Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 temmuzdaOlabilir canım yumurtlaman ne zamandı
4 Ağustos gibi bi test yap aynı zamanda yumurtlamışız23 temmuzda
Biraz erken geldi bana belirtin çünkü yumurtlamadan sonra en erken 10.günde belirti verir ama olabilir yine de şuan test yapsan asla çıkmaz bence 4-5 gibi yap ilk idrarlaMerhabalar temmuz ayında yumurtlama dönemini değerlendirdik 7 ağustos regl tarihim ama bugün sol kasığımda sürekli bir ağrı var batıyor gibi de bir ağrı oluyor arada gebelik belirtisi olabilir mi bu ve ne zaman test yapsam çıkar
inşallah siz de hayırlı haberi alırsınız4 Ağustos gibi bi test yap aynı zamanda yumurtlamışız
Bana da erken geldi ama 7 Ağustos regl tarihim ve bu kadar erken hiç regl sancım başlamazdı böyle ara ara batma gibi ağrı olunca şüphelendim doğrusuBiraz erken geldi bana belirtin çünkü yumurtlamadan sonra en erken 10.günde belirti verir ama olabilir yine de şuan test yapsan asla çıkmaz bence 4-5 gibi yap ilk idrarla
İnşallah canım benimminşallah siz de hayırlı haberi alırsınız![]()
Naptiniz acaba aynı durumdayimBana da erken geldi ama 7 Ağustos regl tarihim ve bu kadar erken hiç regl sancım başlamazdı böyle ara ara batma gibi ağrı olunca şüphelendim doğrusu
Erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı regl tarihim yarın henüz olmadımNaptiniz acaba aynı durumdayim
Merhaba ne yaptınızErken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı regl tarihim yarın henüz olmadım
En son 3 gün önce test yaptım negatif olunca tekrar yapmadım ama regl olmadım hala 1 gün gecikti. Bugün göğüslerimde dokununca ağrı var ama regl olacak gibi de hissetmiyorumMerhaba ne yaptınız
merhabaaa umarım gebesinizdirEn son 3 gün önce test yaptım negatif olunca tekrar yapmadım ama regl olmadım hala 1 gün gecikti. Bugün göğüslerimde dokununca ağrı var ama regl olacak gibi de hissetmiyorum
Yine olmadı şimdi ikinci ve son tedavimMerhaba ne yaptınız