Bende seninle aynı durumdayım şimdi benimde hep alıntım olurdu ama bu ay adetime 5 6 gün kala beyaz akintimçok oldu ama şuan hiç yok adetime 1 gün var ve benim bel agrım migde yanmadi yaşıyorumçok nadir geceleri oluyor daha çok bel ağrısı ve ara ara kasıklarında batma oluyor herseye ağlıyorumMerhaba arkadaslar
Bat'a 9 gun kaldi. 13-14-15 kasimdan biri yumurtlama gunum (akintidan ve seklinden anladigim kadariyla) sonraki gunlerde akintim tamamen kesildi yani camasirim kupkuru ki ben hic bu sekilde olmam cunku adet oncesi sonrasi her daim azda olsa akintim olur2 3gundur hic yok hamileliktede adet onceside hep akinti olurmus mesela gecen ayda adete yakin akintim hic kesilmemisti adet oldum. Bu ne anlama geliyor olabilir hamile kalan arkadaslar sizde de kuruluk oldumu
Kasiklarda batma bel agrisi gogus agrisi bende de oluyor ama onu belirtiden saymiyorum gecen ay cok fazla olmustu umutlanmistim adet oldum ama bu farkli geldi bana. Benim daha gunum cok var insallah hamileyizdir canimBende seninle aynı durumdayım şimdi benimde hep alıntım olurdu ama bu ay adetime 5 6 gün kala beyaz akintimçok oldu ama şuan hiç yok adetime 1 gün var ve benim bel agrım migde yanmadi yaşıyorumçok nadir geceleri oluyor daha çok bel ağrısı ve ara ara kasıklarında batma oluyor herseye ağlıyorum
İnşallah canım biz 1 yıldır deniyoruz ve ikimizde de hiç bir sorun yok çok şükür ve ben geçen ay kimyasal geçirdimKasiklarda batma bel agrisi gogus agrisi bende de oluyor ama onu belirtiden saymiyorum gecen ay cok fazla olmustu umutlanmistim adet oldum ama bu farkli geldi bana. Benim daha gunum cok var insallah hamileyizdir canim
Kimyasaldan sonra cabuk kalinir diyolar benimde 1 dusuk oldu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim uzun bi sure gecmeden simdi 2. Cocuk istiyoruz Allah nasip ederseİnşallah canım biz 1 yıldır deniyoruz ve ikimizde de hiç bir sorun yok çok şükür ve ben geçen ay kimyasal geçirdim
İnşallah nasip olur Allah gönlüne göre versin ben cidden çok üzülüyorum artık neden olmuyor diye bakalım bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek onda da birşey çıkmaz inşallah çok korkuyorumKimyasaldan sonra cabuk kalinir diyolar benimde 1 dusuk oldu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim uzun bi sure gecmeden simdi 2. Cocuk istiyoruz Allah nasip ederse
Canim benim ilk gebelikte adete bir kaç gün kala kıvamlı akinti geldi 5gun kala fln sanırım.Simdi sanırım yine hamileyim bundada önceki gibi olacak sandım akıntı bekledim hep kuruydu sadece mantar oldum onun akintisiydi.O kıvamlı akinti adetim geçtikten sonra geldi yada adet günü.Merhaba arkadaslar
Bat'a 9 gun kaldi. 13-14-15 kasimdan biri yumurtlama gunum (akintidan ve seklinden anladigim kadariyla) sonraki gunlerde akintim tamamen kesildi yani camasirim kupkuru ki ben hic bu sekilde olmam cunku adet oncesi sonrasi her daim azda olsa akintim olur2 3gundur hic yok hamileliktede adet onceside hep akinti olurmus mesela gecen ayda adete yakin akintim hic kesilmemisti adet oldum. Bu ne anlama geliyor olabilir hamile kalan arkadaslar sizde de kuruluk oldumu
Yani benimde hamile olma ihtimalim varmiCanim benim ilk gebelikte adete bir kaç gün kala kıvamlı akinti geldi 5gun kala fln sanırım.Simdi sanırım yine hamileyim bundada önceki gibi olacak sandım akıntı bekledim hep kuruydu sadece mantar oldum onun akintisiydi.O kıvamlı akinti adetim geçtikten sonra geldi yada adet günü.
Umutlandim simdi vallahibende de kuruluk olmustu
Canim olabilir de olmayabilir de belirtiler 2gebeligin farklı olabiliyormuş.Yani benimde hamile olma ihtimalim varmibenim ilk hamileligimde boylemi olmustu hic hatirlamiyorum valla
Dogru canim her gebelik ayni belirtileri vermiyo ama buda bi gebelik belirisimi merak ettim o yuzden sordum :)Canim olabilir de olmayabilir de belirtiler 2gebeligin farklı olabiliyormuş.
Merhaba ,sonucu merak ettim.Bebek var mı yoksa adet mi oldunuz?Aynı sorunu yaşıyorum da .Dogru canim her gebelik ayni belirtileri vermiyo ama buda bi gebelik belirisimi merak ettim o yuzden sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?