bu ben değilim...

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
konularım okuyanlar bilirler çok sevdiğim bir sevgilim var. ya da ben cok sevdiğimi düşünüyorum. bugün uyandığımda mesaj atmak içimden gelmedi, cumartesi günü yanına gideceğim güzel günler geçirceğiz, daha düne kadar olan heyecan bugün yok. gitmek istemiyorum bile. bilmiyorum şuanki düşüncelerim o kadar karışıkki. evet düne kadar deliler gibi hemen evlenelim dese evlenecek olan ben bugün evliliği istemediğimi farkettim. konustuğumuzda offff yeter dememek için zor tuttum kendimi sorun şu ki bana bunları düşünderecek bişi yapmadı, söylemedi erkek arkadaşım. neler oluyor bana bu karmaşıklık geçicidir dimi. yine bi sabah uyandığımda eski heyecanımla uyanacağım dimi. kendimi kötü hisediyorum acaba sevmiyorum da sevmek için mi çabalıyorum ya da etrafa onu sevdiğimi söylemek hoşumamı gidiyor bu bendeki nedir hanımlar. normalde net bir insanım dengesizliğim olduğunu düşünmüyorum ama bu konudaki dengesizliğim nedir benim. yorumlarınız için teşekkür ederim..

ara ara olur insanda böyle şeyler kafanda çok büyütme bu durumu.büyütürsen sürekli olur çünkü

kafan karışıktır biraz dinlen derim sana iyice düşün taşın belki de basit bir buhran geçiriyorsundur olur bazen arada öyle şeyler

Son düzenleme:
ara ara olur insanda böyle şeyler kafanda çok büyütme bu durumu.büyütürsen sürekli olur çünkü

kafan karışıktır biraz dinlen derim sana iyice düşün taşın belki de basit bir buhran geçiriyorsundur olur bazen arada öyle şeyler

eğer bu bi buhransa en yakın zamanda geçsin inşallah. çok kötü bi his bu farklı bi duygu. teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah geçicidr.

Ortada hiç bişey yok için sıkılmış olur böyle şeyler. Arada banada öyle olur sanki beş dakkika önce dünyanın en nüyük suçunu işlemişimde idam edilcekmişim gbi hissederim, halbuki oturmuş tv izliyorumdur. Olur böyle şeyler arada hem daha bu sabah uyanınca olmuş duyanda zannedicek aylardır bu hisle yaşıyosun. Saat daha 11.30 kaçta uyandın 7 de uyanmış olsa 4 saatir böyle bi bıkkınlık hissi var üstünde alt tarafı. Abartmayınız başka şeylere odaklan geçer akşama kadar sürmez bile.

inşallah geçer şimdilik beş bucuk saattir aynı durumdayım:) ortada bişşi yok ama sanki dünyanın bütün yükü üstümde fazla gelen bi ilişki var gibi ağlycam o derece kötü bi durum. abartma diil bu ilk defa olunca dert ortaklarıma anlatma hissi..

Ben ikizler burcu oldugum için hep geçirdiğim ruh halleri bazen bi bakarsın sanki lotodan para çıkmış gibiyim bazende içime öküz oturmuş sanki o derece boğuluyorum bazen nişanlımla evlenip çocugmuz oldugnu düşünüyorum bazende ben senle evlenmekten vazgeçtim git başkasıyla evlen demek geliyo içimden :)))) 2-3 gün sürerse endişelenmeye başlayabilirsin :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açtığın her konuyu okudum . Bence sen sevdiğine emin değilsin hatta sevdiğine inanmadım çünkü her defasında seviyorum ama uzagım seviyorum ama geldi gitti seviyorum ama beklicez. Sevmelerin aması olmaz sen geleceğini ona adasaydın eğer bunlarla kafanı meşgul etceğini sanmıyorum .
Beni yanlış anlama sakın arkadaş tavsiyesi olarak gör ama hayatında amalar ve kafanı bulandıran sorular varsa birşeyler yanlış demektir. Kendince biraz düşün ve ne istediğine tam olarak karar ver kendinide sıkıntıya sokma karsındaki insanında zamanını çalma bence arkadaşım

