Bu bahtsızlık mı? Artık birini tanımak bile istemiyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben Elya, Adana'da yaşıyorum. İngilizce öğretmeniyim. 24 yaşındayım. Açmak istediğim konu ile ilgili çekiniyorum fakat burada farklı görüşler almak bana iyi gelir diye düşündüm ki zaten üye olmadan önce de forumu okurdum. Ben neden sevilmiyorum? Bunun nedeni ne olabilir? Bunları düşünmek için erken bir yaş olabilir ama bu aralar bu düşüncelere kapıldım. Derdim evlilik de değil sadece sevmek, sevilmek. Öncelikle genç ve güzelim, bir devlet dairesine ya da herhangi bir cafeye gittiğimde bile erkeklerin dikkatini çekiyorum, ilgi gösteriyorlar ve numaralarını falan veriyorlar bana. Güler yüzlü, pozitif, uyumlu bir insanım. İlişkilerimde sorun çıkartan biri olmadım hiç. Genel olarak çevremdekiler onlara çok iyi geldiğimi söylerler. Sen sadece yanımızda ol ve gül, senin sesinde bile bir enerji, bir mutluluk var diyorlar. Şimdi de benimle olmak isteyen kişiler oluyor hep ve hatta hayatımın en asosyal dönemlerinde bile birileri benimle olmak istedi bir şekilde. Asıl sorun şu ki ben gerçek anlamda sevilmekten bahsediyorum. Mesela hiç uzun ilişkim olmadı. Sanki bir hevestim karşımdaki için. Bu arada ilişkilerimde cinsellik yasamadım zaten kısacık sürede bir zahmet kollarına atlamayayım 😂 sadece son ilişkimde birazcık yakınlaştık bana şehvetle yaklaşıyordu onun dışında ilgilenmiyordu ve şu an yine yalnızım. Psikolojik olarak yanlış erkekleri -bad boyları- seçiyorum diye düşündüm sonra Allah affetsin ilk çağ insanı görünümlü tiplere sırf iyi insanlar, efendi çocuklar diye şans verdim. Biri beni ekti, biri aşkından ağlayıp şiirler yazıyordu ama bir gün var bir gün yoktu, bir iki tanesi de sürekli kızlara yürüyen sinsi tipler çıktılar. Yani ben bu kadar karaktersiz erkeği hak edecek ne yaptım? Ben de onları kullanabilirdim ama ya hep ya da hiç dedim. Yalnızca bir tanesi sevsin, yanımda dursun, değer versin, güvende hissettirsin istiyorum. Etrafıma bakıyorum bazı kadınlar ne güzel seviliyor ve özel hissettiriliyor. Uzun oldu, kusura bakmayın. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler :)
adanada badboy bilemem de mağara adamından çok ne var 😂 işin çok zor zamani erkekler afedersiniz çok kaşarlaşmış o yüzden güvenebileceğiniz birini bulmak çok zor.

adanada badboy bilemem de mağara adamından çok ne var 😂 işin çok zor zamani erkekler afedersiniz çok kaşarlaşmış o yüzden güvenebileceğiniz birini bulmak çok zor.
Hahahah işte ben de bundan bahsediyorum iyileri kapmışlar elimizde bir tek yerde kalmışlar var gibi 😂 evren olsa dükkan senin diyecek en son

Sanırım arayış içinde olunca da olmuyor. Şans, kader ne denirse.. Bazen denk gelmiyor. Açıkçası çevremde evlenen eş dostlarda da öyle bir sevgi görmedim ben. Ya mantık evliliği yapmış, ya kız evde kalma korkusundan dolayı kıskanç, yobaz oluşunu sorun etmemiş evlenmiş, ya boşvermişlik duygusuyla evlemiş :D Gözlerinin içine bakıp seni sevdiğini hissettirecek bir erkek bulmak gerçekten zor :) Yinede hayırlısı olsun diyin. Benim hep duam mutlu olmayacaksam ve saygı ve sevgiden biri bile eksik olacaksa hiç evlenmeyeyim razıyım derim. Gerçekten bekar yaşamak isterim :)

