Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaptırdım canım prolaktin yüksek çıktı hap kullandim kullandigim ay kimyasal gebelik oldu dahada gelen giden yok.başka doktora gittim o da regl olduğunda gel bakalım hormonlara dedi.bidaha ki regl bekliyorum
Yaptırdım canım prolaktin yüksek çıktı hap kullandim kullandigim ay kimyasal gebelik oldu dahada gelen giden yok.başka doktora gittim o da regl olduğunda gel bakalım hormonlara dedi.bidaha ki regl bekliyorum
Bende 5 6 aydir deniyorum artik akisina birakcam bide sogan kurunu uygulycam iltihaptanda olmuyomus arkadasim onerdi bendede akinti var 1 2 ay olmaz zaten iltihaptansa bide takmiycam artik yoruldum ya
Bende birakmak.istiyorum bi süre ama yapamiyorum ayaklari havaya kaldirip yatmak ovulasyon gününü tespit etmek derken ister istemez hep aklinda olmasina neden oluyor..
Bende birakmak.istiyorum bi süre ama yapamiyorum ayaklari havaya kaldirip yatmak ovulasyon gününü tespit etmek derken ister istemez hep aklinda olmasina neden oluyor..