Bu bir hastalık mı

Brsprens

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
139
60
48
Merhaba hanımlar konuya nasıl girsem bilmiyorum ama ben korkuyorum yani kıyafet denerken o kıyafet dar gelince kiyafeti çıkaramayınca nefesim daralıyor ve kalbim çarpıyor yada üzerime battaniye örttüğüm zaman yine nefes alamayıp ağlıyorum bakım maskesi yapıyorum soyulan maske onuda çıkaramayınca nefesim daralıyor ve balkona çıkıyorum kendimi sakinleştiriyorum körebe oynayamam mesela korkarım hastalık mı bu yoksa çocukluktan gelen travma mı bu arada 25 yaşındayım ve nerdeyse 4-5 yıldır böyle

Anksıyete panık bozukluk olabilir bir doktora danısın ama cok ileri Degılse ılac kullanmayın bende sızın gibiydim surekli erteledim doktora gitmedim dogum yaptıgım gece cok kotu bir panik atak gecırdım cok kotuydu gecmıs olsun

Son 1 aydir çok fazla üstüme geldi siz şimdi ne yapıyorsunuz peki yada tedavisi nasıl biliyor musunuz

Son 1 aydir çok fazla üstüme geldi siz şimdi ne yapıyorsunuz peki yada tedavisi nasıl biliyor musunuz
Tedavi kisiye Gore degısır tabı ben bir yıl ılac tedavisi gordum gectı cok sukur ara ara yokluyor ama kendını telkin etmeye calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…