Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ayakkabı nerde satılıyor acaba bilen gören varmı?
Bende netten görüp çok beğenmiştim bunu nerde satılıyo hiç bir fikrim yok ama internetten alışveriş siteerini takip edin oralarda belki bulursunuz. Ya da büyük ayakkabı mağazalarına götürün resmi en azından yönlendirebilirler.
Bende netten görüp çok beğenmiştim bunu nerde satılıyo hiç bir fikrim yok ama internetten alışveriş siteerini takip edin oralarda belki bulursunuz. Ya da büyük ayakkabı mağazalarına götürün resmi en azından yönlendirebilirler.
facebookta pelinin ayakkabıları diye bir sayfa var hatta kendi web siteleri de olması lazım oraya istediğiniz ayakkabıyı gösteriyorsunuz sizin için yapıyorlar.
arkadaslar ayakkabıyı buldum soran arkadaslar oldugu için yazıyorum
link vermek yasak sanırım facebookta son moda japon stil diye bir sayfadan aldım 25 günde geldi biraz uzun sürdü ama bekledigime değdi