Aşılama Bu belgeseli kacirmayin derim!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Celena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
70
0
86
Hollanda
Selamun Aleykum kizlar,

Eminim bu belgeseli bazilariniz izlemistir. Ama ben yinede izlemeyen arkadaslarima (veya tekrar izlemek isteyenlere) tavsiye etmek istiyorum...

Ozellikle de asilama, tupbebek gibi tedavi gorenlerimiz, bebek olusumunu yakindan biliyoruz. Bu belgesel bunu, ozellikle de yumurtanin dollenmesini, muhtesem sekilde anlatmis.

Kendinize guzelce vakit ayirin, ayaklarinizi uzatip belgeselin tadini cikarin. Izledikce de Rabbimin sonsuz ilmine ve kudretine sahit olacaksiniz insallah. Bol bol tefekkur edelim izlerken insallah.

Iyi seyirler...

Insanin Yaratilisi Dini Belgesel

Son düzenleme:
canım emegıne saglık gerckten tskler ben ne sulugoz oldum bu aralar yaa ızlerken tutamadım kendımı cok etkıleyıcı rabbımın buyuklugune bır kez daha sahıt olduk ınsallak tz zamanda ızımde ıcımızde olacak meleklerımız:Saruboceq:

canııım harikaydı bende izlediiim tüylerim diken diken rabbimiz ne yüce aslında boşuna hara b ediyoruz kendimizi çünkü allah ol derse hücreler kendiliğinden işlerini hallederler............

Evet degilmi... Belki vucudumuz gorevini iyi yapmiyor zannediyoruz ama Allah bilir arkasinda ne gibi muthis bir plan program gizli. Nasip kismet meselesi sadece...

canım paylaşımn için teşekkürler kızlar herşey ama herşey Allahın elinde rabbim ol derse oluyor bizimkilerin daha zamanı gelmemiş dmekki çok etkileyici :kedi:

Rica ederim esengulummm
Allah cumlemize imtihanimizi kavramayi nasip etsin. Herseyin bir hikmeti var elbet

Bilmem, tembellik herhalde laelaelaelaelae
Bi reklam vardi, onda bi kukla var buna benzio biraz bende onu cok seviyorum. Dur bende onu ekleyim
Nasil oldu :D

Son düzenleme:
alkisalkisalkisAz önce eşimle beraberr izledikkk çokk güzeldiiiiiiiialkisalkisalkisbazı yerleride çok komiktiikaydirigubbakcemile3spermlerr cin gibi gidiyorlarr hedefe:roflol::roflol:

Back
X