- 14 Ağustos 2018
- 20.725
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.103
- 598
- Konu Sahibi gizemliasli
Selam kızlar, aklıma deli dürtmüş gibi, dört duvar arasında filozofik olmayan düşüncelerimden bi konu takıldı.Dert falan değil tamamen random bi merak. "Bu tam benim tipim bi adam/kadın" meselesi.Konuşmaya bağladığınız/ size yazan/tanıştığınız birine bakıp bu hiç tipim değil diye direkt siler misiniz?Ya da diyelim konuşuyosunuz biriyle, gayet kafa dengisiniz ortak yönleriniz de var, o zaman tipe takılmadan elektrik alıp aşık olur musunuz? Oldunuz mu?
Ya da erkekler açısından sorayım, bi kızı "çok iyi anlaşıyoruz , çok eğleniyoruz, güzel de kız , ama ıııh tipim değil ya ben daha sarışın severim" gibi sebeplerle elerler mi?Birisine yürüyceksiniz diyelim, ay bu bana bakmaz ya dediğiniz oldu mu?Eşlerini ilk gördüğü anda "bu ne be" diyen oldu mu mesela
Ön yargı mı denir, vitrine bakmak mı denir, bi tipi etiketlemek mi denir ne denir bilemedim bu durum için.
Hadi beni aydınlatın bebeksular
Ya da erkekler açısından sorayım, bi kızı "çok iyi anlaşıyoruz , çok eğleniyoruz, güzel de kız , ama ıııh tipim değil ya ben daha sarışın severim" gibi sebeplerle elerler mi?Birisine yürüyceksiniz diyelim, ay bu bana bakmaz ya dediğiniz oldu mu?Eşlerini ilk gördüğü anda "bu ne be" diyen oldu mu mesela

Ön yargı mı denir, vitrine bakmak mı denir, bi tipi etiketlemek mi denir ne denir bilemedim bu durum için.
Hadi beni aydınlatın bebeksular