bu bir dert mi ? :)

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
şekerler merhabaa :) ben bu yaz sanırım nişanlanıcam :) (bazen kendş kendime vazgeçiyorum da) şimdi şöyle bir planım var önce erkek arkadaşımın ailesi bize gelsin işte isteme falan olsun ertesi gün toplamda 20 kişilik bir yemek organize edeyim.neyse ben başladım araştırmaya falan suada yı araştırdım ama nasıl güzel.hemen fiyat istedim restauranttan adam kişi başı 250 demez mi (( yani 20 kişilik bir nişan 5 bin tl ki bu 5binde kalmaz kesinlikle extrası olur bilmemnesi olur ama çok istiyorum ve bu aralar işim yok babam böyle bir şey yapar mı bilmem pek mantıklı değil çünkü.offf (dipnot.dün de sevgilimin annesi demişki ben burda büssürü insana takı taktım nişan için burdada nişan yapın ayol erkek tarafında nişan mı olur ) ben elitim aman evlilik şart değil ay çok entelim diye gezen kız sırf 2 küçük altın için nişan yapcak hahaahahaa

Hepimizin iç geçirdiği şeyler vardır, bu da sizin için öyle olsun.

Gereksiz masraf olur, üstelik 20 kişi için, fazlasıyla abartı.

bence cok pahalı ve gereksiz bı masraf.. daha uygun yerler var ıstanbulda.. nette bulursunuz bolbol arastırın ıyıce..

ee kayınvalıden takmıs altınları ama onlar düğünde geri döncek zaten size
nişanda da mı takı takılıyormus.

boşver altı üstü bir nişan yahu

Son düzenleme:
ee kayınvalıden takmıs altınları ama onlar düğünde geri döncek zaten size
nişanda da mı takı takılıyormus

hm düğünde hem nişanda takı taktığı insanlar varmışşşş:))) ama benden büyük bekar kızı var yani doğrusu onun nişanında da onlar takar bence.ay ben daha çok gelenek biliyorum vallahi bu site sağolsun bizim yaşlılarda iş yok :)))

Elitlik entellik dugun yapmam demekle olaydi :)) Allah gonlune gore versin

İki nisan sacma geldi. Hem dugun hem nissnda taktiysa birlestirip bir buyuk taksinlar dugunde amann
Suada da nisani bilmiyorum aileniz zenginse yapin

Paran varsa suadada yaparsin nisanini yoksa evde aile arasinda bi yuzuk tamamdir.
Kv nin bakma gelip altin takicak cok demesine.hep boyle derler sonra fos cikiyo yaptigin masraf yanina kar kaliyo.
Ben kinami kucuk bi yerde yapicaktim kv dedi kizim bizim tarafimiz cok, buyuk bi yer ayarlarsaniz iyi olur.bende madem oyle buyuk yer tutalim dedim.kac kisi geldiler dersin.iki masa.benim moralim sifir tabi kvde utanmadi degil.
Yani kisaca sen gonlun ne istiyosa onu yap.imkanlarin dahilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…