Bu BIM beni öldurecek :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kizlar ,
ise basladim 1 hafta oldu ama.simdiden okdar cok yoruldumki 9 saat ayaktayiz 1 dk durmak yok 15 20 dk yemek.icin iniyosun baska mola yok :KK43:
Napcagimi sasirdim gor cik yapmakta istemiyorum birde cokk yogun hi yere verdiler yeni oldugum.halde sununyapmamissin.bunu cikartmamissin bilmiyorum ki napiyimmm diyemiyorumda .. yok yiprandim kirden tozdan hasta oldum hemen telefon yasak birde saka gibi nerde yasiyorsak.bisey olsa kimse ulasamiyorda .. 2 ay deneme suresi cikmadan.once 15 gun.oncesinden. bildirmek zorundamiyim yoksa deneme suresi oldgu icin.sorun olmazmi

Off napcam ben gectim ayi , gun saat gecmek bilmiyor

Son düzenleme:
Onu girmeden once dusunseydiniz keske çünkü baya zor öyle yerlerde calismak insan normal avm de çalışamıyor yoruluyor bence çıkın yeni bi iş bulun

Deneme süresi yasaldır. Sanılanın aksine sadece işveren denemez seni, sen de kendini dene diye verilen bir süredir. Sadece işten çıkarılıp veya ayrıldığında bazı hakların olmaz bu süre zarfında, sigortan başlamamış zaten.
O kadar kasılıyorsan başka işlere bak bence.

sevmediği işte çalışan bir sürü insan var mecburiyetten ama maddi olarak bi sıkıntın yoksa çık derim şahsen ben sevmediğim bir işte çalışamam diğer süreçler hakkında bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır

Deneme süresi yasaldır. Sanılanın aksine sadece işveren denemez seni, sen de kendini dene diye verilen bir süredir. Sadece işten çıkarılıp veya ayrıldığında bazı hakların olmaz bu süre zarfında, sigortan başlamamış zaten.
O kadar kasılıyorsan başka işlere bak bence.

E devlettende baktim canim sigorta girisi gozukmuyor . Bi sonraki aydami.yansiyor bilemedim

Merhaba kizlar ,
Bime ise basladim 1 hafta oldu ama.simdiden okdar cok yoruldumki 9 saat ayaktayiz 1 dk durmak yok 15 20 dk yemek.icin iniyosun baska mola yok :KK43:
Napcagimi sasirdim gor cik yapmakta istemiyorum birde cokk yogun hi yere verdiler yeni oldugum.halde sununyapmamissin.bunu cikartmamissin bilmiyorum ki napiyimmm diyemiyorumda .. yok yiprandim kirden tozdan hasta oldum hemen telefon yasak birde saka gibi nerde yasiyorsak.bisey olsa kimse ulasamiyorda .. 2 ay deneme suresi cikmadan.once 15 gun.oncesinden. bildirmek zorundamiyim yoksa deneme suresi oldgu icin.sorun olmazmi

berbat şartları var hemde çok kötü sabırlar diliyorum gerçekten

sevmediği işte çalışan bir sürü insan var mecburiyetten ama maddi olarak bi sıkıntın yoksa çık derim şahsen ben sevmediğim bir işte çalışamam diğer süreçler hakkında bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır
Malesef bende oyleyim.sevmedgim bir isyerinde calisamiyoru :( daha once karayolalari hgs cagri merkezinde 2 yil calistim ihale sonrasi cikarildik onunla bunu kiyaslayamiyorum bile :(

İnsanın sevmediği işi yapması kadar kötü bir şey olamaz hayatta.
Çok zorunluluğun yoksa ayrıl bence.

Maddi durumunuz nasıl ona göre ayrılın veya ayrılmayın diyebiliriz. Benim sürekli alışveriş yaptığım Bimde atanamamış bir öğretmen çalışıyor. İnsan mecbur olunca her işi yapar çünkü...

Bende kasiyerlik yaptım markette aynı dediğin gibi sadece yemek molası vardı ve çok yoğundu bu bütün marketler için geçerli... Ben 6-7 ay kadar çalıştım sonra ailevi sorunlar yüzünden bıraktım çıkış imzanı atıyorsun o kadar senin sigortan falanda yoktur ,devam etmek istemediğini söyle mağaza müdürüne yeterli olur...

Maddi durumunuz nasıl ona göre ayrılın veya ayrılmayın diyebiliriz. Benim sürekli alışveriş yaptığım Bimde atanamamış bir öğretmen çalışıyor. İnsan mecbur olunca her işi yapar çünkü...
Evet atanamams bir ogretmen.var bizim ordada bunye meselesi ben.hep.oturarak.calistim is bulamiyorum su.anda daha once cagri merkesindeydim karayollarina ait , simdi ayakta durmak.inanilmaz yipratici

Bende kasiyerlik yaptım markette aynı dediğin gibi sadece yemek molası vardı ve çok yoğundu bu bütün marketler için geçerli... Ben 6-7 ay kadar çalıştım sonra ailevi sorunlar yüzünden bıraktım çıkış imzanı atıyorsun o kadar senin sigortan falanda yoktur ,devam etmek istemediğini söyle mağaza müdürüne yeterli olur...
Bimde calisiyorum ama nasil.sigortam olmuyorki :KK57:

O yorgunluğun üstüne birde,her gelen müşteriye ev sahibi gibi hoşgeldiniz diyorsun değil mi?Konuşmaya, sohbet etmeye de başlıyorlar mı?:KK53:

Merhaba kizlar ,
Bime ise basladim 1 hafta oldu ama.simdiden okdar cok yoruldumki 9 saat ayaktayiz 1 dk durmak yok 15 20 dk yemek.icin iniyosun baska mola yok :KK43:

Ya bişey sorucam kasada hoşgeldiniz zorunluluğu mu var. Yani öyle isteksiz söyleniyor ki herseferinde. Neden isteksiz söylüyorlar değil takıldığım nokta zorunlu ise bunun söylenmesi çok saçma

Back
X