- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
- 98
- Konu Sahibi Derinmevzu
-
Tesekkur ederim boyle dusunuyosaniz demekki ornek olcak bisi yapmisim gercektnNe güzel.. Umutların kırıldığı yerden bırakmamak gerek .. Çok güzel bi örneksiniz şuan bana
Tesekkur ederim boyle dusunuyosaniz demekki ornek olcak bisi yapmisim gercektnNe güzel.. Umutların kırıldığı yerden bırakmamak gerek .. Çok güzel bi örneksiniz şuan bana
Ne guzelBasarilaeinzin devamini dilerim.benim kuzenimin eside 38 yasinda ogretmen oldu hemde iki cocugunu buyutmustu cocuklar unvdeler o daha 2 yillik ogretmen
Saolun insallahHakkınızda hayırlısı olsun, sizin adınıza sevindim.
İnşallah herkes sizin gibi bir dönüş noktası yaşar ve hayatını bir şekilde düzene koyar.
Derdi olan çok... Herkese de Allah dermanını versin inşallah...
Tesekkur ederim azim hirs cok onemli ve en onemlisi yapamam diye birsey yokmus bu hayattaaÖzellikle kadınlar her daim çalışmalı meslek sahibi olmalı. gidemem yapamam,sineye çekmem lazım durumlarından kurtulabilmeleri için.
Sizin için çok sevindim dibe vurup yukarı çıkmak bu olsa gerek ne olursa olsun bir tek hayatımız var ve ondan vazgeçmemeliyiz bunun için maddi manevi güçlü olmalıyız.
Tebrik ediyorum sizi.
Kesinlikle katılıyorum yapamam dediğimiz herşey kendi ilizyonumuz.Tesekkur ederim azim hirs cok onemli ve en onemlisi yapamam diye birsey yokmus bu hayattaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?