok zor durdumm![]()
Genel olarak periyodun 25. Günündeyim. Çatlatma iğnesinin yapıldığı gün hariç 11. Gün biliyorsjnayyy cok heyecanlı yaaa gercekteeennnnn,
senın kacıncı gun oldu kuzum
Evet aynıyız kuzum, yarın yapabilirsin ama dayanabilirsen 13gun yapGenel olarak periyodun 25. Günündeyim. Çatlatma iğnesinin yapıldığı gün hariç 11. Gün biliyorsjn
Dayanacağım kızzzz .Rambo hissediyorummEvet aynıyız kuzum, yarın yapabilirsin ama dayanabilirsen 13gun yap![]()