• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belgeseli kacirmayin derim!!!

Celena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
70
0
86
Hollanda
Selamun Aleykum kizlar,

Eminim bu belgeseli bazilariniz izlemistir. Ama ben yinede izlemeyen arkadaslarima (veya tekrar izlemek isteyenlere) tavsiye etmek istiyorum...

Ozellikle de asilama, tupbebek gibi tedavi gorenlerimiz, bebek olusumunu yakindan biliyoruz. Bu belgesel bunu, ozellikle de yumurtanin dollenmesini, muhtesem sekilde anlatmis.

Kendinize guzelce vakit ayirin, ayaklarinizi uzatip belgeselin tadini cikarin. Izledikce de Rabbimin sonsuz ilmine ve kudretine sahit olacaksiniz insallah. Bol bol tefekkur edelim izlerken insallah.

Iyi seyirler...

Insanin Yaratilisi Dini Belgesel

Aleyküm Selam
Bendew bunu izlemiştim

ınşallahh benimde gtranserim oldu da bugün izlemiştim

bi kan pihtisindan insan yaratan mevlam

senin herseye gucun yeter bizlerede nasip ett yarabb :Saruboceq:

paylasim icin tesekkurler opuyorumnanaktan

canım paylaşım için teşekkür ederim bende........seyrettik ve bize bir kez daha Allahu ekber dedirtti.

Canım saolasın çok güzel ve ibret alıcak bir belgesel her seyredişimde bende hayranlık uyandırmışdır tekrar seyrettim emeğine sağlık paylaşımın için tşkr ederim.a.s.

ne diyecegimi bimiyorum ilk defa izledim ve cok duygulandım aglattın beni valla okadar mutlu oldumki paylasımın icin tesekkurler allahım bizlerede nasip etsin insallah amiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Rica ederim nursevgi'cim... Izledigin icin asil ben tesekkur ederim
Insallah bu mucize bize de gelir en kisa zamanda

Back
X