BU AY OVULASYON TESTİ KULLAN VAR MI?☺

Var vaaarrr:halay:ben başladım gene, ovulasyon 21 gözüküyor...

Eklentiler

• IMG_4863.webp
    IMG_4863.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 47
Screenshot_20170717-165407.webp
7.gün olani denemek icin yapmistim saat 18 gibj . Çişimi tutmuştum. 10.gün olanıda bugün yaptim ben bişiy anlamadım arkideş :D

BENDE KULLANDIM BU AY ARKADAŞIM BATA 4 GÜN VAR BENİM
6 TEMMMUZDA PİK YAPTI BENİM TEST

Kizlar bu cis tutma olayini anlayamadim prospektuste gunun her saati yapilabilir yaziyo ben ilk idrarla yaptim sabah yanlis mi yapiyorum:KK17:

Ayyy insallah yavru ya inşallah ilk defa mi kullanmistin sende
BEN İLK KEZ OCAKTA KULLANDIM CANIM O ZAMAN GEBELİK OLDU DIŞ GEBELİK TANISI İLE MART AYINDA SONLANDIRILDI. İLK ADETİMİ 2 MAYISTA GÖRDÜM ONDAN BERİ MAYIS HAZİRAN VE TEMMUZ AYLARINDA KULLANDIM 4. AYIM BU BENİM TAKİP YAPTIĞIM

Kizlar bu cis tutma olayini anlayamadim prospektuste gunun her saati yapilabilir yaziyo ben ilk idrarla yaptim sabah yanlis mi yapiyorum:KK17:
CANIM BEKLEMİŞ 4 SAAT İDRAR OLMASI GEREK GECE 19DAN ÖNCE YAPILMALI
ÖNEMLİ OLAN SIVI TÜKETİMİ AZ OLMALI BU İDRARLA

Ben geçen ay çözdüm bu işi:) en ideal saat 2-3 saat sıvı tüketmeden saat 17.00 civarı yapılan test sanırım

Ben geçen ay çözdüm bu işi:) en ideal saat 2-3 saat sıvı tüketmeden saat 17.00 civarı yapılan test sanırım
Bak ben gecen aksam 6da yaptim ne guzel cikmis bugün öglende yaptim 1 saatlik tutabildigim çişle sonuc o cikti yada yumurtladim da gitti miiiiiiiiii ziyan mi olduuu:skandal:

CANIM BEKLEMİŞ 4 SAAT İDRAR OLMASI GEREK GECE 19DAN ÖNCE YAPILMALI
ÖNEMLİ OLAN SIVI TÜKETİMİ AZ OLMALI BU İDRARLA
Ayy asiri su icerim ben bi de nasi olcak o. Su orucu tutmam gerek o zaman:bicak:
Yani sabah ilk idrarlar yapmam bi sikinti yaratmaz o zaman o da beklemis cis oluyo sonucta:KK70:

Back
X