bu ayrılık acısı yüzünden durumum vahim:(

yanlıs mı okudum konuyu bilmiyorum ama senin trip atmaların sonucu önceden sevgilinin sana yaptıgı sekilde cocuk senden ayrılmıs. belki simdi sıra ondadır naz yapıyor olabilir yada senin ona cektirdiklerini gör diye öyle yapıyor da olabilir.ayrıca ne kadar sevsen de deli divane olsan da bunu her defasında ona taparcasına gösterme derim.sevginin de dozu var.

cocuk kapının önünden gecer cam pencere kapamak da ne ayrıca.? yanlıs anlama ama bana biraz cocukca geldi hareketler

kusura bakma ama sevgilin haklı
benim sevgilim de bana böyle tavır yapsa sürekli ben de patlardım
ne demiş orhan gencebay " bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattık sevgimizi" :)
karşındaki de insan nihayetinde
ayırca hem barışmak istiosun hem de camı kapatıyorsun
sen olsan sen de beni istemio diye düşünmez misin :ssz::ssz:

kusura bakma ama sevgilin haklı
benim sevgilim de bana böyle tavır yapsa sürekli ben de patlardım
ne demiş orhan gencebay " bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattık sevgimizi" :)
karşındaki de insan nihayetinde
ayırca hem barışmak istiosun hem de camı kapatıyorsun
sen olsan sen de beni istemio diye düşünmez misin :ssz::ssz:

kaç yasında bu adam yaaa amma nazlıymıs arama bence

yanlıs mı okudum konuyu bilmiyorum ama senin trip atmaların sonucu önceden sevgilinin sana yaptıgı sekilde cocuk senden ayrılmıs. belki simdi sıra ondadır naz yapıyor olabilir yada senin ona cektirdiklerini gör diye öyle yapıyor da olabilir.ayrıca ne kadar sevsen de deli divane olsan da bunu her defasında ona taparcasına gösterme derim.sevginin de dozu var.

cocuk kapının önünden gecer cam pencere kapamak da ne ayrıca.? yanlıs anlama ama bana biraz cocukca geldi hareketler

zamana bırak derim

kıazlaaar dayanamadım msj attım:) onu çok sevdiğimi söyledim :( oda bu msjla olmaz oturup konusalım dediiiiiii

en son ayrılık sebebiniz ne peki?

ben 6 ay once ondan ayrıldıktn sonra sadece onu unutmak ıcın bırınle beraber oldm 1 ay bır sure ıcın ama olmadı yapamadım daha sonrasında tekrar aradım bbarıstık.barıstıktan sonra beraber oldugum cocuk faceme bensız yapamadıgını soyleyıp msj atmıs benımkısıde korumak amaclı uzak durmasını ıstemıs.bulusmuslar konusmuslar cocuk buna yalan yanlıs syler anlatmıs oda ınanmamıs cocuga ve daha sonrasında bızı yuzlestırdı.konustuk fln ben benı o cocukla yuzlestırdıgı ıcın ve cocugun her soyledıgının yalan oldugunu kanıtladıgım ıcın ayrıldımı sn nasıl bana bole bısıyaparsn dıye ama sonrasında ayrıldıgıma pişman oldum aradım defalarca actı konustum ama yuzyuze gelmk ıstemıyor sevdıgı ıcın kızgınlıgının gecıcegını dusunuyo :s

kıazlaaar dayanamadım msj attım:) onu çok sevdiğimi söyledim :( oda bu msjla olmaz oturup konusalım dediiiiiii

umarım senın ıcın hayırlısı olur cnm bır an once barısırsın ama benm durumum cok farklı senınkınden bunu anladm keske gecmıse gerı donebılseydım dıyorum ben sımdılerde hatalarım cok agır sanırm cok !

Hep ondan bekleme bence seviyorsan gerçekten onsuz olmuyorsa bu kezde sen onunla konuşmaya çalış gönlünü al anladığım kadarıyla sana bayağı değer veriyormuş bence kaybetme

canim seni anliyorum sevgilim de benden ayrildiginda bende cok fena oldum ona cok baglanmistim seviyorum onu.... bizde 1 hafta sürdü bana ara sira yazardi nasil oldugumu fln sorardi....bende dayanamdim sonunda bensiz mutlu oldugunumu sordum fln üstüne gittim ve cok pisman oldugunu söyledi... belki senin adim atman lazim senden belki bekliyor...bence bi konus sana ozaman yine bitti derse kabulnmek zorunda kalirsin...ama eger oda seviyorsa sana geri döner....

Bu tür davranışlar ilişkileri çok yıpratıyor bence zamana bırak onun aramasını bekle zaten seviyorsa eninde sonunda gelicektir.

Back
X