Bu beladan kurtulabilir miyim sizce :(

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Eski sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz iki hafta tatilimiz vardı bu dönem çok kötü şekilde ayrıldım ondan iş yerinde gelip rahatsız etmesinden korkuyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ama mecburum ailem de çok çok karşı gerekirse savcılığa gider iş ama ben rezalet çıkmasını istemiyorum yapışkan birisi seviyor da hala kurtulmak istiyorum alahım yoluma bakmak istiyorum yaralarımı sarmak istiyorum artık benden vazgeçsin evlensin gitsin istiyorum paartesi işe gidicem şimdiden streslerdeyim mideme kramplar giriyor babam yanına yaklaşırsa hemen bize haber ver dedi istemiyorum hiç bir rezillik çıksın istemiyorum her gece dua üstüne dualar ediyorum :(

koskoca sitede bir benim derdime çare yok cinsel bir başlık açsam belki rağbet görürdü:26::42::43::44:

Eski sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz iki hafta tatilimiz vardı bu dönem çok kötü şekilde ayrıldım ondan iş yerinde gelip rahatsız etmesinden korkuyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ama mecburum ailem de çok çok karşı gerekirse savcılığa gider iş ama ben rezalet çıkmasını istemiyorum yapışkan birisi seviyor da hala kurtulmak istiyorum alahım yoluma bakmak istiyorum yaralarımı sarmak istiyorum artık benden vazgeçsin evlensin gitsin istiyorum paartesi işe gidicem şimdiden streslerdeyim mideme kramplar giriyor babam yanına yaklaşırsa hemen bize haber ver dedi istemiyorum hiç bir rezillik çıksın istemiyorum her gece dua üstüne dualar ediyorum :(

eski sevgilinle aynı iş yerınde calısıyorsun,onun hala senı sevdıgını düşünüyorsun ailen o adamın senı rahatsız etmesı sonucu savcılıga gıdebıleceklerını söylüyor senın mıdene kramplar giriyor kusura bakmada geçim sıkıntısı çek ama o iş yerınden ayrıl böyle hayat gecermı allah aşkına

çalışmak zorundaysan ilgilenmiceksin, rahatsız ederse üstlerine söyliceksin işine bakıcaksın canım başka şansın yok veya ayrılıcaksın çok rahatsız oluyosan :34:

Sence rahatsız edicek bi tip mi? Ayrıca ne kadar ne derece edebilir ki iş ortamında sonuçta konuşmak istemediğini söylersin keskin tavrını koyarsın ki ailende arkandaymıs nesinden korkuyosun bunun?

devlet memuruyum malesef tayin ya da geçici görevlendirme falan istiyorum normal şartlarda dört yıl orda kalmak zorundayım bende adam gibi sevip değer görmek istiyorum bana yaşattıklarından sonra ama yüzünü her gördüğümde ne mümkün bu acı hatıraları hatırlatıp duracak:14:

devlet memuruyum malesef tayin ya da geçici görevlendirme falan istiyorum normal şartlarda dört yıl orda kalmak zorundayım bende adam gibi sevip değer görmek istiyorum bana yaşattıklarından sonra ama yüzünü her gördüğümde ne mümkün bu acı hatıraları hatırlatıp duracak:14:

memur mu? bilgilerinde öğrenci yazıyorda neyse konumuz bu değil ,becayiş denedin mi ayrıca hangi bölüm bu gittiğin yerde 4 yıl kalmak zorunlulugu var

Sence rahatsız edicek bi tip mi? Ayrıca ne kadar ne derece edebilir ki iş ortamında sonuçta konuşmak istemediğini söylersin keskin tavrını koyarsın ki ailende arkandaymıs nesinden korkuyosun bunun?

bir kere çantamı almıştı yolun ortasında yok konuşucaz yoksa gidemezsin diye rezil olmuştum görenler olmuştu düşüncesiz davranabiliyor

neden böyle düşünüyorsun bela olacak biri mi?neyseki ailen de arkandaymış hiçbirşey olmaz merak etme.belki de sadece ısrar eder sen istemeyince de bırakır gider.

