bu bulantı biter mi?Lütfen bir moral verin

Bu söylediğiniz tamamen bir hurafe.
Hiç bulantı yaşamadığım için 3 ayrı doktora danıştığımda, şanslı azınlık olduğumu öğrendim.
1000 kadından ancak 2-3 kişide olmayan bir şeymiş ama gebeliğin sağlık durumuyla kesinlikle alakası yokmuş bulantının.
Şahsen şu günüme kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, hatta bebeğim 2 hafta önden gidiyor gelişim olarak.
Biraz da bazı şeylerin psikolojik ve insanların bünyesi ile alakalı olduğunu kabul etmek lazım.
Her gebelik bir değildir.
Bende biliyorum hurafe olduğunu ama bazen insanlar motive edici şeyler duymak ister. Karşıdaki daha önce bebek kaybetmiş endişeli bir anne.

canım ne güzel yazmışsin,evet nereden nereye 5 ayı devirmişsin.Doğum korkusunu şuan düşünemiyorum çünkü beynim sade ve sadece bulantiya odakli ama eminim bulantilar bitince bende bu sefer doğum nasil olacak diye kara kara düşünmeye başlarım.Ama annem bana hamileyken çok çekmiş bulantılar ve daha neler neler ama o kadar kolay doğmuşum ki hala anlatır doktor bile sen böyle kolay doğuruyorsan 10 tane daha doğur demiş belki bizim bebişler de cok çektirdim bari kolayca doğayim da sevinsin annem der

Bende anneme hamile iken hic cektirmemisim ama ben nazli biriyim bebisde nazli olacak sanirim. Amaba k seni biraz daha fulumseteyim benim bebisim tam 5 aylik oldugunda beni tekmeleri ile uyandirdi ve o kadar tarifsiz mutluluk ki o kadar sey yasamana ragmen bunlarla deli gibi guluyorsun ve artik evet orda bir canli var benim karnimin icinde ve bu surekli buuuyor duyorsun hooop durmadan yiyorsun.Geceleri hala uyuyamama sorunum devam ediyor mesela benim su an oka uykusuzum ki bende yasadigim icin seninle ayni seyleri destek olmak istedim cok konustum :))

Bende biliyorum hurafe olduğunu ama bazen insanlar motive edici şeyler duymak ister. Karşıdaki daha önce bebek kaybetmiş endişeli bir anne.
çok düşüncelisiniz,doktorum bulantıların sağlıklı gebeliğin işareti olduğunu söyledi elbette ki hiç bulantı yaşamadan sağlikli bebek doğuran anne sayisi çok fazla ama benim diğer düşüklerimde hiç bulantim olmamisti.Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim

Bende anneme hamile iken hic cektirmemisim ama ben nazli biriyim bebisde nazli olacak sanirim. Amaba k seni biraz daha fulumseteyim benim bebisim tam 5 aylik oldugunda beni tekmeleri ile uyandirdi ve o kadar tarifsiz mutluluk ki o kadar sey yasamana ragmen bunlarla deli gibi guluyorsun ve artik evet orda bir canli var benim karnimin icinde ve bu surekli buuuyor duyorsun hooop durmadan yiyorsun.Geceleri hala uyuyamama sorunum devam ediyor mesela benim su an oka uykusuzum ki bende yasadigim icin seninle ayni seyleri destek olmak istedim cok konustum :))
canım ne demek sen yazdıkça ben derdimi unutuyorum ve ileride beni mutlu günler bekliyor diye motive oluyorum.Bende çok nazlıyımdır ahh şöyle güçlü acı eşiği yüksek biri olmayı ne çok isterdim.Normalde zaten arabaya biner binmez midesi bulanan biraz fazla yese kusan biriyim midem çok çok hassas yani.Yarın dr. kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.Bana destek oldun yüzümü güldürdün bebişin ve senin için dua edicem canım.

çok düşüncelisiniz,doktorum bulantıların sağlıklı gebeliğin işareti olduğunu söyledi elbette ki hiç bulantı yaşamadan sağlikli bebek doğuran anne sayisi çok fazla ama benim diğer düşüklerimde hiç bulantim olmamisti.Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim
Sık dişini canım hareketlerini hissettiğinde her çektiğin sıkıntıya değdiğini düşünüyorsun. Iki hafta sonra falan hafifletmeye başlar. Ben ilk başta kokuyor diye mutfağın önünden gecemiyordum.

Sık dişini canım hareketlerini hissettiğinde her çektiğin sıkıntıya değdiğini düşünüyorsun. Iki hafta sonra falan hafifletmeye başlar. Ben ilk başta kokuyor diye mutfağın önünden gecemiyordum.

Ben hala mutfağa giremiyorum. Yemek yapma gibi bir derdim yok kimsede neden yemek yapmıyorsun diyemiyor. Evet zor ama yakında hamileliğini doya doya yaşıyacaksın :KK76:

Ben hala mutfağa giremiyorum. Yemek yapma gibi bir derdim yok kimsede neden yemek yapmıyorsun diyemiyor. Evet zor ama yakında hamileliğini doya doya yaşıyacaksın :KK76:
Evet bende mutfağa uğrayamıyorum annem herşeyi hallediyor sağolsun.Bugün kontrolüm vardi bebişimi gördüm 2.60cm olmuş onu sağlikli görünce bulantim bile hafifledi inanin.Yorumunuz için teşekkür ederim

Back
X