- 16 Ocak 2016
- 217
- 63
- 98
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimin 13. Gününde..17 gün geçti vurulalı...karın ağrım var bide şişkinlik gibi..oruç olmama rağmen..anlamıyorum nedenOvitrelle geciktirmez bir problem olmadığı sürece. Igneyi ne zaman oldunuz?
Evet yarında evdeyim..ertesi gün baktırcam bakalım.inşallah hayırlısıyla sevinçli haberlerim olurTest yapsan kesin çıkar artık varsa.
Evde gebelik testi yap varda git sağlık ocağına ya da hastaneyeEvet yarında evdeyim..ertesi gün baktırcam bakalım.inşallah hayırlısıyla sevinçli haberlerim olur![]()
Dayanamadım yaptırdım test Beta hcg 237 geldiEvde gebelik testi yap varda git sağlık ocağına ya da hastaneye
Hayırlı olsunDayanamadım yaptırdım test Beta hcg 237 geldihamile miyim yani bennn?
İnanamıyorım yani hamile myiim kime sorcam bilemiyorum. Dr keseyi ne zaman görüyor acaba. Yani bu sonuç hamileyim mi demek?Hayırlı olsun![]()
5in üstü hamileleik demek. Yarın kendi doktoruna gidersin gerekli bilgileri verir.İnanamıyorım yani hamile myiim kime sorcam bilemiyorum. Dr keseyi ne zaman görüyor acaba. Yani bu sonuç hamileyim mi demek?![]()
Merhaba. Hayırlı olsun. Bugün adet olmam lazım. Hicbir belirti yok. 4-5 gün önce felan adet belirtileri oldu halbuki sancı vs. Gibi.Dayanamadım yaptırdım test Beta hcg 237 geldihamile miyim yani bennn?
Hiç bir belirti yaşamadım sadece adetim gecikti..hayırlsı olsun hakkınızdaMerhaba. Hayırlı olsun. Bugün adet olmam lazım. Hicbir belirti yok. 4-5 gün önce felan adet belirtileri oldu halbuki sancı vs. Gibi.
Test olmadim hayal kırıklığı olmasin diye. Klomen kullandim bu ay. Siz ne gibi belirtiler yaşadınız. Kac gun geçtiğinde test yaptınız