bu bir belirtimidir yoksa degilmidir arkadaslar?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
kizlar adetime 4gun var vajinamda beyaz beyaz akinti var nadiren camasirima bulastigida oluyor . krem gibi cok asiri kati degil.kokuluda degil kasintimda yok.varmi bilen hamilelikle.ilgsi varmidr bunun

Bendede olmustu canim normalde sulu akinti oluyor ama 5. Haftaya dogru basladi ondan evvel dedigin gibi kremsi yapida geldi...

Once olmustu canim azdi camasirimda fark ediyordum ama nasil anlatayim gunde 1 -2. kere falan gibi...

benimde oyle iste.sancimda yok hic bakalim ne olacak.

Canım bence belirti arama.. Adet habercisi de olabiliyor beyaz akıntı.
canim sana su an farkettgm bisi dicem gece gunluk ped koymustum sabah esimi isee yollarken pedi cikarp kenara koymustm tuvalette.ve su anda girp gordum cope atmak icn bi baktm tirnak yarisi kadar kahverengi leke gordum.off iyice kafam gitti yaaa umitlenip uzulmekte ostemiyorum ama elde degl

Bütün belirtileri yaşadım bu zamana kadar. O yüzden asla inanmayın diyorum belirtilere. Yerleşme gibi kanama bile gördüm üç gün reglim gelmedi. Hepsini yaşadım yani. Kendime eziyetten başka bişey değilmiş. Rabbim zaten vereceği zamanı biliyor. Yazmış. Kendimizi üzüyoruz o kadar.......

merhaba Benimde dün akşam kahverengi akıntım oldu yapışkan gibiydi kıvamı gecede göğüslerimde ağrı oldu yan bile yatamadım o derece neyse bugün kan tahlili yaptırdım çok şükür 2-4 hafta arası hamileymişim çok sevindim yarın kadın doğuma gideceğim. İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur 1 tane düşük yaptım azıcık korku oluyor ister istemez . Sizde yarın bir kan tahlili yaptırın yerleşme kanaması olabilir inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

kanama demeyelimde cok az leke gibi boyle serce parmagn tirnagi kadar gelmis canim.peki sende hic belirto varmiydi sanci v.s...bende hicbisi yok o cok tuhaf geliyo banada.goguslerim sisti iki gundur.bide adetin geciktimi senin

merhaba Benimde dün akşam kahverengi akıntım oldu yapışkan gibiydi kıvamı gecede göğüslerimde ağrı oldu yan bile yatamadım o derece neyse bugün kan tahlili yaptırdım çok şükür 2-4 hafta arası hamileymişim çok sevindim yarın kadın doğuma gideceğim. İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur 1 tane düşük yaptım azıcık korku oluyor ister istemez . Sizde yarın bir kan tahlili yaptırın yerleşme kanaması olabilir inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

kanama demeyelimde cok az leke gibi boyle serce parmagn tirnagi kadar gelmis canim.peki sende hic belirto varmiydi sanci v.s...bende hicbisi yok o cok tuhaf geliyo banada.goguslerim sisti iki gundur.bide adetin geciktimi senin
belirti adet ağrısı gibiydi hatta adet olmayı bekliyordum ha oldum olucam derken 4-5 gün geçti. Göğüslerimde inanılmaz ağrı oluyor birde çok hassaslar dizlerim de şuan ağrı var. ben 24 de korunmadım 27 sinde adet olmam gerekiyordu umudumu kestim artık hayırlısı olsun demiştim stresi bıraktım çok şükür oldu

caanim ben bugun erken gebelik testi aldm yaptim negatif cikti malesef bu ayda fis....m cok uzldm.yinede adet gunumun gecmesini bekliyorum bi umut...senin adina sevndm insallah saglikla kucagina alirsn bebisini darisida basimizaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…