- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esramnllll
kimler doğurgan döneminde neler yapıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ilk olacak insallah olur 2.5aydir evliyimBen de bu ay düşünüyorum. Ama şu an reglim yani daha çalışmalar başlamadıİkinci bebeğim olacak kısmet olursa
![]()
Allah gönlüne göre versin inşallahbenimde ilk olacak insallah olur 2.5aydir evliyim
inşallahAllah gönlüne göre versin inşallahStres yapma hiç
![]()
stres ve hava değişiminden de olabilirArkadaslar merhaba. 3 4 hafta once sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ilk basta kondom kullanmadik ama sonra kullandik bosalma olmadı. Ama iki haftadir meme hassasiyetim var normalde regl den bir gün once olur. Ben de nolur nolmaz diye eczaneden alip dun test yaptim negatif cikti. Bugun ilk basta kahverengi daha sonra regl gibi canli kirmizi damla damla leke gordum ama regldeki gibi dokulu degildi. Reglime dr daha 11 gun var bunlar haricinde vucudumda hicbi degisiklik yok sizce hamile miyimdir bu kanama yerlesme kanamasi olabilir mi ama 26 gun oldu cok gec degil mi? Ya da sadece erken regl mi oldum ama regl gibi de degil. Bir de bunlara ek olarak strestli bir dönemden geçiyorum o yuzden erken regl olasılığı düşündüm. Lutfen yardimci olun.
İlk olarak bir kadın doğumcuya görün derim. Çocuk düşündüğünü söyleyince bazı testler istiyorlar değerlerine bakıyolar ben yaptıramadan hamile kalmıştım ama mesela akıntı için fitil vermişti o ay oldu. Şimdi yumurtlama dönemindeysen çocuk denemek için her gün ilişki olmasın. Doktor özellikle uyarmıştı gün aşırı diye yani hafta max 3-4 kereinşallahöneriniz var mi
Bu şartlarda hamile olmanız mümkün görünmüyor. Testiniz de negatif çıkmış zaten ama içiniz rahat etsin istiyorsanız kan testi yaptırabilirsinizArkadaslar merhaba. 3 4 hafta once sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ilk basta kondom kullanmadik ama sonra kullandik bosalma olmadı. Ama iki haftadir meme hassasiyetim var normalde regl den bir gün once olur. Ben de nolur nolmaz diye eczaneden alip dun test yaptim negatif cikti. Bugun ilk basta kahverengi daha sonra regl gibi canli kirmizi damla damla leke gordum ama regldeki gibi dokulu degildi. Reglime dr daha 11 gun var bunlar haricinde vucudumda hicbi degisiklik yok sizce hamile miyimdir bu kanama yerlesme kanamasi olabilir mi ama 26 gun oldu cok gec degil mi? Ya da sadece erken regl mi oldum ama regl gibi de degil. Bir de bunlara ek olarak strestli bir dönemden geçiyorum o yuzden erken regl olasılığı düşündüm. Lutfen yardimci olun.
evet geçmiyorİlk olarak bir kadın doğumcuya görün derim. Çocuk düşündüğünü söyleyince bazı testler istiyorlar değerlerine bakıyolar ben yaptıramadan hamile kalmıştım ama mesela akıntı için fitil vermişti o ay oldu. Şimdi yumurtlama dönemindeysen çocuk denemek için her gün ilişki olmasın. Doktor özellikle uyarmıştı gün aşırı diye yani hafta max 3-4 kereFolik asit başla muhakkak. Bunlar dışında kısmet ama stres yapmamak çok önemli kimisi ilk aydan hamile kalır kimisi 10 ayda. Bir de kendini çok dinleme derim adet olana kadar günler geçmiyor öyle
![]()
Aaa bak unutmuşum onu ben de okumuştum hormonlar daha yüksek oluyomuş diye ve hanile kaldığım ay bütün ilişkiler sabah olmuştuevet geçmiyordoğurgan dönemdeyim her gün sabah erken saate birlikte olun dediler 7.30dan önce
her gün mü iki güne bir mi olsa kiAaa bak unutmuşum onu ben de okumuştum hormonlar daha yüksek oluyomuş diye ve hanile kaldığım ay bütün ilişkiler sabah olmuştuama tesadüf de olabilir işte belli olmuyor ki ya
insallah olur ikimizde önümüzdeki ay pozitif derizBen de bu ay düşünüyorum. Ama şu an reglim yani daha çalışmalar başlamadıİkinci bebeğim olacak kısmet olursa
![]()
insallahBende istiyorum Rabbim vericekse hayirli evlat versin
İki güne bir olması gerekiyormuşher gün mü iki güne bir mi olsa ki
Hadi inşallahhinsallah olur ikimizde önümüzdeki ay pozitif deriz
Rast gele demeye geldimkimler doğurgan döneminde neler yapıyorsunuz
her gün sanıyorum benİki güne bir olması gerekiyormuş
amin cümlemize özel olarak yaptığın bir şey var miBende istiyorum Rabbim vericekse hayirli evlat versin