• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bluz nasıl sizce

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
bu bluz nasıl şık mı begendinizmi ve renk olarak hangisi daha guzel durur siyah kotun ustunde fikirlerinizi herzamanki gibi bekliyorum:1:

c60ae229-15a3-4fd3-ab9c-5e873377af25.jpg

c473342f-dfdb-4444-919e-73d8bfbff973.jpg

95e6e082-3920-440f-800c-152b18cc20dd.jpg

82458acf-cad7-4889-bd24-5b624b0361c9.jpg

N-Value cnm o ilki ekru rengiymis oda hos geldi gozume ama siyah kotun ustune nasıl durur diye tereddut ettim azcık

asıl siyah kotun üzerine siyah olmaz kapatır canım ekru rengini severim hem siyah kotla tam uyumlu olur bir de french manikür yaparsın altına da saiyh bir yazlık botie tarzzı bişi süper olur;)

kuzum ben sıyahı cok begendım .tul detayı sıyahda daha cok kendını gosterıyor .

bu arada kuzum yaa ben su sıralar boyfriend jeanlara takmıs durumdayım :)

cok hosuma gıdıyor, bu jeanı zara da gordum sence nasıl len ?

Eklentiler

• $zara-camisas-blusas-jeans-clutches.webp
    $zara-camisas-blusas-jeans-clutches.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $boyfriend-jeans-Zara1-540x692.webp
    $boyfriend-jeans-Zara1-540x692.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 51
kuzum ben sıyahı cok begendım .tul detayı sıyahda daha cok kendını gosterıyor .

bu arada kuzum yaa ben su sıralar boyfriend jeanlara takmıs durumdayım :)

cok hosuma gıdıyor, bu jeanı zara da gordum sence nasıl len ?

hmm saol cnmcım senin fikrin oneli bnm icin..

ama bu kotlar yaza daha uygun degilmi kız kışın cizme bot vs bu tarzın onune gecer gibime geldi cunku pacalar kıvrık falan daha guzel gozukuyor

hmm saol cnmcım senin fikrin oneli bnm icin..

ama bu kotlar yaza daha uygun degilmi kız kışın cizme bot vs bu tarzın onune gecer gibime geldi cunku pacalar kıvrık falan daha guzel gozukuyor

eger sıyahı alırsan canım ,sıyah kotla degılde derı gorunumlu sıyah tayt yada jeanla gıymenı tavsıye ederım cok guze olur .

canım bu jeanları sonbaharda da gıymesı guzel oluyor .hanı mangodan aldıgım botlar var yaa onlarla cok guzel olur dıye

dusunuyorum :) dolgu topuklu olanı degılde bunu aldım cnm .dolgu topuklusu ayagımda top gıbı durdu :1:

Eklentiler

• $73619251_02.webp
    $73619251_02.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 64
eger sıyahı alırsan canım ,sıyah kotla degılde derı gorunumlu sıyah tayt yada jeanla gıymenı tavsıye ederım cok guze olur .

canım bu jeanları sonbaharda da gıymesı guzel oluyor .hanı mangodan aldıgım botlar var yaa onlarla cok guzel olur dıye

dusunuyorum :) dolgu topuklu olanı degılde bunu aldım cnm .dolgu topuklusu ayagımda top gıbı durdu :1:

evet dolgudan daha guzeldi bencede..bu ayakkabılarla cok sirin durur bu jeanlar yakısır

Back
X