bu bebek oynamıyor

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
sevgili editörler lütfen ez azından bu gece yarısına kadar konumu taşımayın ilgili bölümde cevap alamıyorum kimse yok lütfen.. 19 haftalık hamileyim. 5 gun önce bebeğin çok net vuruşlarını hissettim.2 gün net sürdü. 3 gündür hiçbişey hissetmiyorum. hiçbişey..bişy mi olmuştur.yoksa hıssedemıyorum mu nolur tecrübelerinizi paylaşın.vakti gelmeden doktora gıtmıyım dıyorum zira 100 tl hanı ben bıraz evhamlıyım eşim oynuyodur hıssetmıosun dıo her seyde doktora gıttıgım ıcın mimlendim

edıt: teşekkur ederım arkadaslarım yorumlar sonucu endıselenmem gerektıgını anladım doktora gıdıcem.çok saolun

Son düzenleme:
Bence doktora git. 100 tl bebeğinin canından önemli mi?

ya tabıkı önemli değil de sonucta düşünüuorumda acaba erken mı hanı doktorum 20.haftaya kadar hıssetmeyebılırsın gıbı dedı bende her haltta doktora gıdıyorum

sevgili editörler lütfen ez azından bu gece yarısına kadar konumu taşımayın ilgili bölümde cevap alamıyorum kimse yok lütfen.. 19 haftalık hamileyim. 5 gun önce bebeğin çok net vuruşlarını hissettim.2 gün net sürdü. 3 gündür hiçbişey hissetmiyorum. hiçbişey..bişy mi olmuştur.yoksa hıssedemıyorum mu nolur tecrübelerinizi paylaşın.vakti gelmeden doktora gıtmıyım dıyorum zira 100 tl

canım daha çok küçük hissedemiyor olabilirsin tatlı bişeyler ye sırt üstü sessiz bi yerde uzan ve bekle ama doktorada mutlaka git nolur nolmaz 100 tl yoksa devlet hastanesine acile biyere mutlaka git nolur nolmaz allah korusun

ilk gebelikse genelde 20.haftadan sonra net duyulur bebek hareketleri.

meyve suyu ya da çikolata yiyin üzerine birazda su için sessiz bir odaya gidip solunuza dönerek yatın biraz,bu şekilde hareketini hissedebilirsiniz belki.

daha da endişeleniyosanız 100 tl yi düşünmeyin ve hemen doktora gidin o da olmuyorsa kalkın bir hastanenin acil bölümüne başvurun ultrasonla baksınlar.

ilk gebelikse genelde 20.haftadan sonra net duyulur bebek hareketleri.

meyve suyu ya da çikolata yiyin üzerine birazda su için sessiz bir odaya gidip solunuza dönerek yatın biraz,bu şekilde hareketini hissedebilirsiniz belki.

daha da endişeleniyosanız 100 tl yi düşünmeyin ve hemen doktora gidin o da olmuyorsa kalkın bir hastanenin acil bölümüne başvurun ultrasonla baksınlar.

teşekkür ederim canım ben ayın 15 ınde maaş alıcaz da

canım daha çok küçük hissedemiyor olabilirsin tatlı bişeyler ye sırt üstü sessiz bi yerde uzan ve bekle ama doktorada mutlaka git nolur nolmaz 100 tl yoksa devlet hastanesine acile biyere mutlaka git nolur nolmaz allah korusun

bende acaba tecrubesızım evham mı yapıyorum dıyorum eşimde kucuk oynamaz heralde dıyr...

Gidin...
Sizi korkutmak istemem ama, dogumuna 15 gün kala kardesimin bu şekilde hareketleri azaldı, annem "bebegin hareketlerini hissetmiyorum bir kaç gündür" demişti..
Doktora gittiğimizde bebegin annemin karnında oldugunu ve annemi nasıl zehirlemedigine hayret etmişti..
Annem de ne gerek var doktora demişti, çok net hatırlıyorum..
Korkutmak istemiyorum ama GİDİN..

