- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
Evet var mı kızlar ☺ 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi kuzumVar vaaarrrben başladım gene, ovulasyon 21 gözüküyor...
Hadi hep beraber devam edelim o zaman piremseslerBen ben benn....![]()
O zaman sen beklemedesin kuzucum ☺ hadi inşallah olmuşturrBENDE KULLANDIM BU AY ARKADAŞIM BATA 4 GÜN VAR BENİM
6 TEMMMUZDA PİK YAPTI BENİM TEST
EVET CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ BİRBİRİMİZDENO zaman sen beklemedesin kuzucum ☺ hadi inşallah olmuşturr
Ayyy insallah yavru ya inşallah ilk defa mi kullanmistin sendeEVET CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ BİRBİRİMİZDEN
BEN İLK KEZ OCAKTA KULLANDIM CANIM O ZAMAN GEBELİK OLDU DIŞ GEBELİK TANISI İLE MART AYINDA SONLANDIRILDI. İLK ADETİMİ 2 MAYISTA GÖRDÜM ONDAN BERİ MAYIS HAZİRAN VE TEMMUZ AYLARINDA KULLANDIM 4. AYIM BU BENİM TAKİP YAPTIĞIMAyyy insallah yavru ya inşallah ilk defa mi kullanmistin sende
CANIM BEKLEMİŞ 4 SAAT İDRAR OLMASI GEREK GECE 19DAN ÖNCE YAPILMALIKizlar bu cis tutma olayini anlayamadim prospektuste gunun her saati yapilabilir yaziyo ben ilk idrarla yaptim sabah yanlis mi yapiyorum![]()
Yaa evet aslinda en iyisi o degilmi konsatresi bol iste baya baya tutulmuş bir çiş ne farkediyo kiKizlar bu cis tutma olayini anlayamadim prospektuste gunun her saati yapilabilir yaziyo ben ilk idrarla yaptim sabah yanlis mi yapiyorum![]()
Bak ben gecen aksam 6da yaptim ne guzel cikmis bugün öglende yaptim 1 saatlik tutabildigim çişle sonuc o cikti yada yumurtladim da gitti miiiiiiiiii ziyan mi olduuuBen geçen ay çözdüm bu işi:) en ideal saat 2-3 saat sıvı tüketmeden saat 17.00 civarı yapılan test sanırım
Ayy asiri su icerim ben bi de nasi olcak o. Su orucu tutmam gerek o zamanCANIM BEKLEMİŞ 4 SAAT İDRAR OLMASI GEREK GECE 19DAN ÖNCE YAPILMALI
ÖNEMLİ OLAN SIVI TÜKETİMİ AZ OLMALI BU İDRARLA