kızlar 20 gün önce sevgilim benii terketti . önceden hep şımartırdı beni.en ufak bi tartışmamızda küstüğümzde cocuk resmen depresyona girer sigaraya vururdu kendini.geceleri msj atar barışma yolları ararrdı. sonra ben sevgilimiçok şımarrtım sanırım.. boyunu bosunu mesleğini kaşını gözünü vs.. çok sevdiğimi söylerdim.ondan ayrılmadfgımı onsuz oldugumda dunyamın yıkıldıgını soyledım.bi kere tartışmıştık ben aradım barışmak istedim.sen neden ben aramadın beni bekledin falan dedim.çok bağlanmıştım ona.o artık herşeyim olmuştu.fakat bisorun vardı.ben çok kaprisli trip atan en ufak olayda bitti diye onu bezdiriyodum.bunu yapma diye uyarıodu. bi gün yine kapris yaptım ..çok sinirlenmişti.artık bitti seni sevmiyorum senle görüşmek istemiyorum bana msj bile yazma dedi.şuan ağlıyorum senden ayrılmak istemiyorum falan dedim. benden iyisini bulursun ağlama dedi.çok sinirlenmişti.ağzına geleni söylüyodu.feysdende sil dedim .silcem mutlaka dedi.baktım silmemiş.neyse 1 gün sonra evimin önünde arabayla dolaşıp bana baktı.bende camı perdeyi kapattım yüzüne.
her küstüğümzde barışırdık..ama bugün 20. gün
ses yok.bendenmi arama bekliyo anlamadım. ama ben arayamam.o terketti beni.onu çok seviyorum.onsuz yapamıyorum.kimseyi onun kadar sevmemiştim
napıyım bana bi akıl verin
her küstüğümzde barışırdık..ama bugün 20. gün