Sanırım arayış içinde olunca da olmuyor. Şans, kader ne denirse.. Bazen denk gelmiyor. Açıkçası çevremde evlenen eş dostlarda da öyle bir sevgi görmedim ben. Ya mantık evliliği yapmış, ya kız evde kalma korkusundan dolayı kıskanç, yobaz oluşunu sorun etmemiş evlenmiş, ya boşvermişlik duygusuyla evlemiş :KK70: Gözlerinin içine bakıp seni sevdiğini hissettirecek bir erkek bulmak gerçekten zor :) Yinede hayırlısı olsun diyin. Benim hep duam mutlu olmayacaksam ve saygı ve sevgiden biri bile eksik olacaksa hiç evlenmeyeyim razıyım derim. Gerçekten bekar yaşamak isterim :)
Açıkçası son ilişkim yeni bitti ve onun da hayal kırıklığı var üzerimde. Toz pembe hayallerim bile tükendi bu hayatta 😂 Ben her şeye rağmen kalbimle olan bağlantımı kesmek istemiyorum. Sevememek sevgisizliğin izdüşümüdür. Sadece gönül ilişkilerinde değil tamamen sevgiyle kucaklamak istiyorum hayatı. Siz de haklısınız, yaz dizisi tadında romantik komedi değil bu dünya. Mükemmel ilişki de yoktur tabi ama sevgi ve saygı çerçevesinde yol arkadaşlığı edebilmeli insan olan. İnşallah size bakınca gözlerinin içi gülen güzel seven biriyle olursunuz 🙏🏻 Allah bilir, biz bilemeyiz o yüzden her şeyin hayırlısı...

elbette şans kısmet işleri bu işler yolunuz mutlaka birileriyle kesişir ama gerçekçi yorum yapmak istersem şöyle derdim
siz kendinizi genç güzel enerjik temiz kalpli sakin dolu dolu yaşayan her ortamda güzel enerjili dikkat çeken dini düşünceleri olan derin temiz kalpli yardımsever iyi niyetli şefkatli vs.. olarak görebilirsiniz. daha doğrusu çoğumuz kendimizi öyle görüyoruz ama bu gerçeği ne kadar yansıtıyor. bizi seven aile birkaç kız arkadaş iyisin hoşsun der ama karşı cins ne düşünür?
neden bizi istemez hadi istedi diyelim neden iki haftada bizden vazgeçer. yalnızlıktan sıkıldığımız için neden hiçbir şey hissetmediğimiz mağara kaçkınlarına şans verir sonra bin beter pişman oluruz.

bir insanın kendini tanıması kendini eleştirebilmesi büyük meziyet. siz kendinizi tanımaya çalışın.örnek veriyorum bunlar sizde var olan şeyler değil sadece somutlaştırmak için. enerjik biri olabilirsiniz ama bunun dozu kaçınca yorucu birine dönüşürsünüz. aşk sevgi güzel şeyler ama sürekli bunlardan bahseden insanlar muhtaç izlenimi verir. siz fedakarsınızdır ama abartırsanız sürekli kullanılırsınız. güzelsinizdir herkes beğeniyordur ama bu yüksek egoya neden olabilir. saf temiz birisinizdir ama karşı taraf daha sosyal pratik zekalı birini istiyordur. her güzel meziyet aslında her an zıddına dönüşebilir. bu yalnızlık süresinde gerçekçi yorum yapabilen insanlardan arkadaş edinin. size neden böyle olduğunu flörtlerin neden ilişkiye dönmediğini söylerler. aslında bu yüzyılın sorunu sadece sizin sorununuz değil. artık olmuyor demeyeyim de zor oluyor. ister sosyal medya ister narsizm çağı denilen zamana denk geldik. çoğu kişinin yedekte tuttukları var. herkes kendinden daha iyi birini istiyor. beğendikleri adam ya da kadın da bizden daha iyisini istiyor. sonsuz sarmala girdik. ben şöyle düşünüyorum. sevilmeyi neden istiyoruz. kendimizi sevmemiz neden yetmiyor. illa onaylanma tasdik ihtiyacımız mı var doğuştan mı geliyor yoksa sonradan filmlerle müziklerle mükemmel aşkı bulacağımız mı bize öğretildi? kim mükemmek aşkı sonsuza kadar sürdürebilirmiş diyorum.. o yüzden kendimi seviyorum. siz de kendinizi çok sevin. kendiniz sayın. aşk bir ilizyon. çok iyi anlaştığınız insanlara da şans verin..çünkü geriye bu kalıyor. çok uzattım.yolunuz açık olsun. sevgiler