konularımı vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim bu yönde beni en doğru biçimde anlayacak sadece sizsiniz o hale.. ama bugüne kadar emindim sevgimden, ondan şüphem yok. bilmiyorum şuan belki ayrı oluşumuz etkiledi beni bugün böyle uyandım. önceden onsuz asla yaşayamam, bu ilişki bitse asla toparlanamam, onu çok seviyorum, ölüyorum bitiyorum derdim. hayatımın merkeziydi o. onun hakkında olumsuz yorumlar yapanlara tahammülüm yoktu. ama bugün şuan evet onunla mutluyum, seviyor muyum evet seviyorum sadece eskisi kadar diil. hayırlısı olsun onsuz da yaşayabilirim hayatım devam ediyor diyebiliyorum çok rahat. eskisi kadar çok düşünceler bulandırmıyor aklımı. belkide artık korkum yok, rahatım, ilişkimi oturttum düşünceleriyle böyleyim. çünkü 10 ay diil 10 yıllık bir ilişkideymişim gibi hisediyorum. anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama onu seviyorum sadece bu sevgi eskisi kadar aşırı derecede bir sevgi diil.

evvet işte durumumu en açıklayıcı anlatan sensin. burçtan kaynaklanıyorsa benim de yükselenim ikizler o zaman. 2-3 günü bulmaz bugün akşama kadar geçer bu durum temennim bu :)

evvet işte durumumu en açıklayıcı anlatan sensin. burçtan kaynaklanıyorsa benim de yükselenim ikizler o zaman. 2-3 günü bulmaz bugün akşama kadar geçer bu durum temennim bu :)

Geçer geçer. Geçmeseydi ben ya intihar etmiştim yada delirmiştim :)))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benzeri bana da oluyo. Mesela muzik dinliyorum, eglenceli ask dolu bi sarki dinlerken cok guzel satirlar yaziyorum sevdicegime. Ama 5 dk sonra o ruh halindeyken ayrilik temali bi sarkiya gecsem, sanki onu sevmiyomusum gibi geliyo. Rol yapiyomusum gibi. Halbuki normal ruh halimde oyle bisey yok, seviyorum sukur. Allahtan bu her zaman olmuyo. Gecer seninki de

Bence olan kotu olayları düşünüp kendini doldurmuş olabilirsin canim.yanina gidince bu halinden eser kalmicak:)çünkü bende boyle oluyorum arada:)

Son düzenleme:

Benimde iki yillik iliskim var banada olur arada boyle seyler kafana takipta uzme sevgilinide kendinide arkadasim sevdigine sevildigine eminsen sorun yok gecer :))

Bence olan kotu olayları düşünüp kendini doldurmuş olabilirsin canim.yanina gidince bu halinden eser kalmicak:)çünkü bende boyle oluyorum arada:)

Benimde iki yillik iliskim var banada olur arada boyle seyler kafana takipta uzme sevgilinide kendinide arkadasim sevdigine sevildigine eminsen sorun yok gecer :))

teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür bi anlık bişeymiş geçti gibi:) ben onun için çok emek verdim seviyorum nasıl böyle düşünebilmişim yazık diyorum.

Uzak ilişki mi yaşıyorsun canım?
Bende de ara ara oluyor böyle, aklıma yaşadığımız kötü anlar geliyor, ben yapamayacağım diyorum.....
Yaklaşık 8 aydır uzak ilişki yaşıyorum, bazen hiçbir şey olmasa da aramızda sıkılıyorum, ama sonra onu ne kadar çok sevdiğim aklıma geliyor tekrar, sıkı sıkı bağlanıyorum. Geçecektir merak etme

Ay ben de yalniz olmadigima sevindim valla. Bende mi bi tuhaflik var manyak miyim ben psikolojim mi bozuk diyodum. Demek ki normalmisim. Yada hepimiz manyagiz saka bir yana, biz de uzak mesafe iliskisi yasiyoruz her ne kadar sik gorussek de. Demek ki bu tarz iliskilerde oluyo bu cogunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…