- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
Ya bunalıma giricem nerdeyse bulantılar ne zaman geçecek ikinci çocuğum bu çok daraldım 11 haftalık olucam yarin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim maalesef psikolojim bozuldu yarın bende11 haftalık oluyrm fakat çok bunaldım hiçbişş yapamıyorum sabahları hele berbatYa bunalıma giricem nerdeyse bulantılar ne zaman geçecek ikinci çocuğum bu çok daraldım 11 haftalık olucam yarin...
Bende öyleyim maalesef psikolojim bozuldu yarın bende11 haftalık oluyrm fakat çok bunaldım hiçbişş yapamıyorum sabahları hele berbat
Ben dokuz ay doğuma giderken bile kustumve kusmaktan yutak borum yanmıştı, günde 20den aşağı kusmuyordum ve sadece serumla besleniyordum.
Hastane hast gezdik ama çaresi yok böyle ileri derecede olanının.
Bulan varda bana söylesin:)
Ben de hep üç Ay'ı beklemiştim sonra dört ay dediler sonra hiç geçmediğini gördüm:) doğumda vile kustum..Senin daha kötüymüş ya 9 ay ne demek ben surda gün sayıyorum.
Canım ilk bebegin mi.. bir de bebegin kız mı erkek miBnm 6. Ayım bitti halen bulantı var halen çıkarıyorum 11 kilo verdim artık alt kısmım ağrıyor
İlk bebeğim canım erkekCanım ilk bebegin mi.. bir de bebegin kız mı erkek mi
Ben de hep üç Ay'ı beklemiştim sonra dört ay dediler sonra hiç geçmediğini gördüm:) doğumda vile kustum..
Şimdi kızım 10 aylıkken yeniden hamileyim yeniden bulantılar.. Nasıl yapacağım bilmiyorım![]()