Bu belirtilerimi yasayanlar bebisinizin cinsiyeti nedir?

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Selam herkese 2 kizim var.Bu 3.cu hamileliyim.Belirtilerim bunlar:
-bulantim falan yok
-akintim cok
-cok istahliyim fazla et ve tursu yiyorum
-ilk haftalarda belim cok siddetli agridi
-derim cok kurudu
-bel kismim genisledi
-karnim daha simdiden buyudu zaten azciq gobisim vardi
goguslerimde koyulasma falan yok pamuk gibi yumusak oldu
son reql tarihim 30 eylul
tahminen 1 aylik hamileyim
bunlari yasaynlar bebisinizin cinsiyeti nedir lutfen paylasin

belirtilerin cinsiyet tahminiyle hiç bi alakası yok ki..mide bulantım yok belim ağrıyor bol bol ekşi tuzlu yiyorum ...herkes kızın olacak derken oğlum olacak kısmetse...

belirtilerin cinsiyet tahminiyle hiç bi alakası yok ki..mide bulantım yok belim ağrıyor bol bol ekşi tuzlu yiyorum ...herkes kızın olacak derken oğlum olacak kısmetse...

Farkli farkli yorumlar olsa bile bunlari paylasmaniz cok guzel
Ins Tanrim sesimi duymustur ve gonlumdekini bana gonderir.
tesekkurler cnm

ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı mantığıyla olmuyor maalesef bunlar :) Bu tamamen Rabbimin isteğine bağlı bir durum. Benimde bir kızım var 5 haftalık hamileyim :) Kız olsun erkek olsun hiç farketmez benim için. Sağlıklı eli ayağı düz olsun. Rabbine hayırlı bir kul, Vatanına milletine hayırlı bir vatandaş, Ailesinde hayırlı bir evlat olsun yeter..

ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı mantığıyla olmuyor maalesef bunlar :) Bu tamamen Rabbimin isteğine bağlı bir durum. Benimde bir kızım var 5 haftalık hamileyim :) Kız olsun erkek olsun hiç farketmez benim için. Sağlıklı eli ayağı düz olsun. Rabbine hayırlı bir kul, Vatanına milletine hayırlı bir vatandaş, Ailesinde hayırlı bir evlat olsun yeter..
Amin cnm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim 2 tane oglum var ikisinde de sürekli turşu yiyiyordum yani o hiç belli olmuyor ama benim iki oglumunda ilk kıpırtıları sag kasıgımda oluyordu suan 3. cüye hamileyim 6 haftalık bende bilmiyorum ne olacak tatlıya megilliyim

Selam herkese 2 kizim var.Bu 3.cu hamileliyim.Belirtilerim bunlar:
-bulantim falan yok
-akintim cok
-cok istahliyim fazla et ve tursu yiyorum
-ilk haftalarda belim cok siddetli agridi
-derim cok kurudu
-bel kismim genisledi
-karnim daha simdiden buyudu zaten azciq gobisim vardi
goguslerimde koyulasma falan yok pamuk gibi yumusak oldu
son reql tarihim 30 eylul
tahminen 1 aylik hamileyim
bunlari yasaynlar bebisinizin cinsiyeti nedir lutfen paylasin

Bnimde iki kizim var ucuncuye hamileyim 6 haftalik. Belirtilerim kizlarimda asiri bulantim kusmam olmustu asiriduygusaldim herseye aglardim akintim coktu idrar rengim koyu sariydi limonlu seyleri cok bol yedim hamileliklerimde hastalikli gibiydim cok kotu gecti. Simdiki ise belki daha erkendir ama allaha sukur bulanti kusma felan yok akinti desen yok denecek kadar az duygusallik desen hic yok .bacaklarim acayip killaniyo ve cok kuruyo ayaklarim usuyo.goguslerimde agri var ama daha kararma olmadi idrarim acik sari.baska baskkaaaa yani suanda hamile gibi deyimlim rahatim allaha sukur insallah boyle devam eder. Aciga ve etli yemeklere aseriyorum tatliyla zaten aram yoktu halada fazla yok . Bakalim ne cikacak civ civ cikacak kus cikacak:9::1::emir_bebek::49::nazar::nazar:

hamileliğimin ilk aylarından itibaren hep ekşi istedi canım...yazın başlarında özellikle yediğim yeşil ekşi eriğin haddi hesabı yoktu sabahları kalktığımda limonata yada vişne suyu istiyordum.. ve acı sürekli acı yiyordum yemeklerde...tatlıyı hiç ama hiç istemiyordum...çok ama çok bulantım oldu ilk aylarda göbeğimdeki kahverengi çizgi 10. haftada aşağı doğru belirmeye başlamıştı ve sonuç bebeğim erkek...

Back
X