Bu bir paranormal olaymi karar veremiyorum yardim edin

aleynaclk45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
4
0
1
26
Kisaca anlatmak gerekirse televizyona bağlı olan bilgisayardan bebegime her gece uyumasi icin ninni acıyorum bu gecede actim televizyonu kapattim ama bilgisayar acik kalmis YouTube sekmesindede durdurulmus ninni ama otomatik oynatma filan yok baya durdurdum kendi kendine acilmasi imkansiz her gece aynisini yapiyorm zaten acilsa bu gune kadar acilirdi her neyse gece saat 5 bangir bangir bilgisayardan ses geliyor esimle gittik baktik ninni açılmış ekranda sizdede boyle bisey oldumu videonun kendi kendine baslamasi mumkunmu yardim edin cok urkutucu bi olay

Telefonumun ekranina su damladığı zaman kendi kendine son ekranlari açıyor, geri gidiyor, videodan çıkıyor. Su damlası ısı ve baskı uyguladigi icin parmak gibi algilaniyor. Bilgisayarda boyle bir sey mümkün degil diye düşünüyorum. Ama paranormal oldugunu da düşünmüyorum. Zaten bu tarz konular yasak burada.

Bu konuyu sormak için hesap açtım bilmiyordum bende paranormal olmadigini dusunmek istiyorum ama hic bir mantikli aciklama gelmiyor aklima

Bende bir hafta önce buna benzer birşey yaşadım düşün düşün ne olduğunu anlamayınca bıraktım ne olduysa geçti gitti diye .
Yatak odamızın lambası kumandalı her akşam renkli kısık ışığa ayarlar
Sabah da beyaza geçirir ışığın tonunu yükseltirim kumandadan yoksa beyaza geçmesi mümkün değil .
Ancak odanın açma kapama tuşuna defalarda basıp 5 6 kere o şekilde sistemi bozup beyaza geçirilebilir.
Gene her akşam gibi ayarladım en kısık renge yattım
Gece bebeğimin dönme sesini duydum gözümü de birşey alıyor saat 3 falan bir kalktım bembeyaz sona kadar açılmış ışık çok korkmuştum

Baya enteresan ya insan mantikli bisey bulamayınca dahada korkuyor birde gece olmasi yokmu boyle şeylerin

Baya enteresan ya insan mantikli bisey bulamayınca dahada korkuyor birde gece olmasi yokmu boyle şeylerin
Benim kendimi belki elektrik gidip gelmiştir o şekilde diye kandırdım ama imkansiz gene de birde hergun kullanılan
Yaşanmayan birşey pat diye olunca insan sebep arıyor

Benim kendimi belki elektrik gidip gelmiştir o şekilde diye kandırdım ama imkansiz gene de birde hergun kullanılan
Yaşanmayan birşey pat diye olunca insan sebep arıyor
Elektronik seyler bir nebze bahanesi oluyor ama biz yeni evlendigimizde yatak odasindaki saat cok ses yapiyor diye pilini cikarmistik gece tam uyucakken saatin sesini duydum tik tik bir baktm calisiyor pili yokken ertesi gun saati alayim bir inceliyeyim gunduz gozuyle dedim saatin iceriden camindan bir parca kirilmis disindan hic bir kirik yok icinde saati sallayinca oynayan minik bir parca o kadar garip ki istesen kiramazsin oyle

Mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır kafaya takmayın unutun gitsin. Ben de çok korkarım böyle şeylerden şahsen ama mutlaka bi açıklaması vardır. düşüne düşüne gözünüzde büyür en iyisin boşverin

Bizde de var o ışıktan. Elektrik kesilince yapıyor korkma

Benim de başım şöyle bir şey gelmişti nerelere gidem

Marketten 1 kilo tereyağ almıştık, dolaba koymuştum eve gelince. Ertesi gün yemek yapacam dolabı açtım tereyağ yok, sebzeliğe kadar baktım yok. Eşim baktı yok kısaca yoktu. Neyse kasada unuttuk heralde dedik. Ertesi gün bir kilo daha aldık. Dolaba koydum. Sonra akşam oldu yemek yapacam, dolabı açtım yağ akmak için bir de ne görem iki kilo yan yana duruyor 2 gün eve girmemiştim sinirim bozulmuştu

Son düzenleme:
Chrome falan kendini otomatik güncellenmiş olabilir bu yüzden sayfa yenilenmiştir. Video otomatik tekrar oynar o şekilde. Korkacak bir şey yok

Benim evimin hareket sensörlü lambaları ve hareket algıladığında uyarı veren kamera sistemi var. Akşam yattıktan sonra içerdeki sensörlü lamba yanıp sönüyor, bazen kamera hareket algılandı mesajı atıyor. Alıştım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…