bu bebek oynamıyor

Merak etmeyin.Bebeğinizin pozisyonundan dolayı hissedemeyebilirsiniz. Ya da çok yorucu iş yaptıysanız da olabilir.Bir hafta on gün hissedemeyen arkadaşlarım var.
Ama doktora gitmenizde fayda var.Ben de hamileliğimi İstanbul'da geçirdim. Bir kaç kere gece gittim ve hiç beklemedim. Şaşırdım açıkçası.
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Acısını göstermesin.Sizi çok iyi anlıyorum.

Bebek hareketleri net olarak 20. haftadan sonra hissediliyor. 2 gün önce pozisyon itibariyle size net gelmiş olabilir. Devlet Hastanesinin aciline gidebilirsiniz, illa özele gitmeye gerek yok.

19 hafta ilk bebek için çok erken.o bebek değildir.zaten segirme şeklinde hissediyorsunuz.bence biraz evham yapıyorsunuz

Korkma benimde ilk hamileligim 22 haftadan sonra hisettmistim simdide durduramiyorum oglumu cok hareketli :) yinede kafana takilirsa dr.git ama daha cok kucuk

Eğer içinde şüphe varsa kesinlikle git bir dakika bile bekleme ben gitmediğim için o kadar pişmanım ki belki diyorum hep erkenden gitseydim bebeğim yasayabilirdi ve şuan 1 yaşında olacaktı tabi benimki daha büyüktü 32 haftalik hamileydim hareketlerini hissetmedim ha etti ha edecek derken aradan zaman geçti ve ben hastaneye gittiğimde çok geçti artık bu ömür boyu içimde acı olarak kalacak kesinlikle anneler hisseder....bekleme paraya da bakma

Eğer içinde şüphe varsa kesinlikle git bir dakika bile bekleme ben gitmediğim için o kadar pişmanım ki belki diyorum hep erkenden gitseydim bebeğim yasayabilirdi ve şuan 1 yaşında olacaktı tabi benimki daha büyüktü 32 haftalik hamileydim hareketlerini hissetmedim ha etti ha edecek derken aradan zaman geçti ve ben hastaneye gittiğimde çok geçti artık bu ömür boyu içimde acı olarak kalacak kesinlikle anneler hisseder....bekleme paraya da bakma
Allah sabrını artırsın, kendini suçlama canım. Onun ömrü o kadardı, ne olursa olsun sonuç değişmeyecekti. Allah dayanma gücü versin.

Öyle dusunmeyin.. Bu konunun ilk sayfalarında anlattım benimm annem ta 10 sene önce doğumuna 15 gün kala bebeğini kaybetti..
Kahrolduk ben çok aglamistim 12 yaşındaydım hatirliyorum..
Dusunun ismi, kıyafetleri karyolasi herşeyi hazırdı..
Melek oldu o..
Ondan 4 5 sene sonra küçük melegimizi kucağımiza aldık simdi 6 yasında ;)
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu güzeliği bize yaşattığı için.
Evet arada o kardesim aklıma geliyor annem de der yaşasaydı şöyle olurdu boyle olurdu ama hemen ardından minik kurabiyeme bakıp birlikte sukrediyoruz :)
Siz de sabredin Allah size hayırlı evlatlar nasip eylesin..

merhaba arkadasım evet bugun gıttım doktora kızım poposunu gobegıme dayamıs ve uyuyormus gayet ıyı dedı doktorum Allaha sukur bazen olabılır boyle pozısyonuna gore dedı
Oyy ben onun poposunu yerim yaaa :D
Maşallah diyelim oyleyse inşallah günü geldiğinde hayirlisiyla alırsınız kucağınıza :)

yaaa hıcbı belırtı vermez mı kanama falan gıdeyım gıtmesıne yarın da bugun esım iş nedeniyle evde değil eyvah yarına kadar ölürüm ben
genelde dusuk oldugunda kanama olur karnında oldugunde hicbi belirti olmuyo. bende ilk bebegım karnımda olmustu daha kucuktu bilemedım tabi 10 gun içimde oyle kalmıs doktorum ıyıkı seni zehirlememiş demişti. ya 100 tl yi gectim git bir devlet hastanesıne ucretsiz deil mi . gunun gelince kendi doktoruna gidersin.

Back
X