Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ay eşimle bebek istediğimizden korunmasız ilişkiye girdik döllenme oldu. bu ayda adetim 4 gün gecikti:) ama bn dayanamayıp tadet günüme 1 gün kala test yaptım negatf çıktı:üzüleyimmi
(((
bnm adet günümden önce yaptığım test biri tam çizgi çıktı ama diğeri hafif silikti. daha snra yne yaptım negatif çıktı anlamış deilim bugün adetim geçeli 5 gün oldu test yapıcam ama bir yandanda korkuyorum negatif çıkçak die
Cnm bulanti için henüz çok erken hiç olmayabilir de ben hamileligimin 6. Ayindayim ve sadece bir kez bulantim olduYa bu adet 4 gun gecti dielim mide bulantisi faln hemnn baslarmii benim 4gun gecikti ama bulantim yok basim cok agriyo gogus uclarim aciyor ve cok uykum var hamile miyimki
bende adet günümden 4 sonra yapmıştım olumsuz çıkmıştıüzülme 12inci gününü mutlaka bekle idrarda ancak hcg hormanu yükseliyormuş keza bende öyle oldu çok şükür 5. ayımı devirdim. darısı başına inş.