- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Hanımlar bu 5. gebeligim.Maalesef 4 tane düşüğüm var.Nasıl bir evlat hasretiyle yanıp tutuştuğumu geçmiş konularımı okumuş olanlar bilirler.Şubat ayinda korunmama ragmen sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.Daha önceki kayiplarimdan ötürü henüz kendimi hamile olarak görmüyorum ki daha sonra olumsuz bir durumda daha kolay toparlanayım velhasil kelam 6. haftada 1 gecede aniden başlayan bulantilarim bu hafta itibariyle tavan yapmış durumda.Bırakın yemekten tiksinmeyi kendi evimden bile tiksinmeye başladım.Dışarı hava almaya çıkıyorum 5dk. içerisinde kusarak eve dönüyorum.Anaciğım yanimda ne istesem yapiyor sağolsun domates,salatalık peynir filan idare ediyorum ama artık kusmaktan bogazimdan kan geliyor.Dr. premesis diye bir bulanti ilaci verdi ama etkisi sıfır bende.Hergün clexane igne vuruluyorum iğne yerlerim morarip çok aciyor zaten geçmişte yoğun depresyon geçmişim var ama salmıyorum kendimi,dik durmaya çalışıyorum.Ne zaman biter hanımlar,bunlari yaşayan çok fazla hamile var biliyorum ama hiç geçmeyecek gibi geçecek mi? lütfen beni yorumlarinizdan mahrum birakmayin.