- 16 Aralık 2021
- 4
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi aleynaclk45
-
Baya enteresan ya insan mantikli bisey bulamayınca dahada korkuyor birde gece olmasi yokmu boyle şeylerinBende bir hafta önce buna benzer birşey yaşadım düşün düşün ne olduğunu anlamayınca bıraktım ne olduysa geçti gitti diye .
Yatak odamızın lambası kumandalı her akşam renkli kısık ışığa ayarlar
Sabah da beyaza geçirir ışığın tonunu yükseltirim kumandadan yoksa beyaza geçmesi mümkün değil .
Ancak odanın açma kapama tuşuna defalarda basıp 5 6 kere o şekilde sistemi bozup beyaza geçirilebilir.
Gene her akşam gibi ayarladım en kısık renge yattım
Gece bebeğimin dönme sesini duydum gözümü de birşey alıyor saat 3 falan bir kalktım bembeyaz sona kadar açılmış ışıkçok korkmuştum
Benim kendimi belki elektrik gidip gelmiştir o şekilde diye kandırdım ama imkansiz gene de birde hergun kullanılanBaya enteresan ya insan mantikli bisey bulamayınca dahada korkuyor birde gece olmasi yokmu boyle şeylerin
Elektronik seyler bir nebze bahanesi oluyor ama biz yeni evlendigimizde yatak odasindaki saat cok ses yapiyor diye pilini cikarmistik gece tam uyucakken saatin sesini duydum tik tik bir baktm calisiyor pili yokken ertesi gun saati alayim bir inceliyeyim gunduz gozuyle dedim saatin iceriden camindan bir parca kirilmis disindan hic bir kirik yok icinde saati sallayinca oynayan minik bir parca o kadar garip ki istesen kiramazsin oyleBenim kendimi belki elektrik gidip gelmiştir o şekilde diye kandırdım ama imkansiz gene de birde hergun kullanılan
Yaşanmayan birşey pat diye olunca insan sebep arıyor
Bizde de var o ışıktan. Elektrik kesilince yapıyor korkmaBende bir hafta önce buna benzer birşey yaşadım düşün düşün ne olduğunu anlamayınca bıraktım ne olduysa geçti gitti diye .
Yatak odamızın lambası kumandalı her akşam renkli kısık ışığa ayarlar
Sabah da beyaza geçirir ışığın tonunu yükseltirim kumandadan yoksa beyaza geçmesi mümkün değil .
Ancak odanın açma kapama tuşuna defalarda basıp 5 6 kere o şekilde sistemi bozup beyaza geçirilebilir.
Gene her akşam gibi ayarladım en kısık renge yattım
Gece bebeğimin dönme sesini duydum gözümü de birşey alıyor saat 3 falan bir kalktım bembeyaz sona kadar açılmış ışıkçok korkmuştum
Chrome falan kendini otomatik güncellenmiş olabilir bu yüzden sayfa yenilenmiştir. Video otomatik tekrar oynar o şekilde. Korkacak bir şey yokKisaca anlatmak gerekirse televizyona bağlı olan bilgisayardan bebegime her gece uyumasi icin ninni acıyorum bu gecede actim televizyonu kapattim ama bilgisayar acik kalmis YouTube sekmesindede durdurulmus ninni ama otomatik oynatma filan yok baya durdurdum kendi kendine acilmasi imkansiz her gece aynisini yapiyorm zaten acilsa bu gune kadar acilirdi her neyse gece saat 5 bangir bangir bilgisayardan ses geliyor esimle gittik baktik ninni açılmış ekranda sizdede boyle bisey oldumu videonun kendi kendine baslamasi mumkunmu yardim edin cok urkutucu bi olay
Hiç denk gelmemiştim öyle sevindim bu cevabı görünceBizde de var o ışıktan. Elektrik kesilince yapıyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?