• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Benim Tipim/Tipim Değil

gizemliasli

Nirvana
Pro Üye
14 Ağustos 2018
20.725
En iyi cevaplar
2
78.103
598
Selam kızlar, aklıma deli dürtmüş gibi, dört duvar arasında filozofik olmayan düşüncelerimden bi konu takıldı.Dert falan değil tamamen random bi merak. "Bu tam benim tipim bi adam/kadın" meselesi.Konuşmaya bağladığınız/ size yazan/tanıştığınız birine bakıp bu hiç tipim değil diye direkt siler misiniz?Ya da diyelim konuşuyosunuz biriyle, gayet kafa dengisiniz ortak yönleriniz de var, o zaman tipe takılmadan elektrik alıp aşık olur musunuz? Oldunuz mu?
Ya da erkekler açısından sorayım, bi kızı "çok iyi anlaşıyoruz , çok eğleniyoruz, güzel de kız , ama ıııh tipim değil ya ben daha sarışın severim" gibi sebeplerle elerler mi?Birisine yürüyceksiniz diyelim, ay bu bana bakmaz ya dediğiniz oldu mu?Eşlerini ilk gördüğü anda "bu ne be" diyen oldu mu mesela :KK70:
Ön yargı mı denir, vitrine bakmak mı denir, bi tipi etiketlemek mi denir ne denir bilemedim bu durum için.
Hadi beni aydınlatın bebeksular :KK200:

Tıpı asla benlik olmayan, ilgisini belli ettıgınde soyleyın suna uzak dursun benden diye cevreyı uyardıgım kısıye sohbet ettikce asık oldum.

Hatta o tipsize oyle bır asık olup oyle bır sevdim kı adam gozumde oldu Brad Pitt bu arada bende oldum Kibariye nın annesi. Hep soylerım bunu 😂😂ozguvenımı ellerimle verip al bunu em ve yok et dedım😂
O da sagolsun yaptı asdggaha

Yani insan vitrini begenmeyıp ıklime asık olabilir ozaman vitrinde guzel gelir.

Tıpı asla benlik olmayan, ilgisini belli ettıgınde soyleyın suna uzak dursun benden diye cevreyı uyardıgım kısıye sohbet ettikce asık oldum.

Hatta o tipsize oyle bır asık olup oyle bır sevdim kı adam gozumde oldu Brad Pitt bu arada bende oldum Kibariye nın annesi. Hep soylerım bunu 😂😂ozguvenımı ellerimle verip al bunu em ve yok et dedım😂
O da sagolsun yaptı asdggaha

Yani insan vitrini begenmeyıp ıklime asık olabilir ozaman vitrinde guzel gelir.
sanırım ben fazla ön yargılı davranırım kendi hayatıma baktığımda, biri tanışma amaçlı yazdığında beğenmedim mi savcılığa kadar veresim geliyo sdjfnsjdfn Aynı şekilde ben de birisini beğendiğimde "amaan etrafındaki kızlara, arkadaş çevresine bak beni beğenmez bu KESİN AMA KESİN" deyip kendimi biir güzel eziyorum.

Artık nasıl büyük laf ettiysem "bu ne ya" dediğim herifin 2. Bebesini doğuruyorum sen düşün...
Içi çok güzeldi dışına da montaj yaptık öyle idare edioz reis
sdlnsfja Allah bızztt etmiş :KK70: neden değişti düşüncen peki?Ne etti yollarına gül mü döktü?

sanırım ben fazla ön yargılı davranırım kendi hayatıma baktığımda, biri tanışma amaçlı yazdığında beğenmedim mi savcılığa kadar veresim geliyo sdjfnsjdfn Aynı şekilde ben de birisini beğendiğimde "amaan etrafındaki kızlara, arkadaş çevresine bak beni beğenmez bu KESİN AMA KESİN" deyip kendimi biir güzel eziyorum.
Bu bakmaz dedıgım de oldu, baktı bana 😂😂
Sunun tipine bak dediğime de ben baktım

Hayat ne garip be aslı 😂
Bunun bir ortası var mı acaba?

Bence şöyle mesela benim kafamda belli bi profil var yani ne hoşuma gider ne gitmez az çok biliyorum. Bu tamamen dış görünüşe de bakmak değil. Benm aklımda olanı belki bi başkası beğenmez gibi gibi.

Ama tipi hiç kendi aklında beğendiği profile uygun olmayan birine insan aşık da olabilir belli olmaz orası ☺️

Artık nasıl büyük laf ettiysem "bu ne ya" dediğim herifin 2. Bebesini doğuruyorum sen düşün...
Içi çok güzeldi dışına da montaj yaptık öyle idare edioz reis
Ah o buyuk konusmak.... Zaten ondan sonra buyuk konusmaktan Allaha sıgınırm diyen bir insan oldum asfagahahah

