Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim 10. Günüm bugün.Ben adetim geldikten sonra başlayacağım soğan kürüne. İnşallah şifa olur
Ovulasyon testi de yapıyor musun aynı zamanda bir de herhangi bir probleminiz var mıydı?İnşallah benim 10. Günüm bugün.
Evet yapıyorum benim çikolata kisti problemim vardı 4 yıldır Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum amh değerim 1.01 geçen ay testim pik olmuştu ama bu ay olmadı o kafamı karıştırıyor aslında. Üstteki koyu olan cumartesi günü altta ki silik olan pazar günü olan testim.Ovulasyon testi de yapıyor musun aynı zamanda bir de herhangi bir probleminiz var mıydı?
Benim midem normal de çok hassastır çikolata kistim varken bile içemedim ama son çare olarak denemeye karar verdim. İlk gün çok kötü gelmişti ama zamanla alışıyorsunuz benim 10 gün olmuş bile sadece biraz sabır.Bende bugun basladim aksam yine icecegim. Kokusu ce tadi berbat ama denemekte fayda var bakalim neler olacak
Haklisiniz ama bunu denemezsem zaten icimde kalirdi. O yuzden dayanmaya calisacagim. Tesekkurler oneriniz icinBenim midem normal de çok hassastır çikolata kistim varken bile içemedim ama son çare olarak denemeye karar verdim. İlk gün çok kötü gelmişti ama zamanla alışıyorsunuz benim 10 gün olmuş bile sadece biraz sabır.
Aynen öyle rica ederim ne demek. İnşallah güzel sonuçlar alırızHaklisiniz ama bunu denemezsem zaten icimde kalirdi. O yuzden dayanmaya calisacagim. Tesekkurler oneriniz icin![]()
İnsaallahAynen öyle rica ederim ne demek. İnşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Soğan suyu bende kocaman bir kiste sebep oldu adet döngüm bozuldu ve o günden beri hamile kalamıyorum, bence kürler herkese iyi gelmiyor...Merhaba arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kürüne başladım sabah ve akşam aç karnına bir bardak içiyorum bugün 9. Günüm. Daha önce bu kürü uygulayıp nasıl sonuçlar aldınız ya da bu ay uygulayan arkadaşlar beraber bekleyelim mi?
İçtim 15 gün boyunca bende hormonlar normal adetler düzenli sadece polikistikover görünümünde yumurtalıklar 8 gün filan adet gecikmesi yaptı gebelik olmadı canımMerhaba arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kürüne başladım sabah ve akşam aç karnına bir bardak içiyorum bugün 9. Günüm. Daha önce bu kürü uygulayıp nasıl sonuçlar aldınız ya da bu ay uygulayan arkadaşlar beraber bekleyelim mi?
Aslında ondan çok korkuyorum ama 3 yıl boyunca ne yaptıysam hamile kalamadım çikolata kistinden de kurtulamayınca son çare deneyeyim dedim.Soğan suyu bende kocaman bir kiste sebep oldu adet döngüm bozuldu ve o günden beri hamile kalamıyorum, bence kürler herkese iyi gelmiyor...
Adeti söker diyorlar ama niye gecikme yaptı ki acabaİçtim 15 gün boyunca bende hormonlar normal adetler düzenli sadece polikistikover görünümünde yumurtalıklar 8 gün filan adet gecikmesi yaptı gebelik olmadı canım![]()
İnanın hiç bilmiyorumMiyoma iyi gelirmi acaba. Soğan kürü
Belki size faydalı olur bilemiyorum ama bana iyi gelmedi, inşallah en kısa zamanda rabbim evlat nasip eder hepimize, yumurtalık sorunları genelde anne çatışması sebebi ile oluyor yani psikolojik olarak hastalık sebebidir, anneyi kaybetme ya da anne ile sorunlu bir ilişki bunlar gelecekte yumurtalık sorunlarına neden oluyor, size tavsiyem bu konudaki travmanıza çalışma yapın, nasıl yapılacağını özelden yazın anlatayım size, benim kistim gitti yavaş yavaş düzelme aşamalarındayım, benim travman annemi kaybetmemdi, acaba sizinki nedir, önce bunu bulmak lazım..Aslında ondan çok korkuyorum ama 3 yıl boyunca ne yaptıysam hamile kalamadım çikolata kistinden de kurtulamayınca son çare deneyeyim dedim.
Benim adetler zaten düzenli ben pko için yaptım adet bitti 7.gun başladım yapmaya ama diğer periyodumu etkilediAdeti söker diyorlar ama niye gecikme yaptı ki acaba
Sanırım çoğu kişide gecikme yapmışBenim adetler zaten düzenli ben pko için yaptım adet bitti 7.gun başladım yapmaya ama diğer periyodumu etkiledi
Her ay yumurtlamiyoruz kiEvet yapıyorum benim çikolata kisti problemim vardı 4 yıldır Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum amh değerim 1.01 geçen ay testim pik olmuştu ama bu ay olmadı o kafamı karıştırıyor aslında. Üstteki koyu olan cumartesi günü altta ki silik olan pazar günü olan testim.