Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben zaten her ay kontrole gidiyorum baktiriyrum hormonlarima duamida ediyorum her firsaatta dedigin gibi rabbim bilicekte ne bilim bu ay daha bir rahayimBen de bir bucuk senedir dusunuorm her ay takiodm 2 aydir da takmadim hala yok bu akisina birakmamakla birakmakla olck bise degil cnm bence vakit kaybetmeden hormonlarina fln baktir esine baksnlar yoksa gecen sadece zmn bunu anladim yapmadim sey kalmadi sogan kuru incir kuru polen ovu testi hic bisey yapamadigm zmnda oldu ama malesef demek ki bi zamani var ama biz bilmiyoruz ondn once dua sonra sebebini sorgulamak lazim
Ne guzel cnm en azindn icin rahat ya peki bi sorun varmi. Hormonlarinda bende pazartesi gidcm de cok ozelse cvplamayabilirsncnm ben zaten her ay kontrole gidiyorum baktiriyrum hormonlarima duamida ediyorum her firsaatta dedigin gibi rabbim bilicekte ne bilim bu ay daha bir rahayim
cnm benim amh degerim dusuk yani erken menepo riski var yasim daha 25 bide troid cikti cnm suan onu dusuruyoruzNe guzel cnm en azindn icin rahat ya peki bi sorun varmi. Hormonlarinda bende pazartesi gidcm de cok ozelse cvplamayabilirsn
yok cnm adetim asla sasmaz benim gunu gunune olurumPeki senin adet düzensizligin varmi benim duzenli diye icim rahat cunku
Bak gozum iyce korktu bendede sknti cikabilir ozmn ya aslinda ilacla duzelecek bise cknsn ona bile raziyim tup bebek asilama demesinlerde bisey yuksek cksn ilacla duzelsnyok cnm adetim asla sasmaz benim gunu gunune olurum
allah once hicbir sikinti cikmasinda cnmBak gozum iyce korktu bendede sknti cikabilir ozmn ya aslinda ilacla duzelecek bise cknsn ona bile raziyim tup bebek asilama demesinlerde bisey yuksek cksn ilacla duzelsn
hic doktra gtmedyseb gt takibe al kndniOylede sebepsiz inferliteden korkuom fazla bilgimde yok bu konularda en azindan sebebi belli olur icim rahat eder
Ya gittim beni hep gonderdiler cnm bir kurtaj bi kimyasal yasadim en son 4 5 ay once gittim sen iki defa kalmissn tektar kalirsn dedi gonderdi ama bir bucuk sene az degil bi sknti varki okadardir olmuo pazartesi gidcz esimle tavsiye edilen doktora bakalm merak icindeym ne ckck ne diuck diyehic doktra gtmedyseb gt takibe al kndni
en azndn hmile klblyrsn cnm oyle dsn bn daha hc klmdimmYa gittim beni hep gonderdiler cnm bir kurtaj bi kimyasal yasadim en son 4 5 ay once gittim sen iki defa kalmissn tektar kalirsn dedi gonderdi ama bir bucuk sene az degil bi sknti varki okadardir olmuo pazartesi gidcz esimle tavsiye edilen doktora bakalm merak icindeym ne ckck ne diuck diye
Iste doktorlarrda oyle dio kurtaj oldugum ozel hastanedekiler bile en son gittigim vajinal muayene yapti yumurtlamaya bakti normal 8 11 seninki 11 cok guzel dedi kist illtihap flnda yok stres yapma dedi ben biraz kafaya takiom iste tamamen muamma beklemedeym pazar tesiyien azndn hmile klblyrsn cnm oyle dsn bn daha hc klmdimm
olur cnm olurIste doktorlarrda oyle dio kurtaj oldugum ozel hastanedekiler bile en son gittigim vajinal muayene yapti yumurtlamaya bakti normal 8 11 seninki 11 cok guzel dedi kist illtihap flnda yok stres yapma dedi ben biraz kafaya takiom iste tamamen muamma beklemedeym pazar tesiyi
Insallah cnm seninde insallah bu ay olur guzel haberler alirsnolur cnm olur
yok cnm valla hic ugrasmiycam kasmiycam kendimi yaaa sikildim artik 1 bucuk yildir olursa olur olmazsa olmaz yaaanbebek dusunmekten kendimize vakit ayiramiyoruz yaanesimle birlikte olmanin tadina varamiyorum yaa
O da doğru... ben diyorum da ben de farklı değilimyok cnm valla hic ugrasmiycam kasmiycam kendimi yaaa sikildim artik 1 bucuk yildir olursa olur olmazsa olmaz yaaanbebek dusunmekten kendimize vakit ayiramiyoruz yaanesimle birlikte olmanin tadina varamiyorum yaa
senin beta hcg nldu cnm varmi bi gelismeO da doğru... ben diyorum da ben de farklı değilim