Bu ayda anne adayı olamadım çok mutsuzummmm :((

crpdm

TEVEKKÜLÜM SANA YA RAB
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
90
0
16
Diğer
anne olmak istiyorum çok şey mi istiyorum bu dünyaya geliş amacıma erişmek istiyorum sadece hepsi bu....
rabbim asla emrine karşı gelmiyorum sen herşeyin hayırlısını verirsin.. hayırlı olanı bna da nasib et...
:((

benim tanıdıgım 8. 9 yıl çocugu olmayan insanlar var hepsi şimdi çocuk sahibi sabret seninde olur

seni çok iyi anlayabiliyorum cnm bende çocuk hasretiyle yananlardanım çünkü.bu ay aşılama yaptırım.sonuç bekliyorum artık hakkımızda hayırlısı

hanımlar abimin 6 yıl çocugu olmadı aşılama yaptılar gene olmadı ama vaz geçmediler yengem en son aşılama sında hamile kaldı hemde ikiz gün sayıyıruz artık sizde sakın ümidinizi yitirmeyin

Sabretmekten başka bişe yok .. Elimden gelen yyada yapabildiğim tek şey üzülmek

Slmmm kizlarr bende her ay umutla negatif yakalayanlardanim.1,5 senedir olmuyo tedavi goruyorum bu ay klomenle igne vurulmustum daha demin test yaptim yine negatiff Rabbim bizi en cook istedigimiz seyle boyle sinama nolursuunn:(((

Sabretmekten başka bişe yok .. Elimden gelen yyada yapabildiğim tek şey üzülmek

Slmmm kizlarr bende her ay umutla negatif yakalayanlardanim.1,5 senedir olmuyo tedavi goruyorum bu ay klomenle igne vurulmustum daha demin test yaptim yine negatiff Rabbim bizi en cook istedigimiz seyle boyle sinama nolursuunn:(((

Yani bn tesleri biriktirsem koleksiyon olurdu. Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın bu ay yine bi azimle başlayacam herşeye....

Bende bal çörek otu tarçın yedim soğan suyu kürü adaçayı... Dr da progestan varmişti + klomen
yok işte yine de negatif

Yani bn tesleri biriktirsem koleksiyon olurdu. Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın bu ay yine bi azimle başlayacam herşeye....

Dogru canimm aynen.benimde koleksiyon olurdu.Rabbim ins bu ay gonlune gore verip guldursun yuzunu

kızlar bende 1 yıla yakın bekledim yumurtalıklarda sorun olmasına rağmen inancımı kaybetmedimsabırla bekledim rabbime sığındımoda cok şükür nasib etti. sakın umudunuzu kaybetmeyin Allah ın sorgusuna sual olunmuyor herhalimize şükredelim ki rabbim gönlümüze göre versin

Amin cümlemizin inş
sizlerinde yüzü güler inş
aşılaman tutarda darısı bizlere olur canım inş

kızlar bende 1 yıla yakın bekledim yumurtalıklarda sorun olmasına rağmen inancımı kaybetmedimsabırla bekledim rabbime sığındımoda cok şükür nasib etti. Sakın umudunuzu kaybetmeyin allah ın sorgusuna sual olunmuyor herhalimize şükredelim ki rabbim gönlümüze göre versin

aminn canımm.. Hayırlı zaman gelecek inş dualarımızı eksik etmeyin

Back
X