Bu bir baslangic olabilirmi hayata yeniden

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Evet basliktada brlirttigim gibi bu hayatt insana oyle seyler yapiyokii bazen insan tokezliyo silkeleniyo bazen en dibe batiyor iki yil once hersey bitmisti umutlar hayaller evlligim kotuyduu cocugum ufakti ayrilamazdimki ustelik isim yoktu ayaklarim uzerine basacak halim yoktuu ama sonra hersey tersine ilerlerledi birden yarim kalan okulumu bitirme hevesi geldii trkrar kayit oldum disaridan okudum yeni baslangiclardi bunlar okul bitti alttan uc ders kaldi sadece ve yine bi univ de coxuk gelisimi okumaya karar verdim yazildim suan devamli ders calisiyorum olabildigince erken bitirmwye bakiyorum evliligim daha iyi oldu daha guclrndim seneye meb e veya ozel egitime basvuracam ogretmn olarak bunum mutlulugu vat uzerimde sizce bunlar allahin bi mucizesimi bana

Ne güzel.. Umutların kırıldığı yerden bırakmamak gerek .. Çok güzel bi örneksiniz şuan bana

Basarilaeinzin devamini dilerim.benim kuzenimin eside 38 yasinda ogretmen oldu hemde iki cocugunu buyutmustu cocuklar unvdeler o daha 2 yillik ogretmen

Hakkınızda hayırlısı olsun, sizin adınıza sevindim.
İnşallah herkes sizin gibi bir dönüş noktası yaşar ve hayatını bir şekilde düzene koyar.
Derdi olan çok... Herkese de Allah dermanını versin inşallah...

Özellikle kadınlar her daim çalışmalı meslek sahibi olmalı. gidemem yapamam,sineye çekmem lazım durumlarından kurtulabilmeleri için.
Sizin için çok sevindim dibe vurup yukarı çıkmak bu olsa gerek ne olursa olsun bir tek hayatımız var ve ondan vazgeçmemeliyiz bunun için maddi manevi güçlü olmalıyız.
Tebrik ediyorum sizi.

Tesekkur ederim azim hirs cok onemli ve en onemlisi yapamam diye birsey yokmus bu hayattaa

Emek vermişsin
Daha ne olacaktı
Umarım evliliğinde tamamen yoluna girmiş olurda sende mesleğini edinmiş olmanla beraber eşinle el ele cocuklarınıza daha güzel yarınlar için cabalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…