Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunla görüş ilaç vermediyse verecektir mutlaka. Seni çok iyi anlıyorum bende sürekli hastanedeydim. Hâlâ devam ediyor ama ilaç en azından hafifletti tabi birde haftam ilerledi ondan.Doktorum yardımcı olacaktır ,birde soğuk sade soda iyi geliyor bana.Gećmis olsun.Bide onlari deneyim bakalim ins bi faydasi olur yaa cvblariniz icin cok tsk ederim arkadaslar
Canim ya bende ayni öyleydim. Daha yeni duzeldim. Hala midem bulaniyo ama arada sirada. Daha önce 24 saat bulaniyodu. Az sabret geçiyo. uyurken başucunda tuzlu çubuk bulundur uyanir uyanmaz at ağzına. Ve uyaninca hemen kalkma bi 5-10 dakika yatakta oyalan. Limonlu kolanya koklayıncada geçiyo. Uykunu al uykusuz olunca daha beter mide bulaniyo. Istahin yok biliyorum ama midende bir iki lokmada olsa bîrşey olsun. Boş mide daha kötü yapiyo. Galeta yiyebilirsin mesela. Ben o günleri yogurt ve cubuk kreker yiyerek atlattm. Allah sabir versinArkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi acaba ya cok kotuyum surekli asiri derecede bulantim oluyo yemek yiyemiyorm o yuzden surekli ac kaliyorum ne yapsam gecer yada boraz bulantim hafifler yardimci olursaniz sevinirim