Gebeliğe Hazırlık Bu ay veya daha önce soğan suyu kürü yapan var mı sonuçlarımızı paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kürüne başladım sabah ve akşam aç karnına bir bardak içiyorum bugün 9. Günüm. Daha önce bu kürü uygulayıp nasıl sonuçlar aldınız ya da bu ay uygulayan arkadaşlar beraber bekleyelim mi?

Son düzenleme:
Ben adetim geldikten sonra başlayacağım soğan kürüne. İnşallah şifa olur

Ovulasyon testi de yapıyor musun aynı zamanda bir de herhangi bir probleminiz var mıydı?
Evet yapıyorum benim çikolata kisti problemim vardı 4 yıldır Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum amh değerim 1.01 geçen ay testim pik olmuştu ama bu ay olmadı o kafamı karıştırıyor aslında. Üstteki koyu olan cumartesi günü altta ki silik olan pazar günü olan testim.

Eklentiler

• IMG20220306182050.webp
    IMG20220306182050.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 74
Bende bugun basladim aksam yine icecegim. Kokusu ce tadi berbat ama denemekte fayda var bakalim neler olacak

Bende bugun basladim aksam yine icecegim. Kokusu ce tadi berbat ama denemekte fayda var bakalim neler olacak
Benim midem normal de çok hassastır çikolata kistim varken bile içemedim ama son çare olarak denemeye karar verdim. İlk gün çok kötü gelmişti ama zamanla alışıyorsunuz benim 10 gün olmuş bile sadece biraz sabır.

Benim midem normal de çok hassastır çikolata kistim varken bile içemedim ama son çare olarak denemeye karar verdim. İlk gün çok kötü gelmişti ama zamanla alışıyorsunuz benim 10 gün olmuş bile sadece biraz sabır.
Haklisiniz ama bunu denemezsem zaten icimde kalirdi. O yuzden dayanmaya calisacagim. Tesekkurler oneriniz icin 🌸

Merhaba arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kürüne başladım sabah ve akşam aç karnına bir bardak içiyorum bugün 9. Günüm. Daha önce bu kürü uygulayıp nasıl sonuçlar aldınız ya da bu ay uygulayan arkadaşlar beraber bekleyelim mi?
Soğan suyu bende kocaman bir kiste sebep oldu adet döngüm bozuldu ve o günden beri hamile kalamıyorum, bence kürler herkese iyi gelmiyor...

İçtim 15 gün boyunca bende hormonlar normal adetler düzenli sadece polikistikover görünümünde yumurtalıklar 8 gün filan adet gecikmesi yaptı gebelik olmadı canım🥲

Soğan suyu bende kocaman bir kiste sebep oldu adet döngüm bozuldu ve o günden beri hamile kalamıyorum, bence kürler herkese iyi gelmiyor...
Aslında ondan çok korkuyorum ama 3 yıl boyunca ne yaptıysam hamile kalamadım çikolata kistinden de kurtulamayınca son çare deneyeyim dedim.

İçtim 15 gün boyunca bende hormonlar normal adetler düzenli sadece polikistikover görünümünde yumurtalıklar 8 gün filan adet gecikmesi yaptı gebelik olmadı canım🥲
Adeti söker diyorlar ama niye gecikme yaptı ki acaba

Aslında ondan çok korkuyorum ama 3 yıl boyunca ne yaptıysam hamile kalamadım çikolata kistinden de kurtulamayınca son çare deneyeyim dedim.
Belki size faydalı olur bilemiyorum ama bana iyi gelmedi, inşallah en kısa zamanda rabbim evlat nasip eder hepimize, yumurtalık sorunları genelde anne çatışması sebebi ile oluyor yani psikolojik olarak hastalık sebebidir, anneyi kaybetme ya da anne ile sorunlu bir ilişki bunlar gelecekte yumurtalık sorunlarına neden oluyor, size tavsiyem bu konudaki travmanıza çalışma yapın, nasıl yapılacağını özelden yazın anlatayım size, benim kistim gitti yavaş yavaş düzelme aşamalarındayım, benim travman annemi kaybetmemdi, acaba sizinki nedir, önce bunu bulmak lazım..

Evet yapıyorum benim çikolata kisti problemim vardı 4 yıldır Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum amh değerim 1.01 geçen ay testim pik olmuştu ama bu ay olmadı o kafamı karıştırıyor aslında. Üstteki koyu olan cumartesi günü altta ki silik olan pazar günü olan testim.
Her ay yumurtlamiyoruz ki 🙂

Back
X