• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayakkabıyı gören var mııı???

sutluturkkahvesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
220
39
98
$TOMY-STIL-dolgu-topuk-spor-AYAKKABI-39-NO-1TLL__29162403_0.webpMerhaba hanımlar,
Ne kadar aradıysam internette gördüğüm bu ayakkabıyı bulmayı başaramadım.:2:
Gören bilen varsa insaniyet namına haber vermesi rica olunur =)

izmitte fethiye kundura diye bir ayakkabıcı var. gecen yaz sonu görmüştüm:) nerde oturuyorsun bilmiyorum ama malesef int.te hiç rastlamadım

yanlış anlama ama bence aradığına değmez çok kötü bir ayakkabı topuklu spor ayakkabı :53::53: iğrenç

bende istanbuldayım. ailem orada, yanlarına gittiğimde görmüştüm:) bunun düz tabanlı olanını alıcaktım. ablam; bu renkli ayakkabılar cok piyasa oldu diye aldırmamıştı:))

Ben bayıldım ama buna yaaa :1:

sen beğendiysen al ama ben asla böyle bir ayakkabıyla sokağa çıkacağıma yalınayak çıkarım daha iyi benim için o derece bir ayakkabı yinede zevkler ve renkler tartışılmazmış sadece fikrimi söyledim

ama bir şeyi göz önünde bulundurmamıştım yazarken eğer boyunuz çok kısa ise ve bu ayakkabı sizi mutlu edcekse hiç kaçırmayın

Kısa değilim ama rahatıma düşkünüm biraz.
Boyun o kadar uzun olmalı ki düztaban giymekten dolgu topuğun rahalığını bilmiyor olmalısın.:1:

Back
X