- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi kadriye007
Klomen ve oviterelle catlatma ignesi kullandim ama sonuc husran oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen ve oviterelle catlatma ignesi kullandim ama sonuc husran oldu
Evt canim bugunde hersey iyiydi dedi dr ama olmadiSebepsiz infertile mi cnm . belki ikincide olur umudunu kaybetme hkkımızda hyrlısı olsun
Evt canim bugunde hersey iyiydi dedi dr ama olmadi
4 yumurtam vardi ama son haftslarda grip yakalamidti oda etkiledimi acabakaç ymurtan vardı cnm bnmde sebepsiz klomene başladım tekrar
Etkili olmaz bnce bilmiyrum yine :)4 yumurtam vardi ama son haftslarda grip yakalamidti oda etkiledimi acaba
Kizlar bugun gittim dr a ama ultrosonla bakmafi nile yine klomen vetdi kullan diye degistirmelimiyim dr umu ya
Hyr canim ilk kullanmamda olmadi adetim geldi bir hafta erken gittim bende yine kolamen verdiEtkili olmaz bnce bilmiyrum yine :)
sen klomen kullandın ymuurtalarına bakması gerekirken klomen mi verdi bida
Adtten sonrami gittin bana bakmadibenim de ilk ayımda olmadı dün gittim doktora tekrar alttan baktı kist var mı diye. yokmuş Allaha şükür. klomen verdi yine yarın başlayacağım.
benim ki öZel hastane canım adetin 3. günü gittim tekrar kan testi sonuçlarıma ve alttan baktı polikistik görünümüne ve kist olup olmadığınaAdtten sonrami gittin bana bakmadi