Bu ayrılığa dayanamıyorrrrr yüreğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Babami ocak ayında kaybettik. Akciger kanserine yakalanmiş yoğun ağrılı sancılı , acili , bu surece babiskomun kalbi dayanmamisti.Bigun ansizin bizi bıraktı gitti ... ; ((( O gün bugündür yasayamiyoruzz.. Unutamiyorum onu canmdan cok seviyorum cok acilarina sahit oldum..Kahroldum ,oluyorum aklima gelincede rabbim kimseye kanser illetine düşürmesin. Kimsenin yannda aglayamiyorm ..Ama biktim guclu görünmekten belki beni çevremde uzulmuyo bile sanıyorlardr annem her an ağlıyor nasil aglim yannda. Metroda yasli amca bindi ellerini bi an babamin eline benzettm yol boyunca agladim .Bugun pazar ve ben onu. Yattgi yatağa uzandim kahruluyormm nasil bi aci bu Allahim..Gecmeyen dinmeyennn cok özlüyorum ; ((( Keske cok öpüp koklasydimm sarilirsam aglarim aglarsam üzülür diye yapamadim; ((((

Başınız sağolsun , babanıza Allah'tan Rahmet diliyorum .Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz , haklısınız baba candır ciğerdir asla unutulmaz ve onun yokluğu hep hissedilir .Hastalığı boyunca yanındaydınız kolay değil ama zamanla bu acı ve üzüntünüz azalacaktır , zamanla normal hayatınıza geri döneceksiniz , tekrar başınız sağolsun .

Oyyy kuzum kiyamam sana .. Rabbim babanizin mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin yerinde rahat yatsın inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende babamı 1.5 sene önce koah ve kalp yetmezliğinden kaybettim 10yıl önce de damar tıkanıklığı yüzünden bir bacağı kesildi engelli kalmıştı 3 kere kalp krizi geçirdi sonunda kaybettik. 2.kalp krizinde de 40gun yoğun bakımda yatmıştı çok zorrrr çokkkk acını çok iyi anlıyorum bende hiç ağlayamadm 40i çıkana kdr ama ondan sonra artık her gün gece aklıma geldikçe onjn sevgisi şakaları içim fena oluyor .. Halasının oğlu var babamla birbirlerine çok benziyorlar onu her gordukce içim parça parça oluyor.. Rabbim senin yardımcın olsun inşallah acın hafifler bir an önce. Unutursun diye bisey yok ama acının hafiflemesi kısa surede olur inşallah..

canımm ya Allah sabır versin gerçekten cok zor bir durum, babacığına Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah:( her ne kadar zor olsa da güçlü durmalısın, annene de destek ol yalnız bırakma bu süreçte..hayat devam ediyor napıcaksın işte:(

Başınız sağolsun, rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.
Konu ölüm olunca kelimeler bende tıkanır...
Rabbim gani gani sabır versin inşallah, geçmeyecek ama acı hafifleyecek.

Başınız sağ olsun. Allah yardımcınız olsun. Şöyle düşünün dayanılmaz ağrılarından kurtuldu. Allah'ın sevdiği kuluymuş ki çok çektirmeden acıları dinmiş.

Allah sabir versin kardesim. Baska ne denir ki.

Ahhh çok zor...
Maalesef metanetli olmaktan başka yol yok çoğu zaman. Annen ağlıyor diye ağlamaktan çekinme acını yaşayacaksın öyle atlatacaksınız hep beraber.
kendisini çok seven bir ailesi varmış babanın ne kadar şanslı adammış. Işıklar içinde uyusun.
Size de sabır diliyorum.

Akciger kanserinden babami kaybedeli 12 yil oldu. Tam 20 yasindaydim. Ona soramadigim bir suru soru vardi, bana anlatmasini istedigim bir suru de konu. Hepsi yarim kaldi. Simdi tamamlanacagi gune kadar onu gormuyorum sadece. Kendini bu sekilde avut. Sanslisin ki onun son zamanlarini gorebildin. Yatacak yeri olmayan babaannem ve halam, babami anneme ve bana gostermediler bile. Uzulme o yuzden, daha ne hikayeler ne hayatlar var. Onunla gecirdigin son zamanlar altin degerinde. Tekrar soyluyorum cok cok cok sanslisin

Back
X