Son düzenleme:
elbette şans kısmet işleri bu işler yolunuz mutlaka birileriyle kesişir ama gerçekçi yorum yapmak istersem şöyle derdim
siz kendinizi genç güzel enerjik temiz kalpli sakin dolu dolu yaşayan her ortamda güzel enerjili dikkat çeken dini düşünceleri olan derin temiz kalpli yardımsever iyi niyetli şefkatli vs.. olarak görebilirsiniz. daha doğrusu çoğumuz kendimizi öyle görüyoruz ama bu gerçeği ne kadar yansıtıyor. bizi seven aile birkaç kız arkadaş iyisin hoşsun der ama karşı cins ne düşünür?
neden bizi istemez hadi istedi diyelim neden iki haftada bizden vazgeçer. yalnızlıktan sıkıldığımız için neden hiçbir şey hissetmediğimiz mağara kaçkınlarına şans verir sonra bin beter pişman oluruz.

bir insanın kendini tanıması kendini eleştirebilmesi büyük meziyet. siz kendinizi tanımaya çalışın.örnek veriyorum bunlar sizde var olan şeyler değil sadece somutlaştırmak için. enerjik biri olabilirsiniz ama bunun dozu kaçınca yorucu birine dönüşürsünüz. aşk sevgi güzel şeyler ama sürekli bunlardan bahseden insanlar muhtaç izlenimi verir. siz fedakarsınızdır ama abartırsanız sürekli kullanılırsınız. güzelsinizdir herkes beğeniyordur ama bu yüksek egoya neden olabilir. saf temiz birisinizdir ama karşı taraf daha sosyal pratik zekalı birini istiyordur. her güzel meziyet aslında her an zıddına dönüşebilir. bu yalnızlık süresinde gerçekçi yorum yapabilen insanlardan arkadaş edinin. size neden böyle olduğunu flörtlerin neden ilişkiye dönmediğini söylerler. aslında bu yüzyılın sorunu sadece sizin sorununuz değil. artık olmuyor demeyeyim de zor oluyor. ister sosyal medya ister narsizm çağı denilen zamana denk geldik. çoğu kişinin yedekte tuttukları var. herkes kendinden daha iyi birini istiyor. beğendikleri adam ya da kadın da bizden daha iyisini istiyor. sonsuz sarmala girdik. ben şöyle düşünüyorum. sevilmeyi neden istiyoruz. kendimizi sevmemiz neden yetmiyor. illa onaylanma tasdik ihtiyacımız mı var doğuştan mı geliyor yoksa sonradan filmlerle müziklerle mükemmel aşkı bulacağımız mı bize öğretildi? kim mükemmek aşkı sonsuza kadar sürdürebilirmiş diyorum.. o yüzden kendimi seviyorum. siz de kendinizi çok sevin. kendiniz sayın. aşk bir ilizyon. çok iyi anlaştığınız insanlara da şans verin..çünkü geriye bu kalıyor. çok uzattım.yolunuz açık olsun. sevgiler
Öncelikle gerçekçi yorumlarınız ve açıklayıcı olmak adına uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim ☺️ Verdiğiniz örneklerden bazıları bende mevcut. Hayatta iyi kötü her şeyde denge çok önemli. Bu kez kendime sayenizde daha geniş bir perspektifte bakacağım. Açıkçası çevremdeki insanlar fazla mantık çalıştırdığımı, ilişkilerimde hoşuma gitmeyen durumlar olduğunda çabuk soğuduğumu söylediler. Yani elbette beni istemeyenler de oldu ama çoğunlukla karşı tarafın tutumlarından rahatsız olup ben istemedim. Şöyle ki eski sevgilisinden bahseden, bir gün iyi bir gün kötü olan, aşırı çapkın, sadece cinsellik konuşan tiplerle ben evliya olsam sürdüremezdim ki 😂 Tabi bazı ilişkilerimde mükemmelliyetçi yaklaşmadan pürüzler olsa da devam ettirmeye çalıştım. En toksik ilişkim büyük kavgalarla bitmesine rağmen adamın bana son söylediği şey sen sevilecek kadınsın oldu bu ne yaman çelişki mamaaa 😂

