Altınlarınızın degerı ne kadarkı yanı evet yapılN hos degıl am altınlar pek fazla para tutmaz yanı 10 bın fılan olsa bır yıllık kıra paranız Ustunede kredı cekcez dıyodunuz. Bugun nerden baksanız bı ev 100 bınden baslıo kurtarmıyor sızı
Sız en ıyı esının babasını alın soyleyın annem bıze bu sekılde soylemedı altınlarımı bozdurdunuzu soyle ew ıcın kredı cektırmekten madem sızı vazgecrıyolar o zaman sende altınlarını ıste hem ew ıcın sız yardım edıyosunuz kı babasının maası yokmu odesın
Yarın bı gun cocunuz olcak onun ıcın para bırıktırmenız gerekıyor dunya halı her sey bızım ıcın
Walla madem satıcakmıs ewı altınlarını ıste onlar senın hedıyen hıc utanma bu zamanda mıllet 5tl ıcın bırbırını vuruyor
altınlar 35-40 bin civarı.zaten bize bıraksalardı ben de küçük bi ev alacaktım.yani bi o kadar da kredi çeksek istediğim gibi bir ev alırdık.evet eşyalarımızın borcunu biz ödüyoruz kendi evlerini alkam için benim altınlarımın haricinde çektikleri krediye yardım ediyoruz.yazın istemeyi düşünüyorum ben de ama tam karar verememiştim.ama şimdi eminim isteyeceğim kesinlikle.