Bu belirtilerle hamilemiyimdir kizlar

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Kızlar 2 yıla yakın evliyim 1 buçuk yıl korunduk 5 aydır cocuk istiyoruz geçen ay ilk defa kanamam az oldu ama 4 gün sürdü 2 ay öncede rahim filmi çekildim tertemiz hersey bu ay 1 ind3 adet oldum ve bu aralar sanırım yumurtlama günüm yada geçti bilmiyorum gun asiri iliskide bulunduk 28 günde bir oluyorum 14 ünde bir ovulasyon günüm ama bu aralar goguslerim hassaslasti kasiklarim batiyodu.normalde bu ay ilk defa adet sancisi giriyo bacaklarıma vuruyo belim de arada agriyo adete 8 gün var acaba hamilemiyimdir.

Selam hamilelik belirtileri ve regli belirtileri aynı olduğundan bunu test dışında anlayamayız bence sabredip test yaparsanız daha iyi olur

Benim ilk hamileligimde 2 ay adetim dogru durust olmamişti hep yarim filan olmuştu normalde çok olurum yani gebelik belirtim kasik agrilari en belirgin o yani ya sanci oluyor ara sira kuvvetli yada kasiklarda hep yavaş agrilar haraket edince daha fazla agriyosun gogus agrim hic olmadi benim başim donuyodu yuruyorum mesela aniden gozum karariyor koku hassasiyetim ara sira midem bulaniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…