Fark ettim ki çağımızda inanılmaz bir tüketim çılgınlığı var her anlamda. Kimse kimse için emek vermek istemiyor. Seçenek bol ve herkes kolay ulaşılabilir. Taktik peşinde olanlar da çok. Bir de etrafıma bakınca görüyorum ki bu işin bir matematiği yok galiba. Sevilen insan her türlü seviliyor. Dış görünüşü, maddi durumu, hal ve hareketleri her şeyden bağımsız seviliyor. Biz de sevince bir neden bulabiliyor muyuz? Hayır.

Hepimiz yine de kendimizi tanımaya ve geliştirmeye çalışalım. Bu herkesten çok bizim yararımıza olur. Sevgi elbette bir ihtiyaçtır ama gerçek bir ihtiyaç mı bilemiyorum. Örneğin sigara da bir içici için ihtiyaç olabilir fakat gerçek bir ihtiyaç değildir. Hayat algılarımızdan ibaret.

Ortama girince dikkat çekiyorum dediğiniz için yazıyorum, acaba giyim tarzınız nasıl? Şöyle ki eğer dikkat çekmenizin nedeni “oo kız güzel, bir şeyler de yaşarız belki cinsel anlamda” diye düşündürüyor ve sizin ilişkilere yaklaşımınız bu değilse kısa sürede uzaklaşan erkekleri açıklar.

Yoksa ne olursa olsun, erkekler güzel buldukları kadınlardan çabuk uzaklaşmıyor. Ha bence sizin iyiliğinize vakit kaybetmemek ama bu böyle.

Sevip sevilmenin güzellikle ilgisi yok pek bence. Belki bir nedenden kendinize uygun olmayan erkekleri çekiyorsunuz, siz kendi ilgilendiğiniz erkekleri bulmaya çalışın, size gelenlerden seçmek yerine.

Bir de tabii 24 yaş daha çook genç.

Ortama girince dikkat çekiyorum dediğiniz için yazıyorum, acaba giyim tarzınız nasıl? Şöyle ki eğer dikkat çekmenizin nedeni “oo kız güzel, bir şeyler de yaşarız belki cinsel anlamda” diye düşündürüyor ve sizin ilişkilere yaklaşımınız bu değilse kısa sürede uzaklaşan erkekleri açıklar.

Yoksa ne olursa olsun, erkekler güzel buldukları kadınlardan çabuk uzaklaşmıyor. Ha bence sizin iyiliğinize vakit kaybetmemek ama bu böyle.

Sevip sevilmenin güzellikle ilgisi yok pek bence. Belki bir nedenden kendinize uygun olmayan erkekleri çekiyorsunuz, siz kendi ilgilendiğiniz erkekleri bulmaya çalışın, size gelenlerden seçmek yerine.

Sanırım az önce cevaplayamadım sitede yeniyim ya

Kadınsı kıyafetler giymeyi seviyorum açıkçası bazen bunun da etkisi olabilir dediğiniz gibi ama aşırı bir açıklık söz konusu değil mesela mini etek falan giymiyorum

Haklısınız çok zamanım çalınmıyor en azından ısrar edenler oldu da soğumuştum bir kere hatta tekrar tekrar yazanlar oluyor bir hayrını görmedik sal artık 😂

Belki en iyisi belli bir süre yalnız kalmak

Çok teşekkürler yorumunuz için güzel günler sevgiler 🌸

Back
X