bu ayda 4gün gecikti..test negatif çıktı.

sbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
44
0
36
İzmir
geçen ay eşimle bebek istediğimizden korunmasız ilişkiye girdik döllenme oldu. bu ayda adetim 4 gün gecikti:) ama bn dayanamayıp tadet günüme 1 gün kala test yaptım negatf çıktı::( üzüleyimmi:((((

üzülme bazen erken çıkmaya biliyor şimdi yap reglin geçmiş gene negatif çıkarsa 5 gün daha geçsin regli olmassan gene test yap istersen kan testi yaptır inşallah olur bebişin

dostum evdeki test her zaman doğru sonucu vermeyebiliyor ben 10 gün geçtiği halde yaptığımda 2. çizgi çok çok silikti sen en iyisi kan testi yaptır o kesin sonucu verir. güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
geçen ay eşimle bebek istediğimizden korunmasız ilişkiye girdik döllenme oldu. bu ayda adetim 4 gün gecikti:) ama bn dayanamayıp tadet günüme 1 gün kala test yaptım negatf çıktı::( üzüleyimmi:((((

Üzülme, 10 Gün Bekle.. :34:

evde yapılan testler adet gününden 1 hafta sonra filan yapılmalı arkadaşım. ama kan tahlili en garantilisi :34:

evde yapılan testlerde eğer hamilelik varsa mutlaka kesin sonuç verir...adet gününden önce bile yapılsa :34:

ben 3gün vardı testi yaptım çok hafif 2.çizgi çıkmıştı.

bnm adet günümden önce yaptığım test biri tam çizgi çıktı ama diğeri hafif silikti. daha snra yne yaptım negatif çıktı anlamış deilim bugün adetim geçeli 5 gün oldu test yapıcam ama bir yandanda korkuyorum negatif çıkçak die

kan testi yaptırırsan sonucu hemencik öğrenirsin,çünkü yanılma payı hiç olmaz canım.Hem bişey kaybetmezsin,en azından kan testi negatif çıksa bile,için içini yememiş olur.Yine de sen bilirsin.:34::34::34:

bnm adet günümden önce yaptığım test biri tam çizgi çıktı ama diğeri hafif silikti. daha snra yne yaptım negatif çıktı anlamış deilim bugün adetim geçeli 5 gün oldu test yapıcam ama bir yandanda korkuyorum negatif çıkçak die

hamileysen kesin idrar testinde çıkar canım.5 günde geçmiş

ewet kızlar idrar testi yaptım c harfinin altımda kırmızı çizgi çıktı t harfinin altında pembe çizgi çıktı :) bu pozitif anlamına geliomuş öle dedilerr szcede ölemiiii:)))))))

bende adet günümden 4 sonra yapmıştım olumsuz çıkmıştı :D üzülme 12inci gününü mutlaka bekle idrarda ancak hcg hormanu yükseliyormuş keza bende öyle oldu çok şükür 5. ayımı devirdim. darısı başına inş.

merhabalar benim adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı biraz daha bekleyip kan testi yaptrsam çıkar mı acaba :(

Ya bu adet 4 gun gecti dielim mide bulantisi faln hemnn baslarmii benim 4gun gecikti ama bulantim yok basim cok agriyo gogus uclarim aciyor ve cok uykum var hamile miyimki

Ya bu adet 4 gun gecti dielim mide bulantisi faln hemnn baslarmii benim 4gun gecikti ama bulantim yok basim cok agriyo gogus uclarim aciyor ve cok uykum var hamile miyimki
Cnm bulanti için henüz çok erken hiç olmayabilir de ben hamileligimin 6. Ayindayim ve sadece bir kez bulantim oldu

Merhaba,
Adetim.4 gun gecikti adet gunumde test yaptim 2gun once test yaptim negatif cikti adet sancisi gbi hafif hafif agrim oluyor baska bir belirti yok ne yapmaliyim?

Canım bende 4 aylık evliyim 5 gün adetim gecikti evde test yaptım negatif çıktı kafam karışık

Back
X