Gidin...
Sizi korkutmak istemem ama, dogumuna 15 gün kala kardesimin bu şekilde hareketleri azaldı, annem "bebegin hareketlerini hissetmiyorum bir kaç gündür" demişti..
Doktora gittiğimizde bebegin annemin karnında oldugunu ve annemi nasıl zehirlemedigine hayret etmişti..
Annem de ne gerek var doktora demişti, çok net hatırlıyorum..
Korkutmak istemiyorum ama GİDİN..

yaaa hıcbı belırtı vermez mı kanama falan gıdeyım gıtmesıne yarın da bugun esım iş nedeniyle evde değil eyvah yarına kadar ölürüm ben

bende acaba tecrubesızım evham mı yapıyorum dıyorum eşimde kucuk oynamaz heralde dıyr...

büyük ihtimalde evhamdır ilk bebekte biraz geç hissedersin oynadığını ama sen tedbirini al takdiri allaha bırak yarın mutlaka bi doktora git inşallah iyidir hemde için rahat eder ha bide çok strese girme bebekler umduğundan çok şeyi hissederler canım allah yardımcın olsun

Cnm biz doktor değiliz sonuçta gitme deriz Allah korusun bırsey olsa biz zan altında kalırız.o yüzden en iyisi doktora gitmen.kadındogum hastanesinin acılıne git ücretsiz bakarlar.

yaaa hıcbı belırtı vermez mı kanama falan gıdeyım gıtmesıne yarın da bugun esım iş nedeniyle evde değil eyvah yarına kadar ölürüm ben
Evet annem de kanama olmuştu hatta yataga geçmişti hatırladığım kadarıyla..
Ama siz yine de gidin..
Evet takdir-i ilahi herşey ama tedbir bizden tevekkül ALLAH'tan

büyük ihtimalde evhamdır ilk bebekte biraz geç hissedersin oynadığını ama sen tedbirini al takdiri allaha bırak yarın mutlaka bi doktora git inşallah iyidir hemde için rahat eder ha bide çok strese girme bebekler umduğundan çok şeyi hissederler canım allah yardımcın olsun

amin canım çok tesekkur ederım destegin için erkekler rahat bıraz bız gıbı deil ben taktım.saolun

Cnm biz doktor değiliz sonuçta gitme deriz Allah korusun bırsey olsa biz zan altında kalırız.o yüzden en iyisi doktora gitmen.kadındogum hastanesinin acılıne git ücretsiz bakarlar.

vereyim para bebegım ıcın gıdeyım napayım burda acilde ölür insalar sıra gelmıo kafa göz patlamadan kurşun yemeden

Bakin bu olay benim içimde yaradır..
Annemin içinde de öyle..
Yasasaydi 10 yasında olacaktı..
Annem de babam da hepimiz de takdir-i ilahi dedik fakat bunu farkedip hemen gitmedik doktora..
Annemin içinde de hep ya doktora gitseydim sorusu döner durur her ne kadar belli etmese de..
Siz tedbiri elden birakmayin, bir doktora gidin en kısa surede inşallah bebisinizi sağlıkla kucaginiza günü geldiğinde alırsınız, haberdar ederseniz sevinirim..

Devlet hastahanesine ya da Üniversite'lerin tıp Fakültelerine neden gitmiyorsunuz?

Bakin bu olay benim içimde yaradır..
Annemin içinde de öyle..
Yasasaydi 10 yasında olacaktı..
Annem de babam da hepimiz de takdir-i ilahi dedik fakat bunu farkedip hemen gitmedik doktora..
Annemin içinde de hep ya doktora gitseydim sorusu döner durur her ne kadar belli etmese de..
Siz tedbiri elden birakmayin, bir doktora gidin en kısa surede inşallah bebisinizi sağlıkla kucaginiza günü geldiğinde alırsınız, haberdar ederseniz sevinirim..

çok zordur Alahım yaşatmasın.haberdar edıcem sıze dua edın

bende oyle pek hissetmiyorum yada hissediyorum anlayamiyorum.3gun once saglk ocagina gtmstm 16.hftada da doktor kontrolume.her ikiside ilk oldugu icn 20-22haftalari bulabilir demisti.bende pimpirikliyim hep gttigm icn.bu konuyu cok takmamaya calisiyorum.yeri genismis suan ve ancak yer degstrdiginde rahme sert carptiginda hissedermisiz.bilemiyorum ama cok evham yapmissaniz devlt hast falan gidin

Back
X