Evet yaptım ama maalesef negatifTest falan yaptınız mı benim adetim gününde oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaptım ama maalesef negatifTest falan yaptınız mı benim adetim gününde oldu
Bi kaç kişi daha adet gecikmesi yaptı demişti sanırım bize yaramadı bende adetten önce kontrole gittim 2.4 cm kist görünüyor dedi doktor ama basit kist olabilir dediEvet yaptım ama maalesef negatif4 gündür de kahverengi leke geliyor. Ama ara ara geliyor
Valla inşallah kötü sonuçlar doğurmaz arkadaşım bende korkuyorum şu anBi kaç kişi daha adet gecikmesi yaptı demişti sanırım bize yaramadı bende adetten önce kontrole gittim 2.4 cm kist görünüyor dedi doktor ama basit kist olabilir dedi
İnşallah ya iyi düşünelim iyi olsunValla inşallah kötü sonuçlar doğurmaz arkadaşım bende korkuyorum şu an![]()
Çok sevindim sizin adınıza bende bu ay kendimi zorladım 15 gün boyunca içtim q hafta sonra doktora gittim 2.4 cm kist görünüyor dedi doktor ayrıca amh değerim 14. 34 çıktı. Şoka girdim şu anda ocak ayında 1.01 di ne yapacağımı bilmiyorum kafam o kadar karıştı kiKızlar belki birazcık moral bile olabilirse ne mutlu bana . 8 aydır deniyorduk eşimle . ve ilk defa şubat ayında dedimki şu soğan kürünü yapayım ne zararım olabilir ki , (Hemde gribe karşı da aşırı koruyucuymuş. en kötü bağışıklığımı güçlendirir dedim .) Son Adet tarihim 17 şubattı . bu ay hasta olmam gerekiyordu gecikme yaşadım . ilk betam 200 çıktı iki gün sonra yaptım 580 . şu an henüz nasıl ilerleyecek sağlıklı mı bilmiyoruz ama gebe kalmış oldum . Bence yok kokusu kötü ,yok tadı kötü deyip sakın vazgeçmeyin. Denk mi geldi bu ay onuda bilmiyoruz tabiki. Ama denemekten ne zarar gelebilir ki
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah bizlerde nasip etsin inşallahKızlar belki birazcık moral bile olabilirse ne mutlu bana . 8 aydır deniyorduk eşimle . ve ilk defa şubat ayında dedimki şu soğan kürünü yapayım ne zararım olabilir ki , (Hemde gribe karşı da aşırı koruyucuymuş. en kötü bağışıklığımı güçlendirir dedim .) Son Adet tarihim 17 şubattı . bu ay hasta olmam gerekiyordu gecikme yaşadım . ilk betam 200 çıktı iki gün sonra yaptım 580 . şu an henüz nasıl ilerleyecek sağlıklı mı bilmiyoruz ama gebe kalmış oldum . Bence yok kokusu kötü ,yok tadı kötü deyip sakın vazgeçmeyin. Denk mi geldi bu ay onuda bilmiyoruz tabiki. Ama denemekten ne zarar gelebilir ki
Belki önümüzdeki ay tekrar düzene girer bence soğan suyu herkese iyi gelmiyor canımÇok sevindim sizin adınıza bende bu ay kendimi zorladım 15 gün boyunca içtim q hafta sonra doktora gittim 2.4 cm kist görünüyor dedi doktor ayrıca amh değerim 14. 34 çıktı. Şoka girdim şu anda ocak ayında 1.01 di ne yapacağımı bilmiyorum kafam o kadar karıştı ki![]()
İnşallah tek umudum o haftaya başka bir doktora gideceğim bakalımBelki önümüzdeki ay tekrar düzene girer bence soğan suyu herkese iyi gelmiyor canım
Ne kadar güzel inşallah tekrar olumlu sonuç alırsınız. Bende işe yaramadı maalesef günde 2 kez 15 gün yaptım.Ben hamile kalamiyordum, gecen sene yaptigim ay hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. Bu ay, hatta bugun, baslamayi dusunuyorum.
Ben sogan kurunu sadece gunde 1 kere yaptim ve 7 gun dayanabilmistim :)
Bende günde 1 yaptım 15 günBen hamile kalamiyordum, gecen sene yaptigim ay hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. Bu ay, hatta bugun, baslamayi dusunuyorum.
Ben sogan kurunu sadece gunde 1 kere yaptim ve 7 gun dayanabilmistim :)
Bende sadece aksam icmistim ve 7 gun yaptim. O ay hamile kaldim ama tabi sansmi sogan kurumu bilemiyoruzMerhaba, ben 3 gün önce soğan kürüne başladım, yalnız günde sadece bir bardak içebiliriyorum o da akşam olduğu için aç karna olmuyor acaba bir işe yaramaz mı böyle !? Çok merak ediyorum
Insallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bi bebis aliriz kucagimizaNe kadar güzel inşallah tekrar olumlu sonuç alırsınız. Bende işe yaramadı maalesef günde 2 kez 15 gün yaptım.
Amiinn inşallahInsallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bi bebis aliriz kucagimiza![]()