Bence her insan tipe bakar çünkü iyi kötü eli yüzü düzgün birini ister hayatında kimi karizmatik ister kimi yakışıklı kimi iyi huylu kimi sert karakteri çok iyiyse bu ona karizma katar zaten çoğu kadın bundan etkileniyor tipte önemli olmuyor ama içi çirkin dışıda çirkinse dönüp bakan olmaz (istisnalar dışında) tipi olmayanlarla mecbur olduğu için evlenen kadınlarımızda var zorunluluktan evlenenlerde oluyor.
Ama içi güzel olsun dışı önemli değil diyenler geçsin dışı güzel olmayanı kim merak ederki? sempatikse karizmatikse senle konuşunca olur hissedersin onu istemeye başlarsın ama dışarıdan bakınca kimse yakışıklı bulmadığı yada güzel bulmadığını istemez erkek içinde böyle kadın içinde böyle hele erkekler için sırf tip

sdlnsfja Allah bızztt etmiş :KK70: neden değişti düşüncen peki?Ne etti yollarına gül mü döktü?
Ne gülü kurban olduğum adam en fazla memleketinden getirdiği bulguru önüme dökebilir.. 😁
Vicdanlı ve olgun düşünüyor olması cezbetti.
Ah o buyuk konusmak.... Zaten ondan sonra buyuk konusmaktan Allaha sıgınırm diyen bir insan oldum asfagahahah
Ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi valla reis Rabbim extra levellerle sınıyor bizi..

Bu bakmaz dedıgım de oldu, baktı bana 😂😂
Sunun tipine bak dediğime de ben baktım

Hayat ne garip be aslı 😂
Bunun bir ortası var mı acaba?
mesela birkaç ay önce bi doktora gittim, benden 3 yaş falan büyük ama nasıl hoşlaştım.instagramını buldum, arkadaşlarım eklemem için çok uğraştı.Yok ekleyemedim yangıncım, dedim doktor adam, ben ona muayene oldum, adam bana sapık der.erkekler ekleyince normal geliyo ama ben ekleyince SAPIK diycekmiş gibi hissettim.bu bana bakmaz dedim, he adam beni hatırlamaz da imkansız , ama ne biliyim.Yok ya bu bana bakmaz ve bu ne ya tipe bak spamle kafasından çıkamıyorum :KK70: özgüvenin mi düşük dersen, değil.vallahi değil snfskefns ama işte offff

Aslı itiraf et tipini begenmedıgın bırı tarafından seviliyor musun 😂 senı ısındırabılırım😂
hayır yani evet ben hep tipini beğenmediğim biri tarafından seviliyorum sjdfns (ba ba ba ba özgüvene gel :KK70: :KK70: ) , ama itiraf etmek gerekirseee... şu an beğendiğim biri var ve klasik beni beğenmez nasılsa diye kendimi negatifliyorum ve tamamen sebepsiz.

mesela birkaç ay önce bi doktora gittim, benden 3 yaş falan büyük ama nasıl hoşlaştım.instagramını buldum, arkadaşlarım eklemem için çok uğraştı.Yok ekleyemedim yangıncım, dedim doktor adam, ben ona muayene oldum, adam bana sapık der.erkekler ekleyince normal geliyo ama ben ekleyince SAPIK diycekmiş gibi hissettim.bu bana bakmaz dedim, he adam beni hatırlamaz da imkansız , ama ne biliyim.Yok ya bu bana bakmaz ve bu ne ya tipe bak spamle kafasından çıkamıyorum :KK70: özgüvenin mi düşük dersen, değil.vallahi değil snfskefns ama işte offff
Valla ben burda sana bakınca hep ozguvenlı bir kadın goruyorum. Ozguven meselesi degıl de bırkez gordum ne alaka der sımdı diye dusunuyorsundur.

Ben ekler mıydım? Eklerdim, sırf kabul edecek mi diye gormek ıcın egomu kest 😂😂
Keske sende ekleseydın en fazla kabul etmezdi ne olurdu ki?

Ne gülü kurban olduğum adam en fazla memleketinden getirdiği bulguru önüme dökebilir.. 😁
Vicdanlı ve olgun düşünüyor olması cezbetti.

Ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi valla reis Rabbim extra levellerle sınıyor bizi..
heh ama bak adama şans vermiş yargı reis benneyanginlargordum benneyanginlargordum , benim gibi selam verdi diye savcılığa vermeye kalkmamış ldnaoıfeA Ahh kafam ah :KK70:

Ben yaşça büyüklere abi amca gözüyle bakıyorum ya çoğunlukla yaşıtlarımdan istiyorum bende mi tuhaflık var ama benden yaşça 2 3 yaş büyükse yada daha fazla büyükse hoşlanmıyorum itici geliyorlar 1 yaş neyse

hayır yani evet ben hep tipini beğenmediğim biri tarafından seviliyorum sjdfns (ba ba ba ba özgüvene gel :KK70: :KK70: ) , ama itiraf etmek gerekirseee... şu an beğendiğim biri var ve klasik beni beğenmez nasılsa diye kendimi negatifliyorum ve tamamen sebepsiz.
Sansını dene. Ekle. En fazla kabul etmeyecek, bu senden goturur. Boyle de kafanı mesgul ediyor.
Ne gerek var. Ben olsam Eklerdim vallahi.
Keske boyle bırı aklımı mesgul etse de yurumesem kossam, en ozledıgım duygu..

Arkadaslıgın bir ustu sevgılılıgın bir altı.. En tatlı 😂

Back
X