Anladım, peki karşına alıp konuşsanda anlamıycak kadar mı anlayışsız sence dediğim dedik mi yani ? Eğer öyleyse kesin sert tavrını koy ortaya aciz savunmasız görünme karşısında açıkca söyle karşıma bi daha çıkarsan bunlar olur diye, her gördüğünde yaşattıklarını hatırlayıp üzülmenede çare yok sanırım güçlü olmaya çalış, en azından ona karşı öyle görün, ailen arkanda korkucak hiçbişeyin olmasın...

Allah yardım etsın canım..Takıntılı bır tip degıldır ınsAllah..cok korkarım ben oyle tıplerden:S

neden böyle düşünüyorsun bela olacak biri mi?neyseki ailen de arkandaymış hiçbirşey olmaz merak etme.belki de sadece ısrar eder sen istemeyince de bırakır gider.

baş başa kaldığımız anda da sarılır öper gözyaşlarına boğulur affet beni diye yaptıklarını unutur biliyorum hiç bir şey olmamış gibi davranır yumuşayacağımı düşünür ama ben istemiyorum artık ailem evlatlıktan reddedecek dönersem ona oda farkında ama yine de yüzsüzlüğe vurabilir aşığım kisvesi altında ona bunu net bir şekilde göstermem lazım bir kere demişti bana beni aldatırsan ya da başkası olursa hayatında senden vazgeçebilirim diye bu lafları çınlıyor hep kulağımda

Anladım, peki karşına alıp konuşsanda anlamıycak kadar mı anlayışsız sence dediğim dedik mi yani ? Eğer öyleyse kesin sert tavrını koy ortaya aciz savunmasız görünme karşısında açıkca söyle karşıma bi daha çıkarsan bunlar olur diye, her gördüğünde yaşattıklarını hatırlayıp üzülmenede çare yok sanırım güçlü olmaya çalış, en azından ona karşı öyle görün, ailen arkanda korkucak hiçbişeyin olmasın...

Ailelerimiz istemiyor onun anneside istemiyor ya bunca şeye rağmen bi dk bi dk konuşalım diye ısrar edip bana sarılıp öpmesinden korkuyorum hani bazı insanlar vardır ya siz ne kadar seviye koyarsanız koyun araya o yine bildiği gibi davranır oda öyle bi tip okuldayım sonuçta bir rezillik çıkmasın istiyorum yoksa basarım yaygarayı bağırır çağırırım karşımda da erkek gücü var sonuçta bilmiyorum bir belaya bulaştım kurtaramıyorum yakamı

Ailelerimiz istemiyor onun anneside istemiyor ya bunca şeye rağmen bi dk bi dk konuşalım diye ısrar edip bana sarılıp öpmesinden korkuyorum hani bazı insanlar vardır ya siz ne kadar seviye koyarsanız koyun araya o yine bildiği gibi davranır oda öyle bi tip okuldayım sonuçta bir rezillik çıkmasın istiyorum yoksa basarım yaygarayı bağırır çağırırım karşımda da erkek gücü var sonuçta bilmiyorum bir belaya bulaştım kurtaramıyorum yakamı

Okulda da rezillik çıkarıcak kadar seviyesiz bi tip mi bu böyle ilginç , sanmıyorum ama evet korkun yersiz değil korkmakta haklısın karşındaki erkek haklısın ama inan çok gördüm böylelerini etrafmdakilerden bi zarar geliceğini düşünmüyorum... Okulda böyle bi davranışta bulunursa bi daha yanıma yaklaşırsan aynıyı tepkiyi vermem sonunu sen düşün son kez ikaz et uyarıyorum de oturup bi yaptığını düşün de, olmuyo hala aynıysa ailende arkanda bi çözümü elbet bulunur tayin ya da dediğin gibi geçici görevlendirme de olabilir sıkma canını bu kadar oluruna bırak öyle bi şey olursada sert bi şekilde tavrını koyup uyarmalısın...

Ne desem bılemedım hayatım. Gercekten streslı bır durum bu. Bende rezaletten çok korkarım. Aslında korkmamak gerekıyor bılıyormusun. Belkı sert bır tepkı versen dumur olur gerı adım atar.

Back
X