Bu beni uyumsuz mu yapar?

M meredithgrey hangimiz her konuda eşlerimizle 4/4’lük uyumluyuz ki?
Senin sevdiğin ama eşinin hoşlanmadığı bir şey yok mu? Bu eşini uyumsuz mu yapıyor?
Motoru severim eskiden deneyimlemişliğim de var fakat sevmeyene korkana da uyumsuzsun diyemem çünkü çoğumuzun sevmediği ya da korktuğu şeyler vardır mutlaka.

Yalnız madem ehliyetin var araba kullanmayı öğrenmelisin, belki araba kullanmak korkularını yenmene de yardımcı olur.

Haklısın müdirem araba konusunda öğrensem çok iyi olacak, bir kaç ufak kaza yaşadık iyice çektim kendimi öyle olunca. Zaten İstanbul trafiğinde insanlar yamyam gibi 🙈 Motora gelince bir kaç kez bindim ve bindiğimde de üstünde panik atak geçirmedim, eşimi darlamadım hatta hoşuma bile gitti hız yapmak ama uzun yolda gözüm yemiyor ne yalan söliyim 🥲

Biz kari koca motosiklet severiz. Şehir içi, şehir dişlari binlerce kilometre yaptik birlikte. :) Ben sevmiyor olsaydim zor olurdu hayal edemiyorum aksini. Bilemedim. Her konuda uyumlu olmak zorunda değil tabi ama bilemedim. 😬 Bekarken ben de motosiklet grubundaydim gercekten aktif oluyorlar kortej, geziler, her hafta toplanma, kamp... :)
Eşim de grup işini sevmediginden Evlenince girmedik. 😂

Haklısın müdirem araba konusunda öğrensem çok iyi olacak, bir kaç ufak kaza yaşadık iyice çektim kendimi öyle olunca. Zaten İstanbul trafiğinde insanlar yamyam gibi 🙈 Motora gelince bir kaç kez bindim ve bindiğimde de üstünde panik atak geçirmedim, eşimi darlamadım hatta hoşuma bile gitti hız yapmak ama uzun yolda gözüm yemiyor ne yalan söliyim 🥲
İstanbul’da şoförlük kolay değil hak veriyorum ama Allah canınıza sağlık versin, onun dışında ufak tefek kazalar gözünü korkutup araba kullanmaktan soğutmasın seni, araba kullanmaya yeniden başla, motora hepten soğuk değilsin o zaman, sadece tedirgin oluyorsun belki de, bir ara yine şehiriçi minik turlar yap eşinle, kendini bir yokla yaşadığın korku ve sevmemezlik mi yoksa 2 teker üstü şeytan arabası önyargısı mı 😂

Motora ısınır keyif alırsan yavaştan şehirdışı gezilerine de başlarsınız.

Canımmmm, senin gibi kalbi güzel bir kadının takdirini kazanmak ne güzel :KK200: Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için. Ayrı hobilerimiz var, ben asla yapış yapış olmayı sevmem zaten eşimi de kısıtlamam o konuda ama gene de acaba adamın hevesine ortak olmuyor muyum diye bir geliyorlar arada🥹
Kendini biraz rahat bırak, hayat akışında gidiyor, kusurumuz bu olsun be can🙈 eşlerimizi üzmüyoruz, darlamıyoruz, saygılıyız, seviyoruz daha ne olsun 💕

Bence gayet mantıklı davranmissiniz
Ben çok korkuyorum motordan, kazası çok ağır sonuçlanıyor. Eşime izin verirmiydim sessiz kalirmiydim bilmiyorum öyle herseye karışan biri olmadım ama hiç içime sinmezdi
Oda size saygı duymalı
Hem 1 tane araba eklenmesi bence iyi birsey ya lazım olursa

Motoru hobiye dönüştürürse işiniz zor. Çünkü uçsuz bucaksız bir hobi arabadan pahalı motorlar bile var. Ekipmanları kasko parası kadar. Siz yine de bir şey dememişsiniz bence uyumsuz biri değilsiniz. Eğer eskiden bir tramva yaşamadıysanız bir şans verin belki alışır seversiniz. Yine olmuyorsa zorlamayla olmaz. Sizde katılmasınız eşinde bunu anlayışla karşılar.

Eşiniz illa gelmenizi istemiyorsa gitmek zorunda da değilsiniz aslında. Uyum saygı duymaktır biraz da. Eşimin bir arkadaşı motor gruplarında, yaşadığı şehrin civarındakilere kendi motoruyla katılıyor. Eşiyle de katıldığı halka etkinlikler var tabii ama bazı haftasonlarında ayrı takılıyorlar yalnız gidiyor. Bence gayet normal bir durum

Günaydın, herkese keyifli günler dilerim.

Eşimin motor kullanma ehliyet de var ve evlendiğimizden beri istiyordu ama ben olmaz diyordum hep. Sonra bu kış hem pandemi, hem evden çalışma derken çok bunaldı ve bir motor aldı kendisine, tabii tüm ekipmanlarıyla birlikte. Ben de yorum yapma hakkı görmedim kendimde neticede koskoca adam. Ama arkadaşlar ben motor sevmiyorum, korkuyorum, rahat edemiyorum vs vs.

Bir kaç kez denedim 20 km’ye kadar gittik İstanbul içi, şehir dışı gezilere yalnız gitti. Ama sorun şu ki motor grupları çok aktif ve buluşmalar eşli de olabiliyor. Bu arada eşli ve çocuklu olanlar araçla da gidebiliyor buluşmalara ve biz de sanırım bugün öyle yapacağız çünkü korkuyorum.

Arkadaşlarım ne olur binsen diyor ama bilmiyorum bu ha deyince sevilebilecek bir şey mi? Korkuyorsan korkuyorsundur yani bilemiyorum. Mental olarak zaten iyi değilim bir de eşime destek değil köstek mi oluyorum, hobilerine saygı duymuyorum paranoyası da başladı.

Uyumsuz bir kadın mıyım ben? Eşimi hiç kısıtlamadım karışmadım istediği geziye gitti ama ortak yani eşli gezilerde yalnız kalsın da istemiyorum. Canımı sıkıyorum şu an.

ne alakası var uyumsuzlukla eşine arabayla eşlik edecekmişsin zaten. ha ben gitmem etmem sen buluş desen uyumsuzluk anca öyle olur.
motor işi değişik ya ben severim mesela ama asla birinin arkasında gitmem eşim bile olsa.🙈

Banlandığımdan yazamadım bir kaç gelişme oldu kısaca anlatayım. Biz geziye araçla katıldık, çok da güzel geçti ancak dönerken İznik tarafında motorlardan ikisi virajı alamadı ve yüksek bir yerden aşağı uçtu. Otlar ve dikenler ve full koruyucu ekipmanları ağır darbe almalarını engelledi ama ödüm patladı. Hastaneye araçla biz götürdük, neyse ki bir şey olmadı. Bu varan 1, varan 2 ise dün de eşim asfalta taş, toz vs. bir şey döküldüğü için devrilmiş. Beni aradı panikleme ama ben hastanedeyim şimdi çıkıp geliyorum diye 🤦🏻‍♀️ yine motorla dönmüş neyseki hastane eve 3 dk. 🤦🏻‍♀️ Çenesinde dikiş ve bileğinde doku ezilmesi var.

Biraz söylendim ama ekipman koruyor, araçla da kaza olur ecel gelirse vs. diyor. Kavga çıkartıp bağırıp edecek bir tip de değilim, koskoca adam yani çocuk olsa höt dersin. Bilmiyorum ne olacak ama anksiyetem tavan yapıyor yani 🥹 En son kaynanamı dahil edip sütü helal etmeme, evlatlıktan red, İstiklal Marşı ve kapanış yapıcam sanırım :KK53:

Bu uyumsuzluk değil alışma süreci olabilir.
Ayrıca bu süreç her zaman olumlu bir sonuç da vermeyebilir.
Gitme desen,alamazsın desen,ne saçma zevklerin var diyerek diretsen uyumsuzsun derdim ama seninkisi farklı viv..
Ben de korkuyorum motordan.
Esin de sana saygılı duymali bu durumda.
İleride seversen ne ala..
Birlikte bir aktivite daha çıkar size.
İsinamazsan,sevemezsen tek başına gidip stresini atar...

Günaydın, herkese keyifli günler dilerim.

Eşimin motor kullanma ehliyet de var ve evlendiğimizden beri istiyordu ama ben olmaz diyordum hep. Sonra bu kış hem pandemi, hem evden çalışma derken çok bunaldı ve bir motor aldı kendisine, tabii tüm ekipmanlarıyla birlikte. Ben de yorum yapma hakkı görmedim kendimde neticede koskoca adam. Ama arkadaşlar ben motor sevmiyorum, korkuyorum, rahat edemiyorum vs vs.

Bir kaç kez denedim 20 km’ye kadar gittik İstanbul içi, şehir dışı gezilere yalnız gitti. Ama sorun şu ki motor grupları çok aktif ve buluşmalar eşli de olabiliyor. Bu arada eşli ve çocuklu olanlar araçla da gidebiliyor buluşmalara ve biz de sanırım bugün öyle yapacağız çünkü korkuyorum.

Arkadaşlarım ne olur binsen diyor ama bilmiyorum bu ha deyince sevilebilecek bir şey mi? Korkuyorsan korkuyorsundur yani bilemiyorum. Mental olarak zaten iyi değilim bir de eşime destek değil köstek mi oluyorum, hobilerine saygı duymuyorum paranoyası da başladı.

Uyumsuz bir kadın mıyım ben? Eşimi hiç kısıtlamadım karışmadım istediği geziye gitti ama ortak yani eşli gezilerde yalnız kalsın da istemiyorum. Canımı sıkıyorum şu an.
uyumsuz degilsin, ben de motora karsiyim. doktorlar bunlara yuruyen organ bagisi diyor bazi yerlerde.

Aslında riskli ama çok keyifli.
Kullanan ve kullanmayı seven için durum böyle.
Ama bu tip maceralara atılmayı sevecek kadar çılgın değilseniz, cesaretiniz yoksa tabiki zorlamayın kendinizi.
Eşinizin bu durumda anlayış ve hassasiyet göstermesi gerekir.Arkadaş grubuyla sizin de katılabileceğiniz farklı etkinlikler de yapılabilir.

Öyle olacak bugün malesef, aslımda ben motorla deneyelim istedim ama regl oldum ve benim reglim kan revan ve migrenli başlar. Bu nedenle arabayla gitsek olur mu dedim, biraz bozuldu şimdi mi söylenir diye. Ben de e dün gece başladı migren ve reglim dedim.
benim de regl olmadan migrenim tutar. su an öyleyim hatta.
cok iyi anliyorum. ayrica Motora binmeyi sevmek zorunda degilsin. niye uyumsuz olasin ki, esin motor seviyor diye bir sey demiyorsun sonucta saygi duyuyorsan o da sana saygi duysun.

Back
X