• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayramda bekarım ya siz?

evet mahalle baskısı işte az dünya görüşü olan böyle insanın yatak odasına kadar karışmaz bence..
Onlara göre normal hak görüyorlar kendilerinde

benim de hayatta yapamayacağım soramayacağım bi şey evlilik çocuk vs

Bugün gitmedim kimseye birazdan eşim gelicek yarın onunla gideriz onun yanında sormazlar diye umuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onlara göre normal hak görüyorlar kendilerinde

benim de hayatta yapamayacağım soramayacağım bi şey evlilik çocuk vs

Bugün gitmedim kimseye birazdan eşim gelicek yarın onunla gideriz onun yanında sormazlar diye umuyorum

ayıp ya biliyormusun zamanında bana üni bitirdin iş bulamadın mı hala tarzı sorular yüzünden insan görmek istemezdim herkes işi soruyor. şimdi çok güzel işim var ama kimse işin nasıl diye merak etmiyor. ben bundan tek birşey anlıyorum kıskançlık ve fesatlık..
Allah yardımcın olsun insanları kaale almamak lazım canım bence..

ayıp ya biliyormusun zamanında bana üni bitirdin iş bulamadın mı hala tarzı sorular yüzünden insan görmek istemezdim herkes işi soruyor. şimdi çok güzel işim var ama kimse işin nasıl diye merak etmiyor. ben bundan tek birşey anlıyorum kıskançlık ve fesatlık..

Aynen öyle

Takmamaya çalışıyorum ama can sıkıyorlar ister istemez. Ve çok yakınlarım bile değil bunlar benim. Halam mesela bi kere sormamıştır böyle abes sorular. Konu komşu uzaktan akraba bayramdan bayrama gördüğümüz insanlar merak edenler...

Saolasın iyi dileklerin için 😊 iyi bayramlar

Aynen öyle

Takmamaya çalışıyorum ama can sıkıyorlar ister istemez. Ve çok yakınlarım bile değil bunlar benim. Halam mesela bi kere sormamıştır böyle abes sorular. Konu komşu uzaktan akraba bayramdan bayrama gördüğümüz insanlar merak edenler...

Saolasın iyi dileklerin için 😊 iyi bayramlar

sanada canım :54::54::54:

Hayırlı eşler dilerim Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu çıkarsın karşınıza

💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕

Ben atanana kadar sürekli senin iş noldu hala atanamadın mı vıdı vıdı yaparlardı şimdi de sürekli daha evlilik yok mu biri yok mu diye soruyorlar. Önce kendi paramı yicem biraz diyorum susuyorlar. Ay valla çıkıp da kimseyi göresim yok. Evlenince de çocuk ne zaman diye başlarlar